Vad blir det för mat?
Igår gjorde jag kycklingpasta. Stekte gul lök och kycklingfilé. Kryddade med salt, peppar, buljongtärning, grillkrydda och hackade i vitlök. Slog på matlagningsgrädde på slutet och serverade med pasta. Jättegott.
Igår gjorde jag kycklingpasta. Stekte gul lök och kycklingfilé. Kryddade med salt, peppar, buljongtärning, grillkrydda och hackade i vitlök. Slog på matlagningsgrädde på slutet och serverade med pasta. Jättegott.
Fisksoppa med lax och torsk.
Till barnet: hemmagjord hamburgare
Jag lagade pannbiffar och ris, stekte svamp och lök vid sidan av och bakade en sockerkaka till efterrätt.
Åt lite blåmögelost, gruyere och nötter till förrätt.
Det blev cevapcici med sötpotatisfries och så gjorde jag även stekt kyckling med råris och så en massa grönsaker till.
Idag ska min sambo göra fisksoppa med saffran och aioli. Det blir mums!
Idag ska jag laga såna där goda egyptiska hawawshi, pitabröd fyllt med kryddad köttfärs och grönsaker.
Ska även passa på att koka en tomatsoppa och göra en ugnspannkaka med sidfläsk.
Skönt att ha lite att välja på i kylen när man jobbar hemifrån.
pasta med biff och champinjoner i krämig sås och vitlöksbröd
Igår blev det pasta med räksås med chili och vitlök. Jättegott.
Idag blir det hemgjorda hamburgare och så tänkte jag göra en pastasallad som helst ska ätas imorgon.
Ska även prova att göra dessa: www.coop.se/recept/vegetariska-frikadeller/
Lagar tomatsoppa och ugnspannkaka med fläsk.
Bakar ett rågbröd också när jag ändå håller på i köket.