• Kronärtskocka

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Always choklad: Så härligt för er att få vara tillsammans i detta nu. Hoppas du fått bada idag och stort lycka till imorgon!

  • Kronärtskocka

    Always choklad: Skönt att det gått bra. Spännande att få höra mer om hur det funkar. Hoppas äggstockarna snabbt för sig redo nu. Och att ni kan njuta av lediga dagar tillsamman!

  • Kronärtskocka
    Clemmentina skrev 2022-06-05 16:17:27 följande:

    @inalina Tyvärr kan jag inte citera i tråden! Vi gjorde en återföring i april som misslyckades. Kommer behöva göra en ny stimulering nu så resan fortsätter för oss. Hur mår du? Nu närmar sig väl bf? Skicka mig gärna ett meddelande direkt i inboxen (försökte skriva till dig men gick inte).


    Åh, så slitigt att behöva börja om från början. ( Vet allt för väl om det själv? Nästan komiskt att jag inför mitt ÄD försök också bara fick ett embryo. Nu om någon gång borde det ju komma fler.) Visst gick ni hos en klinik i Ryssland? Är det uttag och testning och sedan FET? Så det dröjer tills själva insättningen kan ske? Hoppas ni snart kan fortsätta igen.
  • Kronärtskocka
    Clemmentina skrev 2022-06-06 16:31:48 följande:
    Ja det är verkligen slitigt att börja om igen, speciellt när processen är så långdragen. Blir äggplock, odling till dag fem och ev testning av blastocyster. Sen är det bara att hoppas att några/någon är godkänd och kan återföras. :) Var det vid ä-försök du bara fick ett? Håller tummarna för fler nu! När är det dags för dig? 
    Så många steg, men hoppfullt när ni kommer till FET att veta att de är bra. Men många steg dit. Hoppas resorna går bra med allt nu kring kriget och att det blir ett bra utfall!

    Har köpt ett paket med tre blastocyster. Första insättningen med donerade ägg görs förhoppningsvis i juli. Lyckas inte det blir det nytt uttag. Men är väldigt glad att jag vände mig till en dansk klinik. I Sverige räknas ett uttag som ett försök oavsett om det ger en att sätta in eller fler. Så det är skönt att ha två chanser kvar därefter. Men jag hoppas detta funkar!
  • Kronärtskocka
    Always choklad skrev 2022-06-08 21:02:21 följande:
    Jag mår bra 3 dagen in på stimulering 2. Simmade lite idag men tog inte ut mig, tar det lite lungt. Magen börjar stå ut av stimuleringen så bikinitrosorma var små.
    Får veta om de fryses imorrn..tot 3 de tog ut och 2 som gick vidare nu blev det en som vi nu hoppas på imorgon. 
    Hoppas på fler ägg totalt nästa uttag men får ta det som det kommer. Var besviken först att det bara var 3 sen 2 och nu kanske en..sen kvarstår pgt-a provet för att se att det inte är sjukt på nått vis. Är över 40 så sannolikheten har ökat.
    Hoppas du fortsatt mår bra och att äggstockarna reagerar bra på rond två. En kämpe, måtte den vara bra! ( Tungt med pgt-a om beskeden är negativa, men måste samtidigt vara bra att få veta mer om de små blastocysterna innan insättnin. Jag kan önska det gjordes här också. Så jag vetat om de jag försökt med var fina eller ej.)
  • Kronärtskocka
    Always choklad skrev 2022-06-12 16:46:05 följande:
    Hej ja en har de frysit ner nu å magen bötjar vara klar för rond 2. Imorrn ska vi på koll och se hur de växt. Var på en koll torsdag förra veckan då vi börjat stimulera mån då var de på tok för små men koll för att se att några fanns där och det gjorde det. 
    Grattis till en i frysen! Hoppas de andra fortsätter växa fint.
  • Kronärtskocka
    Always choklad skrev 2022-06-30 23:45:12 följande:
    Hej nu väntar vi på sista avgörande testet, åh all denna väntan. Aldrig väntat på saker så mycket i hela mitt liv som i demna ivfresa på flera år. 

    Att befinna sig i all väntan. Förstår att det sliter på dig. Är det testet på andra omgångens skörd ni väntar på nu? Blir det insättning i nästa cykel sedan eller behöver ni vänta mer?

  • Kronärtskocka
    Always choklad skrev 2022-07-02 00:01:06 följande:
    Hej nä de sammkör äggen blev ett från vardera stim 2 totalt. 
    Hej

    Så nervös väntan. Håller tummarna för glädjande nyheter för er. Hur länge behöver ni vänta innan ni får svar?
  • Kronärtskocka
    Always choklad skrev 2022-07-04 16:30:49 följande:
    Hej its a waiting game. Nya besked är att vi har möte om resultat på måndag. Trodde det skulle vara klart tisdag imorgon men det var lite väl optimistiskt. 
    Åh, typiskt. Så kan en inte göra annat än att vänta..

    Hoppas på bra svar då! 
  • Kronärtskocka
    Always choklad skrev 2022-07-05 20:32:08 följande:
    Hur ser det ut för dig då. Är det stimulering och insättning snart?

    Jo segt och vänta men inget att göra. 

    Jodå, jag ruvar för fullt. Statistiskt större chans än någonsin. Men det är ju ingen garanti. Men jag mår alltid bättre att vara i ett försök jmf med att vänta så på så sätt är det skönt.


     

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021