• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Anonym (Hola) skrev 2021-01-29 20:26:35 följande:

    När det här är över skulle det vara kul med en träff med alla legender. Jag vet att jag är en doldis i tråden men jag skulle gärna träffa klyban, AndreaBD, PopeJoan, Proctor och Pyssel och allt vad ni heter. Jag brukar älska folk i verkligheten så tror det kan blir trevligt!

    Själv bor jag i Jönköping och det vore kanon om ni kunde komma hit när restriktionerna är över!


    Det var faktiskt ett mysigt inlägg (dock om en inte så mysig kväll, haha!)
  • pyssel
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-29 20:54:52 följande:

    Tack så mycket för inbjudan (om nu jag är inkluderad) men just då har jag en nymålad vägg och måste sitta här och bevaka när den torkar. Dessutom har jag då en nyplanterad buske och måste kolla på när den växer. 


    eller "ROLF!" som vi säger numera
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-29 21:16:42 följande:

    Pyssel har berättat att hen inte vill ha mina vänliga kommentarer,


    Jag gillar att du är normkritisk
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-29 21:33:02 följande:

    Jag var förbi  ett av kontoren då alla lämnat för att göra saker som bara kan göras där, på hemvägen svängde jag förbi en av affärerna på vägen hem -jag är ju inte luftarian så jag måste handla mat då trädgårdslanden tyvärr är frysta så inget växer där just nu  -  och mycket riktigt var det lite trängsel vid grönsakerna, jag stod en bit bort och de som trängdes där stirrade på galningen som väntade på att kunna komma fram, de fattade sen att de kanske skulle hålla lite avstånd..   samma människor som trängdes vid grönsakerna trägde sedan vidare på de andra avdelningarna såg jag..  en var ganska kort, den andra var normallängd, en var barn och en var vuxen.

    Det som väckte min undran var 'en hel vecka'  och att du skrev 'nu får man äntligen vara lite aktiv' - tänkte att det du troligen gjort var att ha jobbat en hel vecka och satte det passiva i sammanhang med att du nu skulle vara lite aktiv istället för passiv ... men vad vet jag.. 


    Ja då har vi väldigt snarlika upplevelser från i eftermiddags!

    Nu kommer vi åter till det där, vad som händer med vissa uttryck när de dissekeras och förklaras: Det är som att deras existens upphör, därför lämnas de helst oförklarade, åtminstone till största del, för de som inte förstod dem.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-29 21:40:05 följande:

    Viktigt att hålla avstånd och sprita alla paket som greken på ett av kontoren kommer med -  detta kommer jag ihåg sedan tidigare.


    Gott att höra att du är rädd om dig
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-29 21:52:23 följande:

    Tack, och andra  - inte att förglömma


    Ibland är vi rörande överens!
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-30 17:00:28 följande:

    Jag har konsekvent i tråden framför allt skrivit om osakliga personliga påhopp, missförstånd/okunskap/förvrängning om/av lagar, förvaltning/självstyre/uttalanden... detta har efter 100-tals sidor med fler än 1000 inlägg till slut gett avtryck i debatten i tråden. Inte ett bestående avtryck dock.


    Herregud.. självbilden..

    *nattskratt*
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-01-30 19:53:34 följande:

    Jag har ingen aning om vad du pratar om nu. Jag skrev vad jag tycker. Att du skulle hålla med hade jag givetvis ingen som helst förhoppning om. Inte ens när det gäller delen om att det är konstigt att du aldrig sagt något om det osmakliga tjatet om "gasa föbi". 


    Pope Joan II skrev 2021-01-30 20:01:55 följande:

    Jag menar att det inte ligger i ditt intresse att rätta sådana som håller med dig oavsett om de har aldrig så fel i det de för stunden påstår och hur unkna de än är i det de kallar andra och jag menar att det är skenheligt av dig som så gärna framställer dig som hederlig, saklig, rättvis, moraliskt högstående, kunnig osv. 

    Som sagt, jag har svårt för din sort. Jag gillar helt enkelt inte sådant. 


  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-01-31 14:43:13 följande:

    Ja, det är väl klart att jag önskade föra fram det eftersom jag förde fram det. Men det jag frågade dig handlade inte om den saken utan om fortsättningen på det här:

    "Han sade att olika myndigheter inte bestämmer över andra myndigheter." 

    Men den fortsättningen kommer du inte ihåg, eller? Bara nyfiken. 

    Jag tycker att den är både konstig samt att den också haft en negativ inverkan på pandemin. 

    Nu såg jag förresten att den där som kallade EBT för "antikrist" dök upp. Om du nu hade frågor om vilken svans eller vurm personen tillhör. 


    Du har ett enastående tålamod. Mitt hade varit slut vid tillskottet.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin