Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymama) skrev 2021-07-08 23:27:53 följande:
    Jag mår bra! Och bebis med! :') är i v32+6. Var på TUL som visade en bebis som är över kurvan, ca 2200 g. Blir ingen 600 g bebis denna gång <3 tog blodtryck och protein idag och gick igenom denna vecka med. Så himla skönt! Börjat känna sån glädje nu och börjat styra med bebisgrejer.

    Hur går det för dig? Är blödningarna borta? <3
    Så härligt att läsa att det flyter på =) 
  • Anonym (Babymakeing)

    Inte varit inne på ett tag.. fått blinkande gubbe på äl-tet nu för första gången sen jag blev gravid sist. Har alltid gått direkt från O till en fast smiley, men det tog ju sig två gånger ändå så tror inte att det är något problem direkt.


    Sen har dottern haft 41 i feber men tack och lov ingen feberkramp denna gången! Nu har hon tänderna som spökar så hon äter typ ingenting. Först blev sambon smittad av hennes förkylning så jag fick vabba i början av veckan och nu är jag själv supersnorig, hostar å feber. Helt underbart när det är 30 grader i lägenheten och man inte kan åka till stranden för att man för man är sjuk =( Men nu är han nästan frisk iaf så hoppas vi kan få till det lagom till äl. Tror det kommer vara ägglossning lördag/söndag så det är ju bra timeing med helg.


    Oj va läskigt Hopeforaplus! Så frustrerande när de inte ger en hela sanningen :( De kanske tänkte att de va sån liten avvikelse att det troligen inte är något och inte vill oroa dig för det? Men å andra sidan så vill man ju avgöra sådant själv. Blir ju jättekonstigt när man får veta saker bakvägen. Håller tummen för att det ser bra ut på ultraljudet idag! <3

  • Anonym (Babymakeing)
    hopeforaplusa skrev 2021-07-14 13:02:44 följande:

    Hur mår alla? <3

    Var på ultraljud förra veckan, då lät det som att allt såg fint ut. Hon skulle skicka remiss till ny tid om två veckor från då. Var även till BM dagen efter och då sa hon ?visst ska du på ultraljud nästa vecka?? Tänkte för mig själv att det var tidigt då jag ska gå varannan vecka, när hon klickade in sig på tiden såg jag att hon som gjort ultraljudet hade skrivit ?vill göra en extra kontroll då det var svårmätt av fostervatten. Ser allt okej ut då, kontroll varannan vecka enligt rutin?

    Blev lite ställd då hon inte sa något sånt till mig på

    Ultraljudet. Hon sa ?allt ser bra ut, ser inga tecken på ttts? och så skriver hon sådär då. Blev livrädd. Det är ju bra att dom gör en extra kontroll men varför sa hon inget till mig direkt där och då? Ringde förlossningen och dom försökte lugna mig men är livrädd. Imorgon är nya ultraljudet.. snälla snälla låt allt se bra ut.


    Hur har det gått?? Blir orolig att det va negativt när du inte uppdaterat här <3

    Hur går det för dig, och ja alla här inne egentligen, i hettan som är nu?
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-18 18:31:41 följande:
    Hur har det gått för er nu under äl? Fått till det tillräckligt tro? :)
    Inget positivt äl-test än så antingen har testen missat stegringen eller så är äl mycket senare denna månaden. Fick till det i fredags kväll men inget mer efter det. Hoppas på att vi kan få till det ikväll, isåfall är jag hoppfull att vi kanske kan få ett plus i slutet av månaden :)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-18 19:56:07 följande:
    Vad otäckt när hon är så liten har haft så hög feber! Hur har det gått, mår hon bra nu? Tur att det inte blev några såna läskiga kramper igen! Hela familjen åkte på något då, tufft men förhoppningsvis håller ni er friska ett tag till sen!

    Hann ni bli friska och få till något under helgen? :)


    Ja nu är hon frisk igen och mannen är så gott som frisk också. Snart jag med men blir nog hemma ett par dagar till från jobbet. Vi lyckades ändå få till det en gång under helgen och hoppas på ikväll också. Isåfall är jag hoppfull! =)


    Jobbigt med blödningen :( Blir det gynakuten imorgon? Kan va skönt att få kolla upp det? Kan tänka mig hur orolig du är <3 

  • Anonym (Babymakeing)

    BIM-listan 

    9/12 4a (PLUS) 

    20/12 babymama (PLUS) 

    21/12 Håller tummarna (PLUS) 

    15/3 Hopeforaplus (PLUS) 

    9/5 Lillskrutten (PLUS) 

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS) 

    2/6 Litehopplöst (PLUS) 

