• AndraSladdis

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Always choklad skrev 2022-07-07 19:54:52 följande:
    Har fått veta en klarade PGT-A glad men fattar inte riktigt än. Båda har varit så inställd att det skulle gå dåligt så nu är man typ matt. Kommer landa i detta snart och börja förbereda mig för nästa steg. Håller tummarna för dig. 
    Grattis!! En mycket bra chans för graviditet i augusti mao. 
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-07-12 17:43:35 följande:

    Hej nån som tagit probiotics och fört in i slidan inför FET?

    Finns en uppsjö, vet inte vad jag skall köpa/beställa...


    Nja, jag har tagit sådana kapsyler nån gång. Hittade bara en vaginalkapsel och tog den. Kanske hette det Lactogyn? Men kanske bäst att fråga din klinik vilka de rekommenderar. 
  • AndraSladdis
    Kronärtskocka skrev 2022-07-07 16:27:23 följande:

    Jodå, jag ruvar för fullt. Statistiskt större chans än någonsin. Men det är ju ingen garanti. Men jag mår alltid bättre att vara i ett försök jmf med att vänta så på så sätt är det skönt.


     


    Spännande! Vilken dag är du på? Jag är på RD6 men tror det är kört tyvärr. 
  • AndraSladdis
    Kronärtskocka skrev 2022-07-18 06:47:36 följande:

    Tack för era tankar.

    Always choklad: Fy så tufft för dig! Sånt vill en gärna veta innan, så en kan förbereda sig och veta vad som väntar. De får tycka vad de vill, vi vet att reaktionerna inte är ett dugg konstiga efter vad du gått igenom. Att leva i långvarigt kris och sorg är tärande. Gott att du hittade sätt att hantera det på. Och hoppas omgivningen framöver förstår att du mår bäst av att vara förberedd. ( Jag skulle på AW i våras och frågade då innan om den jag vet var gravid skulle med. Det behövde jag veta innan för att hantera det. Att öht träffa folk alls är ibland slitigt, gravida eller ej.)

    Clemmentina: Väntar på svar från biopsin av min polyp fortfarande. Ska ta nytt tsh för säkerhetsskull. Får se vad den danska läkaren säger, jag hoppas de vill gräva lite mer, eller har ideer kring donatorerna.

    Hoppas ni snart får besked kring nästa steg.


    Hej,
    Jag är så ledsen. Det kommer säkert inte trösta så mycket, men samma hände mig. Fick vara gravid i hela 2 dagar, plussade digitalt också, men nästa dag var det digitala negativt och så även på testdagen. Embryot var testat. 
    Jag väljer än så länge att se det som otur och vill försöka igen direkt, dock med otestat embryo tyvärr. 
    Hur var det nu, behöver du en ny donator eller har du något kvar i frysen?
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-08-02 14:55:13 följande:
    Hej ja samma här. Tackar,  ja håll tummarma stenhårt. 
    Samma här! Första IVF 2020 för mig. Lycka till på fredag!
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-08-04 13:10:31 följande:
    Ja så är det plus lite huvudvärk och förstoppning nu när jag ska ta 2mg × 3ggr per dag.. mrg, lunch och kväll
    Jag tar 2mg×3 plus en vaginalt, haha! Som tur ör känner jag inte så mycket av det. Det är så mycket som krävs numera för att min slemhinna ska växa efter alla skrapningar. Men nu sist syntes det spår av adenomyos efter alla dessa hormoner (FET och flera träningscykler), vilket inte är bra alls. Ska ändå gå vidare med insättningen. Alternativet är flera månaders nedreglering. 
  • AndraSladdis
    Kronärtskocka skrev 2022-08-03 07:25:16 följande:
    Håller tummarna hårt!

    Här känner jag mig ödmjuk inför min kropp. Den kämpar på trots motgångarna, all medicinering och den kemiska graviditeten är nu ägglossningen som vanligt. Synd jag varken har spermier eller något i frysen för att nyttja den. Men gott ändå att menscykeln rullar på som den ska. Det känns ändå hälsosamt och normalt. 
    Det är ju skönt! Min kropp sover alltid efter graviditeter och hormonbehandlingar, det tar en evighet att ägglossa då. När jag tar en nedregleringsspruta så påverkar den mig jättemycket också. Å andra sidan kände jag en annan som aldrig blev nedreglerad trots den sprutan utan ägglossade ändå, så det är väl skänt att det inte händer mig. Man får söka de små glädjeämnena hela tiden, allt som funkar som det ska!
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-08-04 21:29:59 följande:

    @Andrasladdis, går inte svara igen med...
    Om allt är grönt blir det + Cyclogest × 2 och en spruta Klexane imorgon. Blir bara mer och mer. Kollat på en video hur den ska tas idag, usch ogillar sprutor, men lutinus är nog värst tror jag..


    Jag tar också Klexane. Den kan svida lite, men man vänjer sig. Brukar trycka ibland med nålen på huden försr så man inte träffar en blodåder. Ja, Lutinus är värsta kladdet. Ska själv börja med Crinone i kväll, det är nästan lika kladdigt som Lutinus och kommer ut i olika färger, haha. Hoppas Cyclogest är trevligare.

    Jag hoppas allt ser bra ut för dig i dag!
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-08-05 17:06:35 följande:

    @Alla
    Tack för pepp! 
    Allt såg bra ut så på Tisdag bär det av igen till Mallorca. Har just fått bekräftelse från kliniken. 
    På onsdag blir det FET!! JA! 
    Då är det bara invänta upptining och att det ser lika fint ut som idag. 
    Puuh slut i huvudet av all info. 
    De kommer och hämtar mig på flygplatsen denna gång, känns skönt då man har hormonhjärna. Rädd jag skall typ gå vilse nånstans..


    Vad roligt! Jag har också FET på onsdag. Då får vi ruva tillsammans! (Ruva är rätt ansträngande tycker jag, men bättre att man inte är ensam.)
  • AndraSladdis
    Clemmentina skrev 2022-08-06 07:57:50 följande:

    @always choklad 
    @AndraSladdis

    Så spännande för er båda! Håller tummar och tår. :) 


    Tack, Clemmentina! Hur är det med dig? Sist jag läste så planerade ni ett äggplock.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021