Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-23 20:10:57 följande:
    Tack vad gullig du är

    Ja imorgon så vet jag förhoppningsvis :)

    Börjar bli lite nervös
    Tänker på dig idag Hjärta
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-24 14:37:59 följande:

    Sååå lättad! 
    Fina hjärtslag och ett fint foster och allt såg jättefint ut. 

    Nu kan man släppa lite på oron ett tag kanske :) 

    Tack alla för all pepp. <3


    Å va skönt att höra! Vilken fin midsommarpresent! =D 
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-24 14:45:09 följande:

    Jag ringde imorse och privat var stängt som jag trodde. Gyn ringde upp nu och hon sa att det är försent att komma in på gynakuten idag och de har stängt över helgen. Jag läste någonstans att de hade stängt över sommaren så annars hade jag kanske åkt in! Sååå typiskt :(

    Igår var det bara spottings, idag kom det lite mer blod. Men känns ändå okej. Jag åker in till gynakuten på måndag. Då får vi se hur allt ser ut.


    Naj! Så typiskt :( Men låter som du har en plan då. Hoppas ni har lite firande i helgen så att den går fort. Snart är det måndag, även om det såklart känns som en hel evighet, och då kan du åka in och kolla.


    Låter ju lovande att det inte är några floder så det är säkert "bara" den blödningen de såg när du va på ultraljudet nu. Jag vill tro det iaf men det där med barn, vilken oro de ger en innan de ens är födda, sen sitter den i tills man själv går i graven. Men det är såååå värt det! Hjärta

  • Anonym (Babymakeing)

    Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar!

    Tror vi missade vår chans ändå. Kollade min tapp ( börjat med det senaste cyklerna) och från en dag till en annan va den lågt sittande och den kändes lite öppen. Nästa morgon va den så högt att den inte gick att nå igen.

    Samtidigt så känns det som jag behöver kissa hela tiden och när jag går är det hur mycket kiss som helst! Har druckit lite mer än annars senaste dagarna men inte alls så mycket så det borde göra sån skillnad. Ett tryck över livmodern och kan inte ha nått som sitter åt det minsta. Känner mig så kluven. Tror vi missade det samtidigt som jag har ett litet hopp. Dottern har knappt sovit det senaste så naturligtvis har vi bara fått till det en gång men det va samtidigt som positivt äl-test iaf.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-26 15:31:57 följande:

    Oj spännande, vet inte vad jag ska tro :D Låter som väldigt lovande symptom! Jag har också varit extremt kissnödig sen start denna gång och som du säger har det kommit mycket även om jag inte druckit mycket extra. Ett av de tydligaste symptomen jag haft!

    Håller tummarna för dig!! När tänker du testa? :)

    Midsommar var riktigt härligt! Hoppas du hade det fint med :)


    Härligt å höra! Ja midsommar va jättefin :) inget regn för en gångs skull och väldigt trevligt sällskap. Sen att det tog från 21- 00:30 att få dottern i säng och att hon tog morgon vid 5 gjorde att man kände sig bakis utan att ha druckit nått hehe.

    Har aldrig upplevt det vid nån av mina graviditeter innan så vågar inte riktigt tro på det helt som symptom. Läste att färgen på blygdläpparna ändras å blir mörkare när man är gravid så ska se om jag lyckas spana in mina imorgon. Blir nog att testa tiiiidigast på lördag eller söndag. Har aldrig testat positivt tidigare än 12 dagar efter prositivt äl-test och på fredag är det 12 dagar sedan. :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-26 15:01:44 följande:

    Lite lovande låter det ju ändå. Hoppas att det räckte med en gång och att det blir ett plus nu :)


    Tack :) är så ambivalent. Vågar inte riktigt tro på nått för jag vet hur ledsen jag kommer bli. Samtidigt som man hoppas så mycket.
  • Anonym (Babymakeing)

    Är det någon här som tänkt på om era blygdläppar skiftat färg sen ni blev gravida? Har läst att de ska bli mörkare pga ökad blodgenomströmning? Har för mörkt där jag är nu för att kolla men ska se om jag lyckas se nått imorgon.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-06-28 08:53:14 följande:

    Hoppas ni alla har haft en fin midsommar!

    Lillskrutten- Ska du åka till gynakuten idag? Har det kommit nå mer blod? Känns ju lovande att du har kvar dina symtom och att det nog är det BM nämnde på ditt VUL. Håller en tumme för dig idag!

    Litehopplöst- Gud vad härligt att allt såg bra ut, vilken lättnad! Lilla bebisen växer och mår bra där inne

    Babymakeing- Det kan mycket väl ha räckt med en gång! Låter minst sagt som att du hade ÄL där runt när ni myste! När har du din BIM? :)


  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-06-28 08:53:14 följande:

    Hoppas ni alla har haft en fin midsommar!{#emotions_dlg.flower}

    Lillskrutten- Ska du åka till gynakuten idag? Har det kommit nå mer blod? Känns ju lovande att du har kvar dina symtom och att det nog är det BM nämnde på ditt VUL. Håller en tumme för dig idag!

    Litehopplöst- Gud vad härligt att allt såg bra ut, vilken lättnad! Lilla bebisen växer och mår bra där inneHjärta

    Babymakeing- Det kan mycket väl ha räckt med en gång! Låter minst sagt som att du hade ÄL där runt när ni myste! När har du din BIM? :)


    Har bim 4/7 tror jag. 6/7 enligt appen men eftersom jag fick äl så mycket tidigare än vanligt så tror jag snarare på senast 4/7. 


    Jag är riktigt hoppfull att det kan ha tagit sig samtidigt som jag försöker intala mig själv att det inte blev något. kommer bli så ledsen när mensen kommer om jag satt för höga förhoppningar :(


    Ska hålla mig till fredag som minst med att testa. 


     


    hur går det för dig? När skulle du på nästa koll? Det va lite längre nu än vad det brukar mellan ultraljuden pga semester eller hur va det. Så häftigt ändå med enäggstvillingar! ni har kanske inte kommit så långt i planeringen men kommer det bli ks eller vaginalt när det är dags? Håller tummen att allt ser lika fint ut på nästa ultraljud och ultraljudet därefter och så vidare Hjärta

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-26 23:11:48 följande:
    Ojoj tufft, kanske all spänning som gjorde det svårt att sova. Tur att inte alla nätter är sådana.

    Inte jag heller! Varken med sonen eller vid missfallet, Därför blev jag väldigt förvånad när jag tidigt började gå upp och kissa 2 gånger per natt! Kommer faktiskt inte ihåg exakt när men det var nog ett av mina tidigaste tecken, tillsammans med mycket drömmar och strulig mage.

    Tyvärr har jag inte lagt märke till något angående blygdläpparna, visste inte att det kunde vara ett tecken och jag har inte koll på hur dom brukar se ut.

    Åh vad spännande! Önskar så mycket att du är gravid och att denna gång här hela vägen :D<3

    Ja hur har det gått med blödningarna? Blir det Gyn idag för koll?


    Då kanske det kan vara något, riktigt så illa är det inte än att jag måste upp på nätterna men att ha gått från att kunna hålla mig utan problem under en hel arbetsdag till att behöva gå på toa innan jag lämnar jobbet och sen va kissnödig lagom tills jag kommer hem igen är ny. Och känna ett tryck över blåsan nästan konstant. 


    Hehe nää sällan man är där nere å spanar heller, inte jag iaf. Önskar att jag hade lite bättre koll! Märkte nu att jag nog knappt kollat sen innan jag fick barn så blev lite fundersam över "flärpar" som inte existerade förut haha. men så kom jag på att det va där jag sprack så är väl därför.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu