Inlägg från: amandakollb |Visa alla inlägg
  • amandakollb

    Letrozol, PCO

    akalei skrev 2020-06-10 20:09:43 följande:

    Yes! Nu blir det dubbeldos (första gången med dubbel)! Ska bli spännande att se om det ger nån effekt. Pendlar typ mellan att känna mig superoptimistisk (när jag läser om att många av er andra får fina resultat med dubbeldos) och superdeppig (har drömt mardrömmar om att vi försöker och försöker utan att nåt funkar). Gah. Skulle va så underbart att få en ägglossning och en ärlig chans att lyckas. :)


    Förstår det, vi håller alla tummar och tår för att ni ska till till en bra ägglossning nästa cykel, både du och mininin :D
  • amandakollb

    Bim idag, hade fortsatt hög temp och ingen antydan till mens så blev faktiskt lite hoppfull och tog ett test idag, men såklart negativt :( nu är de ba o invänta mensen då, suck :(

  • amandakollb
    Russin112 skrev 2020-06-11 07:31:20 följande:

    Åh nej vad trist :/ förstår att de måste kännas skit

    Men när ni väl får ert barn kommer en månad hit eller dit inte spela någon roll Så nu är de bara lägga allt hopp på nästa gång!


    Ja fyfan va deppigt :((( så är det ju, men hade varit så mkt enklare om man visste att det skulle hända snart liksom:(
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2020-06-11 07:53:59 följande:

    Jag förstår dig till 100 %. Men man får inte ge upp! Plötsligt händer de, man måste bara tro på sin kropp. Om de mot all förmodan inte skulle ta sig så vet vi ju att ivf näst intill alltid levererar. :D


    Ja jag vet.. du har helt rätt! Detta var ju faktiskt bara 5e försöket, varav 2a med ägglossningsstimulerande, så får försöka tänka att de är normalt att det tar några gånger.. men så deppigt, hade börjat tänka på hur jag ska berätta för föräldrarna och vänner osv osv, jaja får hoppas mensen kommer typ idag så jag kan börja om snart.

    Hur mår du?:) vad har du för symtom nu?
  • amandakollb
    akalei skrev 2020-06-11 08:37:11 följande:

    Nej va trist med det negativa testet :( Beklagar. Finns det ingen chans till ett sent plus? Har för mig att du inte va helt hundra på när BIM skulle va så det kanske fortf är lite tidigt?

    Jag har inte så bra koll på tempning, brukar den gå ned inför mens men va hög om man är gravid?


    Ja så tråkigt :( vet inte, tror inte de:( om jag räknar bim från hur det var förra månaden när jag tog letrozol och ovitrelle så fick jag mens 16 dagar efter sprutan, dvs idag borde jag ha bim. Men om jag kollar bakåt på mina egna cykler har jag alltid fått mens 14 eller 15 dagar efter äl, vilket skulle va imorgon eller lördag om jag räknar från när nc bekräftade äl denna omgång. Men känns ju troligare att det borde va som förra gången med letrozol, dvs bim idag :/ samt borde det ju ha visats ett svagt streck om jag varit bim-1 typ, så får nog bara ge upp..

    Ja exakt, tempen håller sig hög efter äl fram till mens och då sjunker den. Om man är gravid fortsätter den hålla sig hög :)
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2020-06-11 13:13:35 följande:
    De är ju trots allt helt normalt att de tar ett år för människor med ägglossning varje månad, man måste försöka tänka så men tålamodet är ju inte de starkaste när man inte kan tänka på annat än barn!

    Er tid kommer att komma. Det är jag övertygad om <3

    Jag mår bra, mår lite illa och har ont i bröstvårtorna/brösten samt mensvärk. Känner mig väldigt nervös inför 18e vul, rädd att de inte ska se ett foster.
    ja får försöka tänka positivt! har fortf inte sett skymten av mens, kan det bli sen måntro även fast man bekräftad ägglossning?! har börjat få lite mer vita flytningar än vanligt?

    såg att du bokat om så du är i v.8, då lär man garanterat se ett foster! gud vad spännande!! :D
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2020-06-11 15:49:38 följande:
    Hmmm... låter ju ändå lovande, flygningar är något som har flödat under min graviditet iaf :D

    Du kanske inte ska ge upp riktigt ännu om denna månad!

    Ja men lite så jag tänkte. Slippa gå hem med ännu mer oro just för att de är för tidigt för att se.
    vill inte hoppas något för kommer ba bli ännu mer besviken, känns väldigt ovanligt att plussa efter bim om man fått negativt på bim? :(

    jaaa exakt, superbra ju!! det kommer jag också göra när jag väl bli gravid, boka i/efter v 8 :) 
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2020-06-12 08:13:14 följande:

    Hur har det gått? Har du testat idag?


    Nope inget test idag men imorse gick tempen ned så nu inväntar jag mensen. Hoppas bara att den vill komma snart, vill ju köra igång så fort som möjligt med nästa kur :/ brösten mkt mindre ömma nu också

    Funderar på om de ändå kan va lutinus som skjuter upp mensen, även fast jag slutade ta det för 4 dagar sen..
  • amandakollb
    Russin112 skrev 2020-06-12 08:40:43 följande:

    Aah okej. Jag har ingen erfarenhet av luntinus, vet du hur länge de sitter kvar i kroppen?

    Så trist att de inte tog sig denna månad nu hoppas vi på nästa och en mars bebis :D


    Har läst att de ska försvinna rätt fort men så typiskt att de inte gör de på mig haha..om det nu är det

    Ja nu siktar på in oss på nästa omgång och en marsbebis :)))
  • amandakollb
    MiniNin skrev 2020-06-12 09:38:48 följande:

    Tråkigt att läsa att tempen gått ner! Tänker precis som du skrev att det kanske var Lutinus som "fucka upp". Alla reagerar ju olika på olika läkemedel! Hoppas nu att mensen kommer snabbt och du kan börja om.

    Hur är planen inför nästa försök? Dubbel dos? Är tanken att du ska ta Lutinus även nästa försök så kanske man ska ha lite is i magen när det gäller BIM?


    Ska ringa dit när jag får mens men då pratar man bara med en barnmorska så hon kommer säkert inte kunna säga så mycket men jag antar att jag kör på med dubbeldos igen, har ju reagerat bra på det hittills. Men får se hur jag gör med lutinus, fick det ju för att jag själv ville men riktigt jobbigt om den ska skjuta upp mensen varje gång, då vet jag inte om jag vill ta det. Har samtidigt varit skönt att inte få några spottings alls! Ja precis :)
Svar på tråden Letrozol, PCO