Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymama) skrev 2021-02-15 11:58:08 följande:

    Men fy vad hemskt att höra :,( hoppas verkligen inte det är något allvarligt.. :( kommer bli en lång vecka i väntan på fredag :/<3 massa styrkekramar <3


    Tack! <3 ja världens längsta vecka :,(
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-15 14:46:39 följande:

    Usch vilket tråkigt besked :,( så ledsamt... hoppas verkligen det ser annorlunda ut på fredag! Förstår att du är ledsen, skickar massa kramar <3


    Tack <3 hoppas det också men vågar inte tänka för ljust för då kommer jag bara bli ännu mer nerslagen igen :(
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-02-15 14:43:30 följande:
    Åh nej fy! Låter hemskt! Hoppas de har sett fel eller att det inte är något allvarligt. Känns sent att få en tid så långt framåt med en sån grej men för sjukvården är väl en knapp vecka en väldigt snabb tid. Du får försöka tänka på annat. Googla INTE, låt inte fantasin dra iväg till skräckscenario. Försök tänka positivt och håll ut till på fredag. Kommer din partner följa med dig?

    Det lät inte så himla positivt när hon pratade om det, att det va en avvikelse och att det var stort område. Hon kunde inte säga mer än så för hon kunde inte avgöra var vätskan kom ifrån. 


    Ja känns som en evighet med en vecka. Det fanns en öppning redan när jag va där men den hade någon redan hunit fylla när hon gick för att kolla med läkaren :( Har googlat en del redan men vet ju inte riktigt vad jag ska googla på heller för jag vet ju inget annat än vätska i buken typ. Ja han ska följa med på fredag. Sköterskan sa att det kunde vara bra, men han får inte följa med in först. Utan det är enbart om det blir beslut om tidig abort eller inte som han får komma in. Så han får hålla jour utanför sjukhuset tills han eventuellt blir inkallad :( Hade verkligen behövt honom i väntrummet med mig. 


    För bara tre veckor sen såg allt bra ut, men det är klart det händer mycket med de inre organen under de tre veckorna. 


    Mannen tog en halvdag ledigt idag så vi har umgåts, pratat och kramats mycke. Första gången någonsin jag sett honom gråta.

  • Anonym (Babymakeing)
    Babymonitor skrev 2021-02-15 18:45:24 följande:

    Usch vad jobbigt det måste vara för dig nu, kan inte ens tänka mig.. Hoppas att det inte är någon fara och att allt går bra på fredag <333


    Tack snälla <3

    Är så tacksam för allt stöd! Och extra tacksam för min lilla tjej. Hon tar fokus från allt tufft just nu när hon precis börjat gå idag med att bara hålla i en hand istället för att hålla oss i båda händerna. Skulle det inte gå vägen med denna graviditeten och vi inte skulle lyckas igen så har vi ändå vår guldklimp som blir än mer speciell för oss (om det nu är möjligt).
  • Anonym (Babymakeing)
    hopeforaplusa skrev 2021-02-15 20:34:35 följande:

    Åh jag håller verkligen tummarna att du får glada besked på fredag! Tänker på er och skickar cyberkramar <3


    Tack så mycket! <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-02-18 22:33:28 följande:

    Lycka till imorgon! Hoppas och önskar att allt är bra. Styrkekramar och kärlek till dig och din partner.


    <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-19 15:20:14 följande:

    Tänker också på er och hoppas verkligen det såg bättre ut idag! Varma styrkekramar <3


    De kunde inte säga så mycket idag heller men att det var en stor avvikelse. Bebisen har en stor bulle till mage sm börjar under hjärtat och går ner mellan benen och trycker ut ena benet så den inte kan ligga normalt. Ryggen är krökt nere vid ländryggen också :( Och ingen magsäck syntes.

    Blev framflyttad ytterligare. Första ultraljudet jag tog blev jag framflyttad 4 dagar nu blev vi framflyttade 6 dagar till. Det är omöjligt att jag blev gravid 10 dagar efter jag trodde för då hade

    Jag plussat efter bara två dagar. Börjat tro att hen inte växer som hen ska heller.

    Ska ta moderkaksprov på måndag och sen är det 10-14 dagars väntan för att få alla provsvar från det. Väljer vi att gå vidare är det först vid rul man kommer kunna se mer hur organ och sånt utvecklats eller inte.

    Känner mig hemsk men hoppas nästan på trisomi 13 eller 18 nu så vi kan avbryta utan att behöva grubbla över det och börja om igen.

    Min man fick följa med in, fick besked i morse så det va väldigt skönt att ha honom med. Och för honom att förstå hur det ser ut å ligger till.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-20 12:57:15 följande:
    Åh :,( förstår verkligen att du känner som du gör... jobbigt också att få lov att vänta en massa, först på läkartid och nu på moderkaksprov. Men då får ni iaf veta hur det står till med bebisen.

    Jag blev också flyttad, med 5 dagar vilket skulle innebära att jag blev gravid 3 dagar innan jag fick plus. Omöjligt ju. Tycker det är lite missvisande när man har koll på sin ÄL...

    Skönt att din sambo fick följa med! Bra att de kunde då förstå själva att det var behövligt så du slapp tjata. Tur ni har varandra och ert lilla barn så ni får ta hand om varandra! Kramar i massor <3

    Ja men speiellt när vi va på ultraljud privat och blev daterade till 10+0 (vilket såklart sjukhuset inte känner till och jag inte tänkte på att säga igår) för 3,5 vecka sedan. Då kunde de inte ens mäta bebisens fulla längd för att hen låg ihoprullad till en liten boll. Så hon trodde att vi va längre egentligen men hon kunde inte säga något annat iom bebisens läge. 


    Sen igår att bli daterade till 12 + 4 när vi borde vara 13+4 enligt mätningarna från 26/1. Så det gör att jag tror att bebisen inte växer som hen ska heller.


    Kollade på en film från ultraljudet den 26/1 och funderar på om jag inte ser den där bullen på magen redan då. Men det va inte massa vätska i buken då men ja hen låg ju konstigt redan från början och vägrade räta ut sig på de två första ultraljuden jag va på. 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2021-02-21 16:40:56 följande:

    Ja usch jag börjar bli nojig att det inte ska gå vägen nu heller... har känt rörelser v 13-14 med tidigare barn trots senaste vars moderkaka satt i framvägg. Är i v 15 nu enl sista mens men ännu v 14 enl kub.

    Det är ju som du säger att rörelser kommer och går och är osäker men kanske har jag känt något denna helg? Blir ju knäpp av att bara känna efter hela tiden. Har skickat via 1177 till min bm om jag kan få ett till ultraljud innan RUL så jag väntar på svar...

    Vilken vecka är du i nu?


    Å hoppas att du får en tid innan rul, hemskt att gå runt och oroa sig så. Jag kände rörelser väldigt sent förra graviditeten så det va också jobbigt. Alla appar stod att nu känner du rörelser men icke! Va nog inte förrän v 23-24 jag kände nått men sen dröjde det bara någon vecka innan de va så mycket att det syntes utanpå magen till å med.

    Mätningen nu på läkarbesöket gjorde de på huvudet och fick ett beräknat datum utifrån det. Medan ultraljuden i v10+ tog de huvud-rumpamått. Tydligen mäter man huvud och lårben för att datera efter vecka 12-13 sa dom?

    Och ja de nämnde att snabbprovet kommer på 4-5 dagar så hoppas få veta det innan veckan är över men det andra tar upp till två veckor.

    Ska se om jag kan få tag på min bm imorgon och se om de har någon jag kan prata med om allt. Ställa lite frågor och ventilera. På sjukhuset finns det inte ens ett telefonnummer att ringa för att fråga grejer utan då är det 1177 som gäller. Önskar att de hade kunnat ge nått samtalsstöd och inte bara erbjuda sjukskrivning.
  • Anonym (Babymakeing)

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    16/1 Lillskrutten (PLUS)

    Hopeforaplus

    14/3 Första

    18/3 Litehopplöst (hoppar februari Glad )

    14/4 Babymakeing

    Jag går händelserna i förväg och hoppas kunna försöka igen i april. Har mentalt tagit avstånd från denna graviditeten för att inte bryta ihop totalt.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu