• AndraSladdis

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Always choklad skrev 2022-08-06 14:18:09 följande:

    @Andrassladdis.
    Ja ruva är jobbigt. Är försiktigt optimistisk men gjort allt jag kan nu i min makt med mina egna ägg för att få så bra förutsättningar som det bara går.  Vill bara spola frammåt till typ 6mån graviditet typ..så jag känner helt ärligt. 


    Ja, den spolknappen skulle vara trevlig att ha. Nu har jag ju aldrig kommit så långt och om jag blir gravid igen så sitter jag på nålar till RUL minst. 
  • AndraSladdis
    Dibella skrev 2022-08-08 16:28:32 följande:

    Hej,


    Roligt (och tråkigt) att se lite gamla bekanta ansikten här inne :) 


    Håller tummarna för insättning och er ruvning här i veckan!
    Vi har sprutstart för vår 4e IVF idag, lite pepp ändå :)


    Roligt att höra från dig! Så mycket lycka till med din stimulering!
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-08-08 17:35:06 följande:

    @Alla Tack för allt pepp! Imorgon reser jag själv till Mallorca, lite nervös är jag. Blir ju så hastigt pä man får planera på jobbet och privat. Har övat på och ta Klexanesprutan först med hjälp av 4 händer och igår tog jag den själv för första gången i mitt liv, lite stolt ändå. Försöker packa smart så jag inte behöver med mig så mycket att släpa på på hemvägen. Onsdag lunch så är det insättning. Kommer bo i samma område som sist för att underlätta att jag ej kommer bort, hormohjärna delux! och nu har man en till sak å tänka på utöver C-19 och Sikavirus, Apkoppor! Ska man inte få lugn över nått? Jaja nu bara packa så hör jag av mig igen antingen före eller efter. 


    Samma här! Reser själv i dag med bara handbaggage. Det sitter i mig från Olga att undvika tunga lyft efter insättningen, men jag är lite blyg att be om hjälp med väskan, får väl se. Mer rädd för tågresan än flygresan (trappor utan hiss och sånt). Men det går nog bra! Efter en annan FET fick jag springa så mycket jag kunde i en kvart för att hinna till anslutningsflyget, men då blev jag ändå gravid så det verkade inte spela så stor roll.
  • AndraSladdis
    Clemmentina skrev 2022-08-08 18:25:42 följande:

    @andrasladdis Tack! Det blev en paus efter det. Hoppas på återföring någon gång i höst! Håller tummarna på onsdag! 


    @always choklad Heja dig! Den där sprutan är inte kul! Men du kommer fixa både den och allt annat galant. Håller tummarna! 


    Vad roligt! Ni fick PGT-A friska embryon alltså. Behöver du göra en hysto eller kan du göra en insättning direkt?
  • AndraSladdis

    Jaså så nu gick det äntligen att skriva. Det har inte gått på en vecka, vet inte om jag varit blockerad eller något. Ber om ursäkt om jag skrivit något som sårat eller varit olämpligt.

    @Always choklad, jag har hört förut att i Spanien görs den där kontraktionsmätningen och de har fått livmoderavslappnande medel som har hjälpt vissa att kunna få embryon att fästa oftare. Mina kliniker har inte erbjudit det men hade gärna gjort det.

    Jag är på RD5 och redan helt slut mentalt. Tyckte alla mina symptom försvann i går och så kan jag inte sova pga kortison 20mg som jag tar den här gången. 

  • AndraSladdis
    Dibella skrev 2022-08-15 15:08:54 följande:

    Var på VUL idag, ena äggledaren var trög denna cykeln, så där fanns inga blåsor. Och på andra fanns det 3 blåsor som var redo att plockas, så blir trigger imon och plock på torsdag redan, på CD 11. Återföring av två embryon på lördag (om det blir några).


    Vi hade egentligen ett bröllop vi skulle på lör-sön, då vi inte trodde att plocket skulle ske så tidigt, utan snarare nästa måndag, då de andra stimuleringar skett runt dag 14-15 Obestämd får hoppas det löser sig ändå. Speciellt när vi lagt ut så mycket pengar, på både IVFen och bröllopet vi ska till, så vill man ju inte skippa någon av det.  


    Oj  hoppas verkligen att ni fixar båda och allra särskilt önskar jag ett par guldägg till dig, det ör du värd. 
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-08-19 08:47:51 följande:

    Moment of truth, nu har jag varit och tagit mitt blodprov..


    Jösses vad spännande! Håller alla tummar och tår. Ska du/har du tjuvtestat något hemma eller ska du vänta på blodprovet?

    Jag har tjuvtestat med stickor och gravid är jag, hoppas bara att det håller nu både till testdagen och helst efter det.
  • AndraSladdis
    Dibella skrev 2022-08-18 14:21:11 följande:

    Äggplock nr 4 idag, nog den trökigaste jag gjort hittils. Den bästa äggstocken med de 3 mogna blåsorna gömde sig bakom tarm och livmoder så det kallades in folk som fick häva sig på magen men tillslut togs beslut att köra nålen genom livmodern, inte det roligaste men funkade. Dock fick de inte alla 3 blåsorna.


    Men vi fick ut 4 ägg! Det hade vuxit 2 små blåsor på vänster sida (som nog kommer vara omogna) och 2 från den mogna sidan med 3 blåsor.


    Så hoppas på det bästa här, hoppas att i alla fall få 2 åter på lördag, värsta fall bara en Glad Nu håller vi tummarna för att detta är sista äggplocket någonsin!


    Vad bökigt men tur att du fick ut 4 ägg. Ser fram emot morgondagens rapport med spänning!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021