• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Ingentingviktigt skrev 2021-06-15 23:48:36 följande:
    Minns jag inte vill så fick jag ut 9-11 ägg, tror 6 befruktades. Jag fick sätta in ett 5-dagars (blastocyt) som resulterade i min dotter född 2019. En blastocyt gick att frysa ner och de andra fyra var för dåliga och kastades. Så på pappret kanske inte så bra siffror, men det räcker ju med ett guldägg. Idag satte jag in den blastocyt som var i frysen, får se om vi har lika tur den här gången.
    hej! åh så spännande med ruvning! vad härligt att ni fick en dotter på förra försöket, vi fick också en dotter 2019 med IVF och försöker med syskonförsök nu (eller kommer köra igång 3:e ivf i augusti för i år (5 totalt). Hoppas din blastis blir en bebis!, håller tummarna!
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-06-15 11:42:29 följande:

    Det är sant som du säger, extremt svårt att styra tankarna/känslorna ibland bara, man vill bara gå vidare i processen nununu. Allt är en evig väntan, som du själv beskriver. Men det som på något sätt är gott är väl att det är sommaren som väntan är på, den hade nog varit tyngre om det var mörkt och kallt ute. Men sensommaren it is! Solig 


    Skönt att du hittade någon som kan göra VUL här om det behövs iallafall. Man vet ju inte när mensen behagar dyka upp heller! Blir det på mensen som kommer runt den 13 aug som ni kör sprutstart då?


    Jo vi hade vår lilla frysblastis som vi hoppas får ligga något år och bli ett syskon om man har tur. Dock livrädd att de 3 försöken inte kommer räcka till, när man inte får ut så mkt ägg, och desto mindre till frys. men får försöka hålla hoppet uppe så långt det går.


    ja och jag antar att ni också försöker på egen hand så länge nu..? man hoppas liksom på mirakel givetvis men så länge man inte fått bekräftat att typ båda äggledarna är stängda så skulle det ju ev kunna gå ;) 

    ja precis planen är sprutstart på mensen i augusti, dock vet jag ju inte om de exempelivs kommer tillbaka och föreslår långa protokollet eller liknande, då vet jag inte riktigt hur man gör eller när man börjar...

    men hur är det nu, kommer du köra ditt första landstingsförsök nu i sep då? eller blir det andra?  skönt ni har en i frysen tycker jag, men förstår att du vill använda landstingsförsöken med såklart, jag tycker det känns ganska hoppfullt med många i tråden som inte får jättemånga ägg men ändå blir gravida, så vi håller oss fast vid det tycker jagSolig
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-06-16 13:12:49 följande:

    En liten uppdatering från mig. Varit på vul och återföring blir på tisdag. Slemhinnan såg perfekt ut enligt läkaren! Nu hoppas jag bara att något av våra två embryon klarar upptiningen. Någon mer med återföring inom kort?


    åh ÄNTLIGEN!!! skönt att höra!! Solig följer med spänning och håller alla tummar!
  • Inalina
    Bejby2021 skrev 2021-06-17 17:01:56 följande:
    Jag har molvärk som börja på kvällen samma dag som FET.

    Då börja även brösten ömma lite.

    Magen har varit antingen lös eller sten hård. Varierat och så brukar de inte vara men jag tror det beror på Lutinus.

    Så om jag inte visst att det var en möjlighet att jag vore gravid (plussa idag) så hade jag aldrig reflekterat över några symptom :)

    Jag är på rd 6.
    stort grattis till plusset =)!!! härlig sommarpresent Solig! den gången jag fick plus och det blev bebis såg jag också på RD 6 med blastis! kram!
  • Inalina
    BethArigato skrev 2021-06-18 07:24:28 följande:

    Hej!

    Uppdatering från mig :)

    Punkterade 10-12 äggblåsor och fick veta att det bara fanns två ägg.

    Båda blev befruktade, insättning med ett tre-dagars embryo och det andra klarade sig inte till frysen.

    Har testdag på tisdag nästa vecka men har inte kunnat hålla mig. Testen är från RD11 och RD12!

    Är så lycklig, orolig, men lycklig.


    åh men vilket fint plus!!!du måste verkligen fått guldägget tillbaka, så härligt att höra att det räcker med ett fint embryo! förstår att du är lycklig, njut nu, du kan ändå inte påverka något utfall och nu är du gravidHjärta!!
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-06-18 08:35:04 följande:

    Vi fick 5 ägg i frysen! Känns så bra att veta att det finns många försök. Ett av dom måste funka!Glad


    wow låter ju kanon! då kan du pusta ut nu! Blir det återföring efter sommaren?Solig
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-06-18 09:07:23 följande:
    Det blev färsk återföring i måndags. Men jag kommer inte bli så besviken när jag vet att det finns flera chanser. 

    När jag skrev första gången här, skrev jag - Har ganska bra tålamod, tänkte vänta till testdagen hahaha. Nu ska jag också börja från dag 6! Ju mer man försöker, tålamodet är sämre Skrattande
    jaha men åh då väntar jag med spänning till ditt test på söndag..(?) =)!! då kan det ju bli ett halvt fotbollslagSkrattande!! Kram!!
  • Inalina
    Jill92 skrev 2021-06-19 15:37:44 följande:

    Hej gruppen! Ville bara titta in och säga att jag fått minus på testdagen idag. Så tungt! Men hoppas att det blir mer lyckat i aug, och kanske några till frysen då också. Lycka till ni andra!! Vad starka vi är som går igenom detta..

    Kram


    hejsan, ledsen att höra om minus:( vi är många här inne som vet hur det känns och man tycker samtidigt att det funkar för så många andra även inom IVF-svängen. ser fram emot att följas åt i augusti när det är dags igen. man samlar ihop sig och börjar blicka framåt igen mot nästa försök. stor kram 
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-06-21 22:47:26 följande:
    Gullig du är som kommer ihåg. Tack! Börjar bli lite nervös nu och har molvärk av Lutinus. Kram
    Hej!! Hoppas allt gått fint idag och att du äntligen är ruvare nuSolig!!
  • Inalina
    dasj skrev 2021-06-22 12:50:57 följande:

    Hej alla,

    Längesen jag uppdaterade. Tänkte bara ge samtliga här energi, och hopp!

    Kör så länge ni orkar, och hoppas på det bästa. För oss har det äntligen gått hela vägen, och vi är för första gången gravida, vecka 8 (!) och gjort första UL där vi fick se ett hjärta Skrattande

    Nu har vi bokat ett NIPT test för att utesluta allt.

    Jag hoppas innerligt att det går bra för alla här. Heja!


    så härligt att allt har gått bra, grattis, alltid skönt med första stora milstolpen med VUL :) (efter plusset dåFlört!) kram!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021