Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-28 13:11:11 följande:

    Tack som frågar! Det lät som ett gott tecken att jag inte har haft ont eller blödigt så mycket mer. Känner mig glad och lättad att bebisen lever men väldigt orolig över att det fortfarande är en ökad risk för missfall i och med risken för blödning. Har bestämt att jag ska vänta två veckor på om det kommer en till blödning och annars åka in och kolla om bebisen mår bra och då be att de även mäter.

    Ja spännande, ååh vad jag hoppas! Tycker du gör rätt i att även ställa in dig på att det inte blev nåt. Kanske kan dämpa besvikelsen något<3 Men håller tummarna! Visst vore det bra om man kände sin kropp bättre! Eller att man visste direkt om man blir gravid eller ej!! Denna evinnerliga väntan?


    Tråkigt med så kort bemötande :( men alltid nått att få se att hem fortfarande lever där inne :)

    Jag letar ju symptom som tusan nu så jag hittar väl massa saker som knappt finns bara för det. Men brukar inte ha några flytningar knappt alls och nu känns det som att det bara rinner emellanåt. Lite som att jag fått mens men att tampongen blivit överfull. Lite den känslan... det är för tidigt att ta något testa tidigt också. Onsdag morgon kanske skulle gå men tror det kommer vara för tidigt för att kunna visa något nästan en hel vecka innan bim.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-28 16:24:07 följande:
    Ja jätteskönt att veta det! Hoppas det inte kommer någon mer blödning.

    Oj ja det låter positivt med ökade flytningar. Jag tog ett positivt testa tidigt test en vecka innan bim (även en vecka efter appen sa att jag hade äl men sen blev jag ju flyttat nu 4-5 dagar så har inga säkra siffror på det haha) men det testet var så himla svagt så trodde inte på det, tänkte att det kanske var rester från missfallet. En vecka senare tog jag ett digitalt som jag även postade här.

    Sen tycker jag egentligen att det är absolut smartast att vänta så nära bim som man klarar av. För att öka chanserna att det ger utslag. Vänta till fredag om du pallar det. När har du som tidigast fått positivt test?

    När är bf? Blev du flyttad framåt eller bakåt? :)


    Jag tror väl att jag hade äl typ två dagar efter jag fick positivt test så då va det den 22/6 så imorgon kaaanske jag skulle kunna få ett plus. Va påväg att köpa ett testa tidigt men känns som att slänga pengarna i sjön när jag kanske inte ens är gravid och jag har massa vanliga test hemma, både stickor och digitala. Men du fick positivt så tidigt som 7 dagar efter äl på ett tidigt? Vilken sort va det du hade då?

    Har som tidigast fått positivt 12 dagar efter positivt äl-test så det blir på fredag. Kanske tar nån sticka innan dess men vet redan nu att det inte kommer visa något isåfall Coolså jag skaaa verkligen försöka att hålla mig från att göra det.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-28 17:26:32 följande:
    Jag blev flyttad från 9+4 till antingen 8+6 eller 9+0, hon fick olika resultat, så bf blev flyttat framåt medan jag blev bakåtflyttad på hur långt gången jag är hehe. Min cykel är oftast 29 dagar, ibland 27 och har vid ett par tillfällen varit 32 dagar så appen jag använder räknar med 29 dagar och att jag då har äl 2 veckor innan mens. Tog ett CB ultratidigt tror jag det hette, det skulle kunna mäta från 6 dagar innan missad mens. Det tog jag 7 dagar efter förmodad äl och 7 dagar innan bim enligt appen. Men jag kan som sagt mycket väl ha haft äl flera dagar tidigare än vad appen trodde. Testet var även svagt, svagt, svaaaagt! Jag såg klart och tydligt ett streck men svaaaagt, var aldrig tvekan om det var ett streck, mer anledningen till strecket hehe.

    Tycker du ska vänta!! Om du har så många test hemma så slösar du bara pengar, svårt att vänta men du får svar tillslut ändå. Testa med de test du har när det går, jobbigt att vänta några extra dagar men det brukar kännas som att det gått snabbt när dagarna gått förbi.

    Ja håll dig!! Det fixar du, inte långt kvar ändå Skrattande

    Förlåt för tjat! Men har du testat så tidigt med "vanliga" test också? Eller bara kört med tidiga test då? Blir lite kluven till om jag ska köpa ett sånt testa tidigt och ta till helgen. Även om jag förmodligen skulle få streck på vanlig sticka också så kanske det blir starkare på ett tidigt? 


    Vi ska bort så om jag ska testa innan måndag kväll så måste jag ta med mig test dit vi ska. Eller om jag bara ska skippa det under helgen och njuta av vin och värme på kvällarna (om dottern nu vill somna). och låtsas som allt är som vanligt en stund till.. fast å andra sidan så vill jag ju inte att det ska va som vanligt heller. såå kluven haha å det kliar efter att testa.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-06-29 13:48:29 följande:
    Jag var en testoman. Herregud vad jag förbrukat tester under våra 7 månader som vi försökte. Dagen jag plussade (BIM-2) så tog jag först ett testa tidigt där man tydligt såg strecket, tog ett digitalt där det visade gravid 1-2 veckor och även ett vanligt som även det visade ett streck, om än mycket svagare än det andra tidiga testet. Så som Lillskrutten skriver så ger dom starkare utslag, hade jag testat dagarna innan hade jag förmodligen sett något på mitt tidiga test men inte på det vanliga. Tycket om dom tidiga om man är sån som jag som gärna vill veta NU NU NU! :)

    Känner mig så spänd för din skull, som att det är jag som ska testa! Hoppas du får se ett fint streck när du väl testar!!

    Ja jag har varit testoholic tidigare men lyckats lugna mig nu. Mest för att jag under senaste graviditeten tog ett test varannan dag i säkert två veckor för att se att det stegrade som det skulle (vilket det inte gjorde när jag fick mf). så där förbrukade jag rätt många. Tog massa digitala också. Nu är jag lite snålare med test just för att jag inte har så många kvar och jag hoppas på denna gången så vill inte köpa ett 20-pack med stickor om det inte behövs haha.


    Men ska nog kosta på mig ett tidigt ändå på apoteket påväg hem från jobbet idag.


    Va gullig du är Hjärta Den här gruppen är så fin med alla ni underbara peppande och stöttande personer! Det är så skönt att kunna lufta sina tankar och funderingar med andra som är eller varit i liknande sits där vi alla har samma mål :)

  • Anonym (Babymakeing)

    Kunde inte hålla mig. Är mest besviken på just det att jag inte kunde hålla mig. Tog Ett cb early men det va toknegativt. Det va så negativt att det va två blå streck i samma ruta, med ett vitt streck däremellan. Jaja! Lyckas jag hålla mig till fredag eller lördag nästa gång är jag nöjd.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-06-30 07:54:38 följande:
    Klandra inte dig själv. Vet hur SVÅRT det är från att hålla sig testa, man säger åt sig själv varje gång att inte ta något tidigt test men ändå gör man det. Man vill ju bara veta, förstår verkligen. Det är mänskligt <3 Hoppas du får se ett fin streck på lördag!! Håller så tummen för er!

    Jag minns att jag likt dig tog ett tidigt test på tisdagen och bim var söndag/måndag och blev så förtvivlad att det inte var något. Grät och gick över till vad som behövdes göras vid nästa försök. Tog inget nytt test förens lördagen och då var det ett solklart plus. Hade inte ens tänkt ta ett till för blev så säker att det var kört men så var det ju inte det <3

    Tack för pepp!


    Hade viljat testa idag mycket för att kunna boka vaccination också. Nu har jag bokat vaccination till nästa vecka iaf. Går ju att avboka om det skulle bli positivt test under helgen. Ska till läkaren för en annan grej nu i veckan också och då ska en eventuell operation diskuteras så då hade det också varit lite skönt att veta om det är nån ide att ens försöka planera in den till hösten eller om den ska skjutas på. Samtidigt som jag tragiskt nog är fullt medveten om allt som kan hända fram till dess så det kanske går utmärkt att genomföra den ändå. Har hållit på med utredning av en grej sen jag va gravid sist men nu har jag äntligen hittat rätt läkare som remitterat mig till rätt ställe och jag har efter över två års jagande fått en diagnos.


    Ja det är så sjukt när man ställer in sig på något och det inte alls blir som man hoppats på. Vilka känslor som sköljer över en, hur otroligt ledsen man blir. Jag vet att jag kommer bli riktigt nere när och om mensen kommer.


    Jag börjar få mer molvärk nu så kan vara mensvärk, träningsvärk eller växtvärk hehe.. Jag känner typ inte skillnad. Men på fredag eller lö

  • Anonym (Babymakeing)

    Alltså jag vet ju att man inte ska titta på test efter tiden gått ut... men när jag kom hem från jobbet idag och tittar på testet och ser detta kan man ju inte låta bli att hoppas.

  • Anonym (Babymakeing)
    hopeforaplusa skrev 2021-06-30 20:20:41 följande:

    Åh jag hoppas för din skull!!! Hur mår du annars?:)


    Är väldigt trött, har mer flytningar än vanligt och har lättare till tårar. Men kan ju va en mensgrej också. Men en ständig molvärk i magen som nästan aldrig ger sig. Så svårt att säga om jag frammanar symptom för att jag vill, eller om de faktiskt är där. Men tröttheten och molvärken den är äkta det vet jag, men som sagt kan ju va mensvärk och trötthet för att mensen närmar sig.

    Så snurrigt! Men har Aldrig fått streck på gamla test förut heller så börjar ju hoppas nu! =D
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-30 21:15:05 följande:

    Åh. Hoppas hoppas. Va det ett testa tidigt?


    Ja ett clear blue testa tidigt. Skulle ge utslag upp till 6 dagar innan utebliven mens.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-30 22:28:11 följande:
    Nej men Gud så spännande!! Särskilt om du aldrig tidigare fått falskt utslag. Hoppas hoppas verkligen Hjärta
    Samtidigt har jag aldrig använt det testet heller tidigare så det gör mig lite nervös.. funderar på att köpa ett nytt imorgon för att testa på fredag. eller om jag helt enkelt ska hålla mig och testa med vanligt test till helgen. Kan ju vara falskt positivt också eftersom det är utanför testtiden. Så är försiktigt optemisitisk =) Men hoppas hoppas hoppas!Glad
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu