Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    klyban skrev 2020-10-31 15:22:10 följande:

    Nope, det är du som säger, då du bara klarar av svart och vitt argumentation.


    Men visst är det så att vi ser trängsel på vissa ställe, och att en del får börja engagera sig över att vara lite mer restriktiv i sina ärenden utanför hemmen.


    Precis. Även om jag har svårt att begripa hur man kan förstå att inte ALLT som står i media stämmer, och att inte allt är lögn heller......
  • AndreaBD
    pyssel skrev 2020-10-31 20:28:06 följande:
    Nej, du svarade lika fult som vanligt. Du är så djävulskt oförskämd i tråd efter tråd. Helst redan i första inlägget, och det bara fortsätter. Varför är du så in i helvete oförskämd jämt
    Allvarligt? Du är ungefär tre gånger så oförskämd. 
  • AndreaBD
    FuckGoggleAskMe skrev 2020-10-31 20:57:03 följande:
    Jaså, vad grundar du denna uppfattning på?
    Jag har skrivit att det har varit mycket rapporteringar om trängsel i media. Och jag tror inte att allt har varit falsarier. Och sen kommer du med dessa underliga uttalanden ...
    På det här inlägget från dig

    "Nu har jag sett fler bilder och filmer på trängsel i Sverige (inklusive i områden med fler restriktioner) vilken tur att jag fått lära mig här att allt sådant material är manipulerat!"

    Allt betyder väl allt - eller kan man tolka det på något annat sätt? 
  • AndreaBD
    pyssel skrev 2020-11-01 11:52:49 följande:
    "Allt" betyder verkligen inte "allt" i den meningen. Det förstår alla som har en nyanserad begreppsförståelse och utifrån sammanhanget det uttalats - Det är en retur till kommentatörer som gjort det till sin vana att köpa lagets kommentarer, men direkt så tvivel kring att den som är skeptisk faktiskt klarar av att uppfatta saker riktigt. Den här tråden är som en studie i masspråkstörningar
    Ja, men det är inte jag som har språkstörningen här. 
  • AndreaBD
    pyssel skrev 2020-11-01 11:52:49 följande:
    "Allt" betyder verkligen inte "allt" i den meningen. Det förstår alla som har en nyanserad begreppsförståelse och utifrån sammanhanget det uttalats - Det är en retur till kommentatörer som gjort det till sin vana att köpa lagets kommentarer, men direkt så tvivel kring att den som är skeptisk faktiskt klarar av att uppfatta saker riktigt. Den här tråden är som en studie i masspråkstörningar.
    Och för att inte förvirra för mycket - jag förstår visst, men jag ville ha hennes förklaring hur hon menar, inte din. 
  • AndreaBD
    klyban skrev 2020-11-01 13:55:32 följande:

     


    Disa35 skrev 2020-11-01 11:51:39 följande:
    Försvinn då. Det är ju knappast krav på att skriva i tråden, eller hur?
    Ger du dig in i en öppen debatt får du räkna med mothugg, så enkelt är det.

    Personen har inget intresse att diskutera ämnet, visst kan man köpa en del OT.


    Men tryck visa endast på pyssel och avgör själv.


    Men varför diskuterar du med henne alls? 
  • AndreaBD
    pyssel skrev 2020-11-01 15:07:47 följande:
    Varför skriver du så då? Som att du inte förstår hur ordet allt är skrivet med relation till er totala skepsis mot (och raljerande över - framförallt från andra än dig) andras vittnesmål? Det framgår ju med största tydlighet att personen ironiserar över hur olika vittnesmål tas emot av fyrans klubb i tråden.
    Och jag tyckte att det inte fyller någon funktion där att ironisera. Men jag ville fortfarande höra av henne, varför hon har behovet att ironisera något så självklart, där alla - förutom just hon själv - förstår att det finns nyanser. 

    Och för att vara helt säker att hon HAR förstått det nu. 
  • AndreaBD
    FuckGoggleAskMe skrev 2020-11-01 16:20:55 följande:
    AndreaBD skrev 2020-11-01 15:39:34 följande:
    Och jag tyckte att det inte fyller någon funktion där att ironisera. Men jag ville fortfarande höra av henne, varför hon har behovet att ironisera något så självklart, där alla - förutom just hon själv - förstår att det finns nyanser. 

    Och för att vara helt säker att hon HAR förstått det nu. 
    Jag skrev ALLT för att vara ironisk. Anledningen är idiotförklaringen i denna tråd. När jag tidigare skrev om att jag sett flera bilder av trängsel, förklarade du och andra för mig att media är ute efter sensationer, bilder kan vara manipulerade, man ska inte tro allt som media publicerar etc etc, and nu drar du dessutom slutsatsen att jag inte förstår att det finns nyanser ... Ja det är ju lätt att låtsas missförstå och håna andra på lösa boliner. Eller också tror du på allvar att jag är förståndshandikappad. 

    Men visst, om du har behov av att förklara självklarheter för andra, dra slutsatser baserade på missuppfattning från din sida, utbilda andra om saker som 10åringar förstår etc, fortsätt gärna med det, antar att det får dig att känna dig duktig eller liknande. 

    Jag begär inte att du ska vara helt säker på att jag förstår självklarheter, även innan mästrande förklaringar. Det kanske ligger i din natur att tro att alla andra är naiva halvidioter. 

    Allt? Alltså även i början när du hävdade att folk trängs i stan? DÅ var du ironisk? Så folk trängs inte i stan? Sorry, men det är så ologiskt och så motsägelsefullt hela tiden att jag inte alls vet vad jag ska tro. 

    Att du inte skulle förstå är bara en möjlig variant - det finns säkert tre, fyra varianter till. Så som att du trollar, eller att du inte vågar stå för det du tycker..... Där brukar det dock inte vara så farligt om man inte tolkar det rätt. Däremot - om det skulle vara så att någon inte förstår, då är det förstås taskigt att undra om personen bara spelar dum. Okej, så jag ska utgå ifrån att du bara spelar dum? 

    Att du var ironisk när om att alla tidningar ljuger, det fattade jag också. Men jag tyckte att det var mycket opassande i det sammanhanget. Som om du ville befästa ännu mer att folk ska tro att du inte förstår? Eller gör du det för att sedan kunna klaga över det? Jo, du har säkert rätt så, att jag snarare tror att folk inte förstår än att folk bara trollar och slösar bort min tid, när jag faktiskt försöker förstå. 
  • AndreaBD
    Pope Joan II skrev 2020-11-01 16:31:09 följande:
    Ja, det är väl uppenbart att både den här Andrea-personen som vaskar händerna och trär på sig ett munskydd och går och handlar när hon har symptom som dessutom visade sig vara just Covid-19 och Sverigeflaggan tycker att du och jag och pyssel och tow (och kanske någon fler också) är det. Vi är på samma nivå som ett barn visst. Och det till skillnad från dem själva och den saklige. 
    Innan du tjatar om det 10 gånger till: Jag ångrade verkligen det. Jag vet att det var helt fel gjort och skulle aldrig göra om det. Sedan vet ingen som inte har varit i situationen att man faktiskt kan vara väldigt flummig i huvudet av det här viruset. 
  • AndreaBD
    FDFMGA skrev 2020-11-01 22:08:53 följande:
    Jag hoppas att du inser att de allra flesta av oss begår dumheter ibland och orkar leva med din dumhet och förmår bortse från självrättfärdighetens giftiga moralkakor.

    Med stor sannolikhet smittade du inte någon, såvida du inte var nära någon under en längre tid.
    Jag gör verkligen så gott jag kan annars. Dessutom kan man också få en slags panik, svårt att beskriva, när man inser att man nu ska vara hemma och klara sig ett tag. Jag fick väl då nån slags impuls att jag nu måste ha allt på plats och klara mig själv. 
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin