• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    klyban skrev 2021-12-30 18:14:00 följande:

    Det är bara scenarios för det fortsatta arbetet.


    Din politiska och totalitära agenda talar sitt tydliga språk. Det vara allt bara rappakalja ditt eget kluster kom med nu, vad nu det ska säga oss om COVID-19 är en gåta för alla.

    Jag förklarar igen: Det är beräkningarna för scenariot som kritiseras.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-12-30 18:31:31 följande:

    Det är ändå bara scenarion, och man ska göra om det till vad?

    Det är ju ändå bara scenario vi pratar om, det är inte en verklighet utan en förberedelse för den och beroende på vilket scenario som går in.

    Visste du inte om denna enkla, undrar då detta har varit uppe mer än en gång.


    *facepalm* Du förstår ju inte skriven text och tydligen inte ens vad ordet "beräkningar" betyder. Tyvärr beror det inte bara på din agenda, har vi sedan länge förstått. Däremot förstår jag inte din iver att svara mig, när du ändå har fel. Det är verkligen hopplöst att försöka diskutera med dig som inte ens förstår en, för de flesta, lättförståelig artikel.

    "Visste du inte om denna enkla", alltså om att kunna läsa en text? Eller du kanske "glömde av" vad beräkningar betyder?
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-12-30 18:28:17 följande:

    Och vad har du för belägg på att de skulle vara felaktigt beräknade? 


    Tydligen har ju de som kommer till tals i artikeln belägg för det. Siffror som inte är direkt "höljda i dunkel" men kan släpa efter något. Eller du läste inte den sammanfattade kritiken i SVT-länken?
  • pyssel

    Ledsen klyban, men dina små "inspel" är inte replik på det jag skrev och är rena fantasier och off topic. Finns ingen nestor i världen som kan råda bot på att det blir fel varje gång du skriver något.

    Det går inte att svara på dina repliker, annat än möjligen återigen göra dig uppmärksam på att du behöver öva läsning intensivt om du ska kunna bidra i någon diskussion. Så det gör jag nu, igen.

    Du måste väl själv förstå att det aldrig kan bli en diskussion när du håller egna monologer som inte är replik på det du citerar. Ofta helt oläsbara.

  • pyssel
    klyban skrev 2021-12-30 19:14:05 följande:

    Vad har detta med scenariot menar du, kanske du ska pröva vara sakligt till det ämnet du svarade på.

    Men icke och som förutspått också.

    Men vem vet, kanske nästa gång får vi reda på detta om scenariona.


    Nåväl, jag kommer inte längre med att hjälpa dig mycket eller lite på traven. Så jag föreslår att du ägnar dig mindre åt mig och mer åt den lätta och korta artikeln som gav upphov till de kommentarer i tråden du är så angelägen om att, utan framgång, förkasta som struntprat. Så kan du istället ägna dig åt att förkasta kritiken från källorna själva, s.a.s.

    Vem vet, kanske du klarar att leverera någon av dina rabiata åsikter på ett åtminstone begripligt sätt om du utgår från en lättläst artikel.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-12-30 19:40:39 följande:

    Utan saklighet så säger du inget om scenariona, det verkar vara ditt uppsåt.

    Men berätta gärna hur jag är rabiat, och när det är FHM som gjort de olika scenariona och syftet med dessa.

    Dock är din ad hominem rätt intressant, då du istället för berätta nått om scenariona, så vill du bara prata min person.

    Du verkar inte veta om att argument för person, saknar relevans för sak.


    Det är inte personangrepp att konstatera ett uppenbart faktum, att dina repliker faktiskt inte replikerar på det jag skrivit på annat vis än att du citerar dem. Ett genomgående bekymmer för dig i alla diskussioner. Ett hett tips för att i någon mån närma dig något slags saklighet: Läs artiklar som länkas istället. Då blir det bara ett led för dig att förhålla dig till.

    Varför är du så intresserad av mig och ointresserad av källorna till kritiken?
  • pyssel
    klyban skrev 2021-12-30 19:55:30 följande:

    Saklighet är det som för dig framåt, och den saknas nu.

    Kanske nästa inlägg skriver du nått som har med de nämnda scenariona att göra.

     

    Om du bara pratar om mig, så pratar du inte om ämnet =  ad hominem.

    Det måste väl även du förstå?


    Det är inte ad hominem att konstatera att du har stora problem med att diskutera sakligt när du ständigt slänger dig med fraser om vad andra inte förstått eller att de har politiska agendor, när det i själva verket är du som både brister i läsförståelse, förståelse för vetenskap och diskussionsförmåga. Ogrundade angrepp och sandlådehån på pickalurven-sverulenska sammanfattar din monolognivå. Oerhört tråkigt att skåda och totalt trådförstörande, för att inte tala om hur oerhört o begåvad och okunnig om COVID-19 du framställer dig själv. Ja du klyban, ibland är fakta om hur något ter sig ett rättmätigt angrepp på någons ofantliga dumhet.

    Läs artiklar när de länkas istället. Börja där och öva på att kommentera dem, när du på 1900 sidor inte lärt dig diskutera ett ämne med andra personer.

    Är det fortfarande för svårt föreslår jag någon enklare tråd som "börja nästa ord på..."
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-12-31 13:54:55 följande:

    Undrar om det kommande året kommer att innebära inflation eller stagflation i klybanologi.


    Du vågar inte bjussa på ett scenario eller en prognos? (Du kommer inte hållas ensamt ansvarig för utgången.)
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-12-31 14:14:16 följande:

    Jodå, jag tror att den här tråden kommer att somna under nästa år. Det kanske inte innebär detsamma för klybanologin - men då kommer jag sällan att beröras av forskningsinriktningen. Till exempel den tråd du länkade till, autismtråden, den skulle jag aldrig ha läst om du inte valt att ta fram den som exempel på språkliga missförstånd.


    "Vi får se". Det var inte jag som länkade till den men trots upprepade försök i just den tråden rådde jag inte den minsta bot på en viss någons inlärningsresistens och ovilja att erkänna sina faktafel.
  • pyssel
    klyban skrev 2022-01-01 15:25:30 följande:

    Jag ser dessa utstickare och prata om mig som konstigt, och varför de inte istället är sakliga med fakta, forskning för uppnå konsensus.

    Istället får man ad hominem som vi alla vet är avsaknad av argument och om inga argument som är sakliga existerar.

    Att min person kan vara som trollbundet för dom, konstigt är det för min person är totalt ointressant för ämnet.

    Och det är därför de väljer mig istället för diskutera ämnet, för ämnet klarar dom inte av och vad bättre är en ad hominem än vara sakliga i ämnet.

    För då slipper dom argumentera för de fel de sagt, eller ja, ända tills någon påminner dom om oops = Ad hominem!

    Och du ser hur detta exploderat nu när scenariona "small upp i ansiktet".

    Ibland är verkligheten bara för brutal emot dessa desinformationer.

    Men vi vet ju redan om att vaccinensskydd är tidsbegränsat, detta har man redan berättat i de ursprungliga studierna och de testresultat man har där och gått över.

    Sen är det justerinmgar för var och en av vaccinen och mutationer.

     

    Dock vet vi en sak, vaccinationerna är mycket effektiva att rädda liv, men det är nu man vill prata om de gamla som tagit fulldosvaccin, och inte längre kan bilda antikroppar.

    Och detta som är en mycket känd sak i flera decennier, och att influensavaccinen skyddar inte de som inte längre kan bilda antikroppar.

    Dock vet dom en sak, de har i alla fall försökt, svårt och säga om en antivaccers undvikande av verklighet, fakta och forskning.

    Det är FHM som gjort dessa scenarios, så vad FDF säger är irrelevant inför detta faktat och vad de säger, h*n kan dock återge dom.

    Jag tar ingen större hänsyn till användare som vill kontrollera en i ett öppetforum.

     

    Och denna sensationslänkar om vaccinen korta verkan, det är det man adresserar....

    Men det förstår ju alla kan man alltid hoppas.

    Jo, då det mesta är av en politisk agenda som de aldrig vill berätta vad den komemr ifrån, för fakta stirrar en del rätt i ansiktet och de bara låtsas om att den inte existerar,

    Sånt beteende finner jag lite udda.

    Men en del försöker inte ens att återge det som sker i Sverige korrekt, ta din "polare" abc, som du ger fakta på fakta, och allt h*n gör är att ignorera och skriva samma fel igen och om och om igen.

     

    Jag vet inte ens hur man kan reta sig över Tegnell, men jag antar det är segment som inte är det allra minsta intresserad av myndigheten säger om pandemin.

    Och då är det jobbigt att få fakta på fakta tillbaka som berättar de har fel, och då måste man som vanligt när argumenten är borta och de går ad hominem istället för diskutera sakfråga.

     

    Sånt är alltid mycket talande att nått inte står rätt till med deras sätt att "argumentera" och pga de finner person viktigare i en saklig diskussion.

    Och komiskt nog vet vart enda en i hela universum att diskutera person inte säger nått om sakfrågan.

    Och det verkar vara hela syftet med vissas inlägg.


    Lägg av dig FL:s största offerkofta. Patetiskt.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin