• flygrl

    Här är vi alla vänner.

    Litenmenhård skrev 2020-09-12 18:31:19 följande:

    En scen kvar med Torsten, sen är det bara att klippa ihop det! .


    Wow, ska bli kul att se. Kommer den i 4DX-format?
    Litenmenhård skrev 2020-09-12 18:42:36 följande:

    Damn, girl. You are the citationqueen. :-P.

    Jo, det gjorde vi, men tänkte det var trevligt att hälsa dig välkommen i den här tråden med. . Det känns liksom mer hemma då. .

    Hehe, det är min religion i alla fall. .

    Jag fick bara ett litet ryck där, haha. BTW Åmål ligger inte så långt härifrån så om jag ska narki sej lite så vet ni vart jag åker. :-P. Haha.

    Jo, det skulle jag kunna göra, men tycker maten blir så äcklig när den har varit fryst och man värmer den igen. Brukar köpa färdiga rätter att ha med till jobbet, men har tröttnat på det. Därför jag hoppas få låna Morty en månad. :-P.

    Ja, jag har väldigt svårt att resa. Bara att ta sig till jobbet är svårt vissa dagar. Klarar inte av allt folk och den timmen det tar till jobbet. Därför funderar jag på att skaffa mig en mopedbil, men jag har inte bestämt mig än.

    Lite mer social har jag nog blivit. Har fått ganska mycket socialträning på det jobbet jag är på nu. Personlig utveckling. .


    Blir enbart glad när du välkomnar mig.

    Jag gillar också Big Bang Theory starkt. Make no mistake! Bazinga!

    Jo, jag känner till dina ryck. Tourettes?

    Bor Leifi i Åmål ihop med tjejerna i Fucking Åmål?

    Ok, så fryst käk funkar inte. Men om du lagar sånt som håller sig i kylen några dagar så har du ju mat för dom närmaste dagarna iaf. Finns ju också färdigmat i affären som inte är fryst.

    Ok, då förstår jag att du ibland har svårt ta dig iväg till jobbet. Starkt av dig som sagt att utmana dina egna gränser och ändå resa.

    Ja, en mopedbil kunde kanske va nåt. Då kan du sitta bekvämt utan massa folk omkring. Tycker själv det är skönt när jag kan samåka med pappa till jobbet. Eller rent av låna bilen och köra själv. Det är roligt att köra!

    Eller har sociala träningen kanske gjort så det går lättare åka kollektivt nu?
    Litenmenhård skrev 2020-09-13 07:42:43 följande:

    Torsten, sluta dregla!


    Ha ha dreglar han i sömnen eller?
    Litenmenhård skrev 2020-09-13 07:50:38 följande:

    *Vaknar till*.

    Med tanke på en annan tråd. :-P.


    Ja, fin låt det där. Nej, det är tyvärr inte alla som överlever ghettot...
  • flygrl
    JonasSa skrev 2020-09-13 21:09:48 följande:

    Jo men du kom ut, det gjorde i och för sig jag med.

    oxstyng har jag inte koll på sen tidigare, föredrar nog älgflugor.

    Oftast hinner jag få bort dem direkt men har de bitit sig fast är det jobbigare. Fast kam är bra.

    Jo jag vet att jag gjorde sa till dig att inte nervärdera dig, men nu är det ju att lyfta innebörden av blatte. Du är ju en trevlig tjej så värdet på ordet är snart så högt att folk använder det som titel på visitkorten.

    Klart jag håller igång, är ju toppen att vara aktiv!


    Ok, så vi kom båda ut.

    Ok, så det går att få tag i dom iaf? Trodde det va nästan omöjligt och att man fick hålla på länge. Dom bryter tydligen av sina egna vingar när dom landat på ett värddjur...

    Fan asså en kam går ju inte genom mitt afrohår bara sådär...vilken mardröm asså! :/

    Ha ha det vore nåt om det började stå på folks visitkort. Sen skulle du nog få en chock om du hörde hur jag och syskonen snackar ibland.
  • flygrl

    Vaknar till mitt i natten så tittar in här i väntan på att John Blund kommer till mig igen...


    Mortiscia80 skrev 2020-09-13 22:38:41 följande:

    Jaså? :D Så intressant! De måste ju vara redo för pensionen, de var väl redan närmare 30 när låten kom ut x)

    En till? :o Är det bara jag som käkar mat på marknaderna? :D Hur gott som helst iaf!

    Japp ;) Jag sitter och väljer mönster till ett riktigt härligt garn (grönt i olika nyanser) men känner också att jag borde göra klart ett UFO eller påbörja sockarna till brorsan :s Undrar hur mycket tid man har egentligen... Och så måste jag komma på nån födelsedagspresent åt farsans sambo :s Ska förresten dit snart igen och fixa med gravstenar etc (kyrkan vill återta morfars grav bl a).

    Han var alldeles för trött så det blev lite mys vid datorn bara :) Hur var din kväll förresten, vad gjorde ni? :)


    Jag kollade upp Right Said Fred och frontmannen Richard Fairbrass är tydligen 66 nu och brorsan Fred några år äldre så visst är dom i pensionsåldern och dom va runt 40 när I?m To Sexy släpptes 1991. Trodde faktiskt inte låten va sååå gammal. Men som sagt sköna snubbar med humor och självdistans.

    Ja, antar det är en lucka i min allmänbildning att inte ha käkat langos. Fast har inte vart på så många marknader heller och typ enda gången blev syskonen & jag jagade av raggare. :/

    Fast ska prova langos nästa gång jag ser det.

    Jag älskar färger så tänker det måste va kul välja bland garn i olika härliga färger. Du har ju rena stickfabriken jue!

    Låter mindre trevligt behöva fixa med gravstenar...

    Kollade du nån bra film i datorn? Själva såg vi en rätt kass film, Spring Lola! Tysk kritikerhypad film som mest va jobbig. Men vi fixade hamburgare med tillbehör och snackade en massa. Mysigt!
  • flygrl
    JonasSa skrev 2020-09-14 16:55:36 följande:

    Jo det går att få bort, men affrohår kanske försvårar det om det är svårt att få en kam igenom det. Du får testa!

    Jasså så du tror du kan chocka mig?

    Blir nyfiken! Du får föreslå att ni ska ta med det som titel på visitkorten!Japp, du har ju fått mig att tänka på bröst när jag ser katten!


    Nej tack, jag vill helst slippa all närkontakt med äckliga f*****g älgflugor. Skottpengar på såna ffs! Men skulle det hända lär den väl trassla in sig i mitt hår...eww! :/

    Vet inte...tror iaf en del blir chockade när vi låtsasbråkar och andra råkar höra. Får se va som hamnar på visitkorten...som om jag som servitris skulle behöva visitkort ha ha.

    Ok, så du ser samma som jag nu alltså? En gravid tjej. Med bara bröst. Mjau! :P
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-09-14 09:03:36 följande:

    Haha, vet inte vilket format den kommer i. :-P.

    Det är bra att du blir glad av det. .

    Hehe, pinsamt att ha sånt för sig men... haha. :-P.

    Han har väl flyttat dit och bara narki sej litte hela tiden. :-P.

    Ja, det är ju sant. Det får jag börja göra. Tack för tipset. .

    Jo, jag måste bara kolla upp det med mopedbil först. Vad det kostar att ta körkort och om det är svårt och vad en mopedbil kostar och såna gejer.

    Ja, han dreglar i sömnen, haha!

    Lite lättare har det väl blivit, men jag skulle föredra om jag slapp åka kollektivt.


    Ok, om det inte är 4DX kommer jag nog se den i stora salongen på Rigoletto. :P

    Fast Tourettes är ju en funktionsnedsättning och inget man rår för. Som min ADD tex.

    Du kan ju testa varianten jag föreslog. Eller så får du skaffa 3D-skrivare så kan Mortiscia80 börja maila sjysst käk till dig.

    Polare till mig tog kort för EU-moppe och tror det va ganska lätt att ta och inte kostade så mycket. Det är ju samma som för mopedbil va jag förstått. Sen kostar ju mopedbilen en del förstås. Men borde ju bli enklare för dig ta dig till och från jobbet mm.

    Dregel-Torsten
    Litenmenhård skrev 2020-09-14 15:18:56 följande:

    @flygrl: Kul btw att du fattar mina film och låt referenser. .


    He he...

    Nightowl over & out!
  • flygrl

    Tja alla fina! Hur har ni det? Är själv lite upptagen med tvätt och annat men ska försöka besvara lite inlägg mellan varven.

  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-09-15 08:59:30 följande:

    Haha jaa de verkar ha en skön inställning :D

    Du får hålla utkik nästa gång du är på marknad ;)

    Jag ska se om jag kan ta bild på del av mitt stash senare, jag har organiserat om lite hemma igår så nu har jag alla kakor samlade (en särskild typ av nystan) och alla Socki också på ett och samma ställe, precis vid skrivbordet så jag kan njuta av de härliga färgerna och bli inspirerad! :)

    Ja det är lite krångel, särskilt eftersom jag inte kan fixa det själv, ens med kompisars hjälp. En gravsten väger allt från 175 kg och uppåt, annars hade morsan nog velat ha en natursten som man bara skickar in för gravyr, men det får bli en annan lösning istället. Jag ska åka till ett stenhuggeri och titta på deras utbud, dessutom kanske jag kan få någon tusenlapp billigare om de löser in morfars gamla sten samtidigt, för den är jag inte så sugen på att ha kvar. Annars hade man bara kunnat slipa om den och gravera.

    Det blev ingen film, bara några avsnitt av Suits. Jag är inne på säsong 8 nu, bara en kvar. Lite synd ändå. Men kul att se Meghan Markle! :) Hon verkar väldigt rar, även om det är skådespeleri så brukar personligheten lysa igenom på många människor.

    Hemmagjorda burgare är riktigt gott :) Jag har svårt att hitta ett bra bröd däremot =/ Smakmässigt är det svårast eller så råkar man ut för en sort som faller sönder bara man tittar på dem. Göra egna känns som för mycket jobb x)

    Jag har inte sett den där filmen, kanske lika bra att jag missade den då ;)

    Slutligen denna :D


    ...och du fixade en bild (kommenterar det längre ner ;)

    Menar du att du ska ta bort din morfars gravsten och ordna en till din mammas grav? Det låter jobbigt och nästan lite småfarligt flytta en gravsten på egen hand fast kan man inte få hjälp med det av typ nån som jobbar på kyrkogården, att dom kan göra det med traktor eller nåt?

    Suits har jag bara sett nåt enstaka avsnitt av, typ att jag råkat komma in i ett när jag zappat. Det är nån snubbe där som jag tycker är lite kul att kolla på på nåt sätt, lite fascinerad av hans utseende och minspel. Har däremot aldrig sett Meghan Markle där. Hade vart intressant faktiskt. Vi är ju båda rojalister du & jag om jag inte minns fel. Och jo, lite av personligheten kan nog lysa igenom även när skådisar gör en roll, det tror jag nog.

    Jag älskar burgare, både hemmagjorda och på typ McD, Burger King osv. Fast roligt hemma är ju att man kan göra dom som man själv vill ha dom.

    Va gäller bröd gillar jag bla. Max hamburgerbröd som finns på ICA men finns även andra färdiga som är goda. Har också haft brioche-hamburgerbröd från Lidl som va goda men i längden vinner den vanliga varianten. När det bara är jag och katten kör jag oftast med rostat bröd och det funkar bra det med.

    Kul med ännu mer Right Said Fred...tack för videon.
    Mortiscia80 skrev 2020-09-15 20:58:38 följande:

    @Flygrl

    Här ser du en del av mina garner  Jag räknade ut idag att jag har närmare 50 kg hemma...  Det blå nystanet ovanpå bokhyllan är ett meganystan på 800 gram! Undrar vad det ska bli en dag... Antagligen en sjal  Men det var skönt att organisera dem lite grann. Nu kan jag se de här när jag sitter vid datorn och bli inspirerad!


    Wow, va fint. Härliga färger, jag förstår att du njuter av det där.
  • flygrl
    JonasSa skrev 2020-09-15 16:44:15 följande:

    Ja varför kan inte en servitris ha visitkort?

    Jag har inga jag heller, har inget behov.

    Nej, jag ser en katt men du har fått mig att associera den med bröst!

    Läget med dig?


    Tja, varför inte? Får väl skaffa visitkort kanske...

    Ha ha så kan det gå...det där med katten & brösten alltså. :P

    Det är bra med mig.
    JonasSa skrev 2020-09-16 18:53:58 följande:

    Ojojoj, du har mer garn än mig, jag kanske har ett nystan någonstans!


    Stickar du med?
    JonasSa skrev 2020-09-16 19:02:59 följande:

    Tack bra fina du!

    Kom just hem, lite plock här hemma men det känns som en bra kväll. Nu än bättre, gissa vad du fick mig att tänka på!


    Bra du har en fin kväll du med. Själv har jag det bra men donar en del med tvätt och annat som måste fixas.
    JonasSa skrev 2020-09-16 19:05:10 följande:

    Kollade en sak, du har helt rätt det är inte en katt. Om man håller muspekaren över emojin så står det ...


    Ha ha du och dom där brösten asså.

    Ja, va står det??? Antar du kör gamla FL för jag har inte tillgång till den där emojin iaf.
  • flygrl
    Aniiee skrev 2020-09-15 20:40:01 följande:

    Ingen rolig dag idag. Ingen rolig vecka senaste veckan faktiskt. Jag tänker vara onyttig och käka en skål chokladbollssmet.


    Oj, ja chokladbollssmet kan ju funka som tröst men har det hänt nåt särskilt? Jag förstår om du kanske inte vill berätta det men undrar ju va som gjort dig så nere... :/
Svar på tråden Här är vi alla vänner.