• Frida123123

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Kronärtskocka skrev 2021-11-21 08:27:33 följande:

    Smulis85: Tack för tummarna.

    Vilket elände att läkaren klantat sig så du inte kunde börja som planerat. Förstår att du är besviken. En räknar ju ned och försöker forma livet efter försöken.

    Jill92: Tråkigt med det negativa beskedet. Om en ändå visste vilket försök som kommer funka, då hade allt varit lättare. Men ovissheten om det öht kommer att gå äter en?Vad har de för teori kring utfallet? Samtidigt var ju förra gången bättre, en blastocyst. Kommer de justera ditt protokoll något för att se om något kan förändras?

    Always choklad: Ja, dessa ruvardagar alltså. Så slitigt att bara vänta och vänta. Känna minsta lilla och samtidigt veta att medicinerna spelar kroppen ett spratt. Inte många dagar tills du ska testa nu. Hoppas du fortsatt mår bra och att det blir sjätte gången gillt!


    Lycka till med ruvningen nu! Får du veta på måndag om det blev något till frysen? Spännande! Oavsett vad så hoppas man ju mest på den som ligger i magen.
  • Frida123123
    Steeph skrev 2021-11-10 10:20:05 följande:

    Ja men verkligen, jag håller med dig där <3

    Ja det blir FET denna cykel. Pratade precis med kliniken så ska in på VUL om 14 dagar för att se om någon äggblåsa är på G, sen återföring 6 dagar efter äl


    Hej, hur du mår? Tråkigt att det inte blev något men fem till frysen-wow. Ska du på ultraljud nästa vecka då? Jag har mitt vul imorgon inför mitt sista FET. Tar ägglossningstest nu och väntar på omslag, vilket borde komma i början på nästa vecka. Hoppas inte på omslag imorgon bara, då blir det nog ingen återföring pga helg-krock. Alltid nervöst att gå på undersökningar.
  • Frida123123
    Steeph skrev 2021-11-21 11:24:44 följande:

    Hej!

    Jo men jag mår ändå okej. Är på cykeldag 13 och inget omslag än på ägglossningstest. Jag har ju ägglossning runt dag 14-19 så den kan vara lite när som. Detta är också första cykeln direkt efter misslyckad ET så ägglossningen kan ju komma senare.

    Jag har VUL på onsdag för att kolla läget

    Åh håller tummarna att allt ser fint ut imorgon och att du inte får omslag imorgon. Vilken cykeldag är du på idag?


    Skönt att höra! Tack, lycka till du med på onsdag. Jag är på cykeldag 12, brukar få ägglossning runt dag 14-16, men pga Cytotec så blev min mens lite försenad denna gång så vi får se när ägglossningen kommer. Hoppas på tisdag :).
  • Frida123123

    Neeej, ägglossning idag. Innebär helgkrock, och troligtvis ingen återföring.. ledsen. Det här fick ju inte hända

  • Frida123123

    Uppdatering från mig: Otroligt nog, så bestämde de sig för att kalla in läkare och labb personal för att jag ska kunna göra återföring på söndag, alltså jag förstår ingenting. De har egentligen inte öppet på lördagar eller söndagar men gjorde det för vår skull! Så fint, på första advent och allt. Herregud. Ultraljudet visade ägglossning och en fin slemhinna på 10 mm dag 13. Så det såg bra ut och nu är vi redo att köra. Visst, nu kan det absolut hända att embryot inte klarar upptiningen vilket vore sorgligt, men just nu är jag glad. Söndag, det är ju snart! Saken är den att om de hade sagt nej nu så hade det även inte gått om 1 månad heller pga att de har jul/nyårs stängt.

  • Frida123123
    Jill92 skrev 2021-11-22 09:57:04 följande:

    Åh ja det är ju verkligen såå påfrestande att ruva. De sista dagarna gick jag all in och tänkte ut dagliga ?belöningar? för att ge mig själv. För att orka haha. Typ beställa vad jag ville online, baka kladdkaka osv;p Hejar på dig, håll ut!


    Älskar din idé där om att unna sig något varje dag! Jättebra förslag ju! Till Always choklad: hoppas verkligen att det går bra för er!! Testdag denna vecka eller hur!
  • Frida123123
    Inalina skrev 2021-11-22 09:48:21 följande:

    nej vilket jäkla skit! är det helt kört denna månaden? får man inte göra återföring på en lördag? kram!


    Mirakulös löste det sig. Återföring på söndag, om embryot vill så att säga..Stort lycka till till dig på ultraljudet imorgon. Håller alla tummar och tår på att det ser bra ut!
  • Frida123123
    Always choklad skrev 2021-11-22 23:31:03 följande:

    Hej Svej, ruvaren här.

    Försöker hålla sig lugn, hungrig det är jag. Är väl kortisonet..

    Haft lite extra humör som kanske fick nått positivt med sig i alla fall. Jag anmälde ett troll här på ivf forumen. Inte ofta jag kan säga jag är stolt över mig själv men de e jag faktiskt denna gång . Kämpa på alla! Får se om man orkar skriva nu på ett tag..peppar peppar inget blod i alla fall..bara näsblod, är väl trombylen + att min näsa är extra känslig denna tid + C-19 test varje vecka pga jobb, less och få saker uppstuckna i alla hål. Om ni fattar vad man menar.


    Åh, så spännande. Du håller dig till testdag? Visst är det imorgon onsdag? Att du inte fått mens dagen innan testdag samt att du fick tillbaka en blastocyst tycker jag låter väldigt väldigt lovande!!
  • Frida123123
    Inalina skrev 2021-11-23 11:51:43 följande:

    Hej tjejer, kom precis från Gyn för ultraljud för att förhoppningsvis kunna starta stimulering. Sjukaste grejen händer där, gyn ser något och frågar om jag är gravid - nopp det är jag verkligen inte säger jag självsäkert. Ok, men ta ett test ändå! Så det gjorde jag? efter att ha försökt naturligt sedan 2014, fått en dotter med IVF 2019 och genomgått 3 misslyckade IVF i år så ser jag för första gången i mitt liv två streck på stickan efter 5 sekunder. Jag är i chock!!!


    Wow, what! Vilka underbara nyheter! Mirakel! Jag är typ i chock så då kan jag bara föreställa mig hur du känner haha
  • Frida123123
    Sweetpineapple skrev 2021-11-23 10:26:10 följande:

    Hej!

    Vet inte om det är kvar någon i tråden som minns mig men jag tänkte komma med en uppdatering nu när vi nått målet med denna resa ??

    Vi gjorde IVF på RMC i Linköping i februari.

    Jag använde mig av bemfola och fryemadel i lågdos pga många små äggblåsor.

    Jag fick ut 10 mogna ägg där 6 st blev befruktade med ICSI. 3 stycken klarade sig till dag 5. Den 22/2 fick jag en och övriga 2 gick till frysen. Den 28/2 testade jag svagt positivt.

    Den 3/11 kom äntligen vår efterlängtade Elsa ??

    Önskar er alla lycka till, IVF är så tufft men i slutändan så värt det ??

    Kram


    Jag kommer ihåg dig! Så kul. Hon är underbar! Grattis. Har för mig att det gick fort för er och att det tog sig på första ivf-försöket. Så roligt när personer återvänder och berättar hur det gick så tack för att du delade med dig!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021