Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Babymonitor skrev 2020-12-30 00:12:24 följande:

    Tack och beklagar ditt med. Men grattis till plusset! Åh vad glad jag blev att höra det! För din skull och för att det ger mig hopp <3

    Försöker klura ut när jag har ÄL men tänker att jag räknar MF som mensen och sedan kör jag ägglossningstest när det närmar sig normal tid för ÄL. Hur hängde det ihop för dig?


    Ja precis så va det för mig. Räknade från blödningens första dag så hade jag äl nån dag tidigare än vanligt. Höll på att missa den för stegringen va så snabb. Fick inga utslag alls med restlagrets stickor men cb advanced digital fick jag noll, noll och plötsligt en fast gubbe. Vi hade sex dagen innan bara för att vi va sugna och det va väl kanske ägglossningens förtjänst för morgonen efter visade det att äl skulle ske snart :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Babymonitor skrev 2020-12-30 12:54:38 följande:

    Håller tummarna för att jag har samma tur!

    Vilken vecka är du i nu? <3


    Ja hoppas du får ett plus i januari :) bra sätt att börja det nya året!

    Är i vecka 6+5 så det är fortfarande tidigt men vi har berättat för våra föräldrar redan.
  • Anonym (Babymakeing)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-30 20:06:35 följande:

    Har börjat få som mensvärk nu igår och idag. Bröstvårtorna har varit stenhårda och ömma så tror mensen kommer vilken dag som helst nu :( BIM imorgon..


    Brukar du få dom symptomen innan mens? Annars är ju mensvärk och symptom för graviditet nästan identiska. Håller fortfarande tummarna för dig! <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-01-01 13:59:54 följande:

    Idag började den planerade ligga perioden och jag kom på mig själv med att jag kände en stress (elr någon känsla jag inte riktigt kan sätta ord på) över den här perioden och framöver. Även fast jag vill ta varje dag som den kommer och inte fokusera på bebisverkstaden så mycket så tar tiden mellan äl och bim så mycket tankar med sig. Allt från att optimera livet till att känna efter i minsta vrå i kroppen.

    Jag mår som allra bäst mellan mens och äl då det vanliga livet pågår och man inget kan göra för äl inte skett och det inte finns några symptom att leta efter heller. Men så fort äl är över så börjar allt fram till bim. Jag tror det är det jag är mest rädd för, om jag kan beskriva det på det sättet.

    Jag får helt enkelt försöka tänka bort allt det och bara leva som innan äl. Hur känner ni/har ni känt mellan äl och bim?


    Tror det är skrämmande vanligt. Så va det för mig också, speciellt vid första barnet. Nu inför andra kände jag att det kom smygandes mer och mer också. Heeelt lugn mellan mens och äl men sen när det närmade sig så kom testen fram och det började planeras och kännas efter osv.. 


    Kändes lite lättare nu på det stora hela än inför första för skulle vi bara få vår dotter hade jag varit nöjd med det också. Men vill gärna ge henne syskon och vet att min tid "rinner ut" för att jag har få ägg kvar. 


    Hoppas det tar sig för dig snart så du slipper mer stress, oavsett om det bara är ett par månader eller väldigt många månader så är den tärande.

  • Anonym (Babymakeing)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-02 20:46:54 följande:
    Ingen mens än så länge så blir ett test imorgon :)
    ååå! Hoppas hoppas! =D
  • Anonym (Babymakeing)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-03 09:23:26 följande:

    Jag är helt chockad! Efter 1 min och efter 5 min


    Stort GRATTIS!!! Wow va grymt! Vilken start på nya året =D
  • Anonym (Babymakeing)
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-03 10:30:00 följande:

    Tack så mycket! Kan knappt förstå det än!


    Hur länge är det inte ni försökt nu? :) va mysigt med ett litet septemberbarn <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2021-01-04 15:15:51 följande:

    Ja det var så lättande att se!

    Det låter bra :) rekommenderar inga fler test iaf ;) ja då är det som du säger bara att vänta, och passa på att njuta nu <3


    Men lättare sagt än gjort! Jag har nog tagit minst 4 digitala test och tog säkert 6 stickor iaf under första 12 dagarna. Sen har det blivit mer sporadiskt men tog ett senast i förrgår. Det visade fortfarande positivt hehe. Lite sjukligt beteende men nu när växtvärken är borta blir jag lite mer nervös igen. Inskrivning nästa vecka iaf.

    Va skönt att du fick se ett litet tickande hjärta <3 Då kan man slappna av lite mer än innan :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-05 09:01:42 följande:

    Grattis till er som plussat! Så kul!

    Behöver er hjälp.Min app som alltid haft rätt med 1 dag hit eller dit sa att jag skulle ha äl på söndag nu i veckan. Hade inte hunnit få mina ÄL test hem så for igår och köpte stickor och såg att den såg VÄLDIGT starkt ut för att vara måndag så vi låg igår. Idag är det full utslag skulle jag säga. Jag som så gärna ville hinna få till det dagarna innan.. Så min fråga, har någon av er som blivit gravida av att endast ligga de dagar man har äl? Behöver hopp..


    I oktober blev jag gravid när vi hade sex samma dag som jag fick positivt på äl-sticka. I november blev jag gravid när vi hade sex på kvällen dagen innan positivt digitalt äl-test.

    Så det kan räcka med ett enda ligg bara allt klaffar :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-01-05 15:18:26 följande:
    Hoppas det tar sig denna gång :D

    Nja just nu lite oroligt faktiskt :( är i v7 och fick en blödning igår och sedan dess bruna flytningar. Ska få komma in på koll på fredag för att se om graviditeten fortlöper. Inte varit med om det tidigare. Känner mig stressad men skönt att få svart på vitt på fredag.
    å va jobbigt, men kan ju varit ett kärl i tappen som brustit bara. Läst att det inte är helt ovanligt. Håller tummarna att allt är bra <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu