• Always choklad

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Anonym1Ha skrev 2021-11-24 20:41:34 följande:

    Väldigt fina plus!! Det blandas verkligen både glädje och besvikelse i denna gruppen. Men det här är så underbart att se och ger mer kraft!! Grattis!! Håller tummarna att det är er tur nu <3


    Ja snälla håll tummar och tår!
  • Always choklad
    Clemmentina skrev 2021-11-24 20:45:06 följande:

    Åh vad glad jag blir! Vilka fina plus! Håller tummarna så att det är tredje gången gillt.


    Hej tackar! Hur går det för er? Har ni på G nått här hemma eller prata med Olga mer?

    Tips anmäl dig till webinarium som de har. Lärde mej en del. Kanske inte bäst men som min gynekolog sa det är lite som en sem. Hämtad på flygplats , sövd etc. Låter inte helt dumt!

    Har nedräkning nu 3 v. Vågar inte vara riktigt glada, men ler i alla fall.
  • Always choklad

    Hej vilken natt. Igår när jag gick igenom mitt medicinska/hormon schema, ändrats lite i och med postat gravtest. Då upptäckte jag att folsyretab jag knaprat typ sista veckan eller så gått ut slutet 2018..inte bra, man har ju en del burkar genom åren både under ivf och före.. Jag har nu korrigerat så jag käkar 2 varje dag, I början av ivf så var de så att jag skulle ta 2 men de ändrade till 1 pga att man sett att behovet är täckt redan då. Som en konsekvens drömde jag att jag på sprutor nu och att jag missat 2 kvällar jag visste om och 3 ev..när jag vaknade var jag övertygad att det var så, beredd att ringa när de öppnar..tog typ 1 kvart innan poletten trillade ner att det var en mardröm..Skyller på boobsen, de har hållit mig vaken och gjort att jag snurrat runt som en kyckling på spett i jämna intervall.. I natt blir det sportbehå/topp av nå slag för å binda fast dem, hepp!

  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2021-11-25 07:49:50 följande:

    Dibella: Tack. Ja, än finns hopp.

    Inalina: Tack. Ja, jag hoppas det jag fick som var så fint även fortsatt att utvecklas och fästa. Så mycket som ska stämma.

    LH tror jag är hormonet inför ägglossning men HCG får du gärna sprida omkring dig. Å snart är det nästa vecka där du kan se mer av vad som sker i din livmoder.

    Always choklad: Grattis! Härligt med så fina plus. Håller tummarna för en sensommarbebis!


    Hej tackar!
  • Always choklad
    Clemmentina skrev 2021-11-25 10:17:23 följande:

    Förstår att du inte riktigt vågar glädjas ännu. Hoppas att veckorna går fort! :)

    Om allt går som det ska gör vi första resan till Olga nu i december. :) Vi har haft flera möten och jag har sett några seminarier.


    Hej men gud vad spännande, uppdatera gärna om hur de går jag följer även en annan tråd om äggdonation, de har bra tips att ge.

    Jag har hört att du blir hanterad som en drottning och upphämtad på flygplatsen och allt.
  • Always choklad
    Frida123123 skrev 2021-11-26 17:35:10 följande:

    Skulle tillägga att återföringen blir på söndag, så i övermorgon. Jättenervös!


    Hej! Håller tummar och tår, jag gjorde också FET och peppar peppar denna gång går det bra än så länge.
  • Always choklad

    Hej

    Mår inte bra just nu. På jobbet idag ett firande med smörgåstårta på förmiddagen för ett uppnått delmål skrapade av typ allt så det bara var kvar sallad och mango. Sen eftermiddagen princesstårta då en slutade idag. Inte kanske bästa för illamående. Att äta middag känns rätt avlägset just nu men går kanske på nån timma..He he helt självförvållat men.

  • Always choklad
    Steeph skrev 2021-11-26 13:46:17 följande:

    Ja det är seeegt. Jag har ägglossning mellan 16-20 men oftast runt 18-19 så det är inte konstigt. Men brukar se en stegring på äl test typ nu men nä, de är så svaga så. Vet att efter vaccinet så fick jag äl på dag 20, så jag har kanske en lite känslig cykel. Hade ju också en hög dos menopur sista dagarna så jag ska kanske inte vara så orolig eller förvånad över sen ägglossning hahahah. Detta är ju ägglossningen direkt efter bortfallsblödningen.

    Jag kommer be om letrozol nästa återföring (om det blir någon) för att få ägglossning runt dag 14-16 istället.

    Läkaren på kliniken sa att det inte spelade någon roll om äl kommer lite senare men det känns bara inte optimalt.


    Hej på min klinik har det endast varit clerablue rosa ägglosningstest som gällt. Väldigt enkelt att tolka ägglossning får du en glad smilie. Andra dagar är det bara en cirkel. Går ej att misstolka med styrka och så. Kanske kan vara nått. Väldigt smidiga, lite dyrare kanske men då slipper man fundera. Lycka till!
  • Always choklad
    Frida123123 skrev 2021-11-28 14:52:54 följande:

    Hej alla! Efter många nervösa dagar, timmar så är jag äntligen idag igen en ruvare av en 6-dagars blastocyst som börjat kläcka. Testdag 11/12. Nu börjar nästa nedräkning.


    Hej! Härligt, inte kul väntan men försök tänka på nått annat också. Är mycket bestyr inför jul i alla fall. Kram!
  • Always choklad

    Hej ni som ruvar och plussat. Har ni samma problem att brösten håller er vakna? De drar och spänner så under natten..

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021