    30/7 Första 

    30/7 Babymakeing

    ?? Minitvåan (utebliven mens)


     


    Flyttar fram listan lite bara så man slipper scrolla 5 sidor för att hitta den :)

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-18 22:22:56 följande:
    Hoppas så mycket för er skull att det tar sig den här gången, hade varit underbart med ett till plus i gruppen <3
    Hur går det för er? Hoppas för er också <3 
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-19 07:29:48 följande:
    Är på äl+4 idag skulle jag tro. Har slutat tempa så kan inte bekräfta exakt när äl skedde men det borde ha varit i torsdags. Fick till det några gånger innan/runt äl. Men tror på att det är vår tur gör jag inte längre.

    Det är som att vi i våra planer för framtiden inte tänker på ett eventuellt barn som vi gjorde för någon månad sen. Förut va det att vi inte vågade flytta eller byta jobb tex för vi tänkte att det vi har är bra och optimalt för om det skulle komma en liten. Men nu är det som att vi planerar för både flytt, studier och jobb byte och att en liten skulle kunna finnas om ett år är liksom inte i våra beräkningar längre. Vet inte om det är att hoppet inte är så stort längre eller om det är avskärmning som gör det. Men det är så det har blivit. Någon gång blir det våran tur, får se när bara :)

    Tråkigt när man känner så men samtidigt tror jag det är sunt. Att skärma av sig lite från barnbiten och fortsätta leva för det är nog det värsta annars. Om man sätter resten av livet på paus i väntan på bebis så försvinner all glädje och det blir bara press, längtan och saknad kvar. Speciellt om man är i ett jobb man tycker är hemskt och mer eller mindre härdar ut i för att det är bra när man blir gravid. När börjar du plugga? :) Eller va det plugg det blev föresten?


    Här blev det inget igår för sambon fick jobba istället och dottern vaknade tidigt i morse så då fanns det ingen tid då heller :( 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-19 13:07:45 följande:

    Jag var på gynakuten. Det såg återigen bra ut, en liten sprallig vilde därinne<3 Ingen mätning den här gången men det känns ok. Denne läkare kunde se att blödningen berodde på att moderkakan låg och skavde eller nåt sånt. Den bör upphöra om någon vecka när moderkakan växer så jag hoppas verkligen på det. Jag behövde inte oroa mig och det var helt ofarligt. Första gången jag fått höra det så det kändes faktiskt jättebra! De andra har inte kunnat se vad blödningen beror på alls. I alla fall har de inte sagt något till mig mer än att de ser blod och om det varit koagulerat eller ej.

    Nu hoppas jag sparkarna kommer igång när som helst men oavsett har jag bestämt mig för att inte oroa mig eller tänka på blödningarna eller missfall nåt mer. Jag har sett min bebis 4 gånger nu och varje gång till synes frisk och levande, två senaste gångerna vilt vaken och viftande. Nu bestämmer jag att vi ska få en bebis i januari och så är det med det. Alldeles underbart spännande! :D


    Va skönt att höra! Och bra att denne såg vad blödningen berodde på också. Alltid skönt att få veta så man har lite mer att gå på.

    När har du rul? :)

    Underbart med en januaribebis som lyser upp mörkret under vintern :)
  • Anonym (Babymakeing)

    Så knäppa grejer man gör va?

    Vi mös igår kväll och nu har jag inte fått på toa på 15 h för att jag är rädd att spermierna ska simma ut när jag ska kissa. Försökt hålla mig i horisontalläge så mycket som möjligt också men jag vet ju att det inte går att göra såhär i en evighet.

    Och är symptomen jag känner för att jag troligen borde gå och kissa (har ändå gått förvånansvärt lätt att hålla sig) eller är det för ägglossning? Man blir tokig av sånt här!

    Fick lite värk i livmodertrakten igår efter sex, det brukar jag inte ha så ser det som något positivt. Se om vi lyckas mysa ikväll igen. I övrigt återstår nästan 2 veckors plågsam väntan på svar.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-20 17:01:59 följande:
    Haha ja ibland gör man konstiga saker men om det får dig att känna dig bättre så gör allt du kan säger jag :)

    Skönt för er att ni fick till det en gång till. Hoppas och håller tummarna att det är nu det blir ett plus igen!

    Tack för stödet Hjärta


    Känner mig nästan jobbigt hoppfull om denna omgången så vet hur besviken jag kommer bli nu om det inte gick. Lyckades hålla kvar några av simmarna i 1,5 dygn och när jag kollade då så va tappen placerad perfekt för att ta emot dom så förhoppningsvis har några simmar rätt hehe

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu