• flygrl

    Här är vi alla vänner.

    Skulle inte va nåt frågetecken efter ?Saknar er med?. Nu blev det väl frågetecken igen då FL alltid gör frågetecken av mina citattecken mfl. tecken.

  • flygrl
    Anonym skrev 2022-11-06 20:18:15 följande:

    Tråden är anmäld.


    Freddie K skrev 2022-11-07 05:06:26 följande:
    Vad har du för belägg?
    Anonym skrev 2022-11-07 14:00:25 följande:
    Vet inte exakt fabrikat men det är de som satt på Volvos original-ok. Säkert samma som flera andra.
    Freddie K skrev 2022-11-07 15:57:42 följande:
    Är det din tolkning av humor?
    Haha obetalbart asså! Dagens roligaste!


  • flygrl
    Antigone skrev 2022-11-06 00:19:02 följande:
    Det är lite klurigt här på FL när vissa tecken eller emojis blir ?, men vi har nog alla varit med om det någon gång 😉 Ännu sjukare är det med vissa emojis, som förvandlas till andra emojis 🤔
    Ja, det är jobbigt tycker jag att citattecken och tre punkter efter en mening omvandlas till frågetecken. Riktigt irriterande men FL lär väl aldrig fixa till den buggen antar jag. Det där med emojisarna känner jag inte igen för egen del men det beror väl på vilken mjukvara man använder vilka FL-buggar man drabbas av. :/
    Freddie K skrev 2022-11-06 05:32:20 följande:
    Haha, ja precis! Gött att du må bra i alla fall. Har saknat dig till tusen! SkämsGlad
    Tack & tack detsamma min vän! Solig
    Freddie K skrev 2022-11-06 07:03:55 följande:

    Berlin, Berlin, Berlin is on fire. We don't need no water. Let the fucking nazis burn. Burn fuckin nazis burn! *Ylar*.

    Det är min egen låt. Inspirerad av: The bloodoundgangs-The roof.


    Låter hemskt. Brinnande storstäder, miljoner människor som brinner och förkolnar, också barn. Tyskar är också människor. Precis som japanerna som brann i Hiroshima och Nagasaki.
    Freddie K skrev 2022-11-06 19:47:51 följande:

    Hey, Antigone. Den här kan du ha med dig i dina skräcknoveller.

    Jag vaknade upp på sjukhusbritsen. I knät stack det ut en lång skruv som de försökte skruva tillbaka. De var fem personer som jobbade på mig. Det gjorde jätteont när de försökte skruva i skruven igen. Jag hade den där starka operationslampan i ögonen. En av läkarna tog fram en en meter lång nål och stack den i buken på mig så att jag skulle få smärtlindring.

    En annan läkare sa att jag hade fått skelettcancer. Det såg han på fingrarna. Jag frågade om jag hade mer cancer och då sa han i hjärnan så de började skära upp mitt huvud samtidigt som en annan läkare frågade hur det skulle vara om de tog bort mitt vänster ben?

    Jag började gorma och ha mig. De tog fram en stor sax. Ungefär en sån som brandmännen har och började klippa bort mitt vänsterben. Precis när de hade gjort det så vaknade jag och det första jag kollade var om jag hade mitt vänsterben kvar!


    Låter väldigt obehagligt. Usch! :/
    Antigone skrev 2022-11-06 20:32:51 följande:
    Kanske för att vi har för roligt och är för snälla mot varandra 😉
    Antagligen. Så kan det ju inte få va.
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2022-11-06 23:38:49 följande:

    Hoppas att ni har haft det bra under helgen och att kommande veckan blir bra med. Hösthälsningar.


    Tack detsamma! Hösthälsningar till dig med! Solig
    Antigone skrev 2022-11-07 00:03:29 följande:
    Vilken fin hälsning! Detsamma till dig 😊 Idag var jag riktigt höstig och var ute och plockade svamp. Hittade några gula kantareller, men mest trattkantareller. Hösthälsningar tillbaka! 🍁
    Även om jag älskar sol & värme får jag medge hösten kan va fin den med. Tittade ner på mina skor häromdagen och slogs av va vackra dom oranget lysande löven va som jag trampade fram genom. Men svamp vågar jag inte plocka själv för då går det nog illa.
    Freddie K skrev 2022-11-07 16:19:51 följande:

    Om jag verkar lite grinig just nu så är det för att jag har blåbärsveckan. Ville bara varna er! Skäms


    Blåbärsveckan? Förstoppning eller? :P
    Freddie K skrev 2022-11-07 16:56:08 följande:
    Haha! Humor när den är som torrast! .
    Också en hiphop-brud från orten kan ha torr humor, jag svär.








  • flygrl

    Om nån nu orkar läsa mitt multisvars-inlägg. 


    Mortiscia80 skrev 2022-11-07 17:56:31 följande:
    Tror han menar Off To Bed :)
     
    Aha ok. Tack!

    EmilijaPetrosiunaite skrev 2022-11-07 18:39:37 följande:
    Satsa på riskor, så som blodriska och björkriska. Det är fina goda svampar. Även Karl Johan går bra, men enligt mig inte lika fast i köttet. Undvik murklor och dylikt, jag vill minnas att de måste förvällas för att inte vara giftiga. Toppslätskivlingar är olagliga att plocka trots att de växer fritt på grund av att man blir hög om man äter dem. Löjlig lag anser jag. Dock kan det vara bra att känna till så att man inte äter de om man inte vill uppleva dess effekter. Glöm inte att ta med en svampbok och kom ihåg att bilder på svampar ofta är mer perfekta än de i skog och mark. Var väldigt länge sedan jag plockade svamp.
    Antigone skrev 2022-11-08 00:03:16 följande:
    Tack! 😊 Ja, jag älskar att plocka svamp. Jag brukar plocka gula kantareller, trattkantareller, soppar, taggsvamp och någon enstaka gång trumpetsvamp. Nästa år tänker jag ge mig på kremlor och då börja med gulkremla. Det är viktigt att ha koll på vilka förväxlingssvampar som finns och hur giftiga de är! Soppar är bra svampar att plocka som nybörjare, för det finns bara två som är giftiga och de ser väldigt avvikande ut. Har man bara koll på dem så går det i princip inte att plocka fel! Om du plockar soppar så satsa på unga exemplar, för äldre är ofta insektsangripna 🍄
    Fast behöver man egentligen va så orolig att plocka fel svampar? Man märker ju ändå sen när man käkat upp svampen om den va giftig eller inte. :P
    Ingenpsykolog skrev 2022-11-07 21:18:16 följande:
    Om jag inte är helt ute och cyklar i grön pyjamas så var samma lustigkurre inne och skrev samma sak i en annan tråd i helgen. Som förklaring gavs något i stil med "jag trodde att det hörde till att skriva så på Familjeliv". Minns inte i vilken tråd jag såg det. Och såklart kan det ju vara två olika användare som väljer att gå in i trådar och anonymt skriva samma sak. Som jag tolkade det har alltså ingen anmälan gjorts. Inte min typ av humor, men något mer ursäktad i en tråd som inte ligger i Känsliga rummet i alla fall.
     
    Jag tyckte det va kul, en trollning som inte skadar eller kränker nån. Inte i en sån här tråd iaf med alla sina upptåg & lustigheter. I en tråd med känsligt tema hade det däremot vart opassande imho.

    Ingenpsykolog skrev 2022-11-07 21:29:48 följande:

    Härligt med hösthälsningar! Är det fler än  jag som finner det terapeutiskt att sparka runt/plöja sig genom lövhögar på hösten?

    Men det gäller att hitta en lämplig plats, en bit in från stig eller väg så att man inte trampar i 🐕💩!

    (Jag försökte bifoga en filmsnutt, men det gick inte, så det får bli en lövbild)


     
    Jo, jag nämnde det häromdagen att det va så fint med alla vackra löv runt min fötter när jag tittade ner. Fin bild!

    EmilijaPetrosiunaite skrev 2022-11-07 23:36:36 följande:
    Lackerade löv, konserverade löv, förmultnade löv, ihågkomna löv. Som solen lyst på: Som varit späda och gröna, blivit stora och gula, orange och röda och ramlat av sina bärare. Löv förmultnar, sten vittrar, vatten ändrar form. Vad som händer med medvetandet vet jag inte. Men om universum är oändligt borde sannolikheten för att just de molekyler och atomer som utgjort ett löv kommer att utgöra ett löv någon gång igen och om medvetandet är materiellt så kommer kanske även det att upprepas. Som exempel: 123, 231, 312, 123. Kanske allt kommer att återupprepas ett oändligt antal gånger. Varje ögonblick av lidande blir då oändligt, varje ögonblicks njutning likaså. Kanske är det inte så. Jag vet inte.
     
    Lite som det där att man aldrig kan stiga ner i samma flod två gånger. Typ. Fast lika härligt som det skulle va med oändlig njutning lika skrämmande låter det med oändligt lidande. 

    Freddie K skrev 2022-11-08 05:50:37 följande:

    Ok, det här skämtet varnar jag lite för. Jag ber om ursäkt på förhand, men jag känner att jag behöver dra det här skämtet.

    Vad sa den funktionsnedsatta finnen när han såg en söt tjej? "Jag är sär". *asg*.


    Anonym (Allmighty Torsten) skrev 2022-11-08 06:38:54 följande:

    *Slänger mig i flygrls knä och spinner som en katt*.


     
    Awww, va gulligt!
    Freddie K skrev 2022-11-08 17:16:44 följande:

    Texten går ju så här:" Vill ha dig i mörkret hos mig. Tiden den stannar när vi rör vid varann. Problemet är bara att jag mörkrädd. Seriöst! Skäms


    Säger lite som Mortiscia80. Kanske är det just för det är mörkt hon (i låten alltså!) vill ha nån hos sig.


     


    Fast jag tycker ändå originalet med Freestyle från typ 80-talet slår Drömhus version. Va tycker du mannen?


     



    ">


  • flygrl
    Antigone skrev 2022-11-11 12:11:36 följande:

    Nu har jag blivit hemlös 😮 Lägenheten under min började brinna och det vällde in rök i min lägenhet via köket, trots att det inte ska kunna göra det, så den blev helt rökfylld. När jag tog mig ut var trappuppgången också helt rökfylld. Brandmännen är där och släcker nu. De kastade ut helt brandskadade möbler genom fönstret från lägenheten under och sög ut rök från min lägenhet. Jag fick med mig min mobil och kläderna jag lyckades slänga på mig i farten. Hoppas inte min lägenhet är alltför rökskadad så jag kan bo där snart igen! 😱 Ingen omkom tack och lov i branden 🙏


    Antigone skrev 2022-11-11 18:12:45 följande:
    Ja, det var det faktiskt! Jag blev helt skakig och eftersom det kom in rök i min lägenhet via köket (vilket det inte skulle kunna göra enligt brandmännen) så trodde jag först att det var jag som orsakat branden. Spisen och ugnen var ju liksom av, men jag blev helt darrig om händerna och försökte lista ut hur det kunde ryka ändå. När brandmännen gick in i min lägenhet så såg de att det var helt disigt i luften och valde att suga ut röken med någon fläkt de hade med sig. Puh! Nu stinker det fortfarande rök i min lägenhet, men det är faktiskt inte värre än att jag kan vara här även om jag behöver vädra hela tiden. Tack så mycket för omtanken! Du får också vara rädd om dig 🤗😍❤️
    Antigone skrev 2022-11-11 18:17:58 följande:
    Tack så mycket! Brandmännen gjorde ett bra jobb när de sög ut röken med sin fläkt, så jag är faktiskt hemma igen. Även om det luktar som om jag bor mitt i en eldstad 🔥😅

    Usch va otäckt men skönt att iaf ingen kom till skada (även om det förstås kan bli psykiska skador av sånt trauma). Har du fått grönt ljus av brandkåren att bo i lägenheten? Jag tänker så du inte drar i dig massa skadliga partiklar och så?

    Annars är det ju skönt att du kunnat återvända till din bostad! Hoppas allt ordnar sig till det bästa & ta hand om dig!

  • flygrl
    Freddie K skrev 2022-11-10 05:45:59 följande:

    Jag har kommit på ett nytt uttryck. Det betyder väl egentligen ingenting, men: "A book for a hook and an eye for a pie." Kom ihåg att det var här ni hörde det först! Jag lovar, om tio år kommer alla att använda det här uttrycket! Tungan ute


    Ok, så om man vill fortsätta va relevant måste man kasta in det där uttrycket lite då och då eller? :P
    Freddie K skrev 2022-11-11 11:10:59 följande:
    Till mitt jobb. Jag jobbar ju i en förening samtidigt som det är en daglig verksamhet. Svårt att förklara riktigt, men vi har en medlemstidning som kommer ut fyra gånger per år som man kan prenumerera på för tio kronor per år. .

    Låter trevligt med eran förening där. 
    Men asså 10 spänn för ett år? Wtf? Fy faaaaan va jävla dyrt!!! Vänder ni er enbart till typ ryska oligarker, oljeshejker och den typen av människor???

    Drömmer


    Freddie K skrev 2022-11-09 05:00:47 följande:
    Men kan hon inte bara tända då, tänker jag? Tungan ute
    Men det låter ju som hon tänder.
    Freddie K skrev 2022-11-09 05:24:31 följande:

    Den här är bra med! 


    Freestyle gjorde tydligen mer bra!
    Freddie K skrev 2022-11-09 05:27:02 följande:

    Den här är fantastisk med!


    Gyllene tider har jag faktiskt sett live för några år sen. Gammalt band men sköna melodiska låtar!
    Mortiscia80 skrev 2022-11-09 14:02:13 följande:
    15000 inlägg, grattis till mig, och oss :D

    Ja, grattis då!

  • flygrl
    Freddie K skrev 2022-11-09 16:10:31 följande:

    Jo, nu får det vara slut med kärlekslåtar för ett tag för min del i alla fall. Jag ska ju vara stark och stoisk!


    Ja, för mycket kärlekslåtar mannen! :P
    Här är nåt helt annat, Svartesmeden og Lundamyrstrollet med Windir:

    ">


  • flygrl
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2022-11-09 18:56:49 följande:
    Om alltet är oändligt så finns det i princip potential att allt upprepas oändligt många gånger, så kommer samma flod med samma sammansättning också upprepas, precis som den som kliver ner i och upp ur floden. Detta medför också en annan aspekt, nämligen att det finns oändligheter som är olika stora. Åtminstone teoretiskt. Huruvida det faktiskt finns något bortom medvetandet vet jag inte.
    Kanske som i Star Trek då? Kärnan i vulcanernas filosofi: Infinite Diversity in Infinite Combinations.
  • flygrl
    Freddie K skrev 2022-11-12 04:49:11 följande:
    Ok, jag kanske var lite otydlig. My bad. Vad har du för belägg för att anmäla tråden?

    Hen har inga belägg annat än på bilen för hen är bara ute efter att trolla dig och oss andra i tråden. En lustigkurre m a o. Drömmer


    Nu morgonbestyr och sen off to work!
    Peace out! Solig

Svar på tråden Här är vi alla vänner.