• SL185

    Bli gravid efter missfall följas åt

    elil87 skrev 2018-06-12 21:33:54 följande:

    6 månader efter mitt ma så kom äntligen mitt plus. När jag var som säkrast på att jag inte var gravid dessutom. Idag är det 3 veckor kvar till mitt ursprungliga bf så det känns skönt att jag åtminstone kommer vara gravid då.

    Nu håller jag tummarna för att den här graviditeten går vägen och att det tar sig för er med snart <3


    Wow stort grattis!! Hoppas att lilla pyret stannar där nu :)

    Hur tacklar du oron? Jag fick ett tidigt missfall i april, är orolig nu hela tiden..varje gång jag går på toa får jag minnena tillbaka o kollar om det finns blod på pappret. Man vill njuta liksom!
  • SL185
    joannaq skrev 2018-06-12 22:05:45 följande:

    Grattis till era plus kul!!!

    Själv åkte jag på en infektion i livmodern och har legat inne sen söndags. Fick igår prova cytotec igen för att få ut det sista.. Men funkade inte så idag skapades jag.. Men fick i alla fall reda på att hon såg en fin äggblåsa I vänster äggstock så kroppen är ändå på g! Fick komma hem nu på kvällen och fortsätta med antibiotika.

    Någon som vet hur länge man brukar blöda efter en skrapning?

    Kram


    Usch stackars dig :( styrkekramar till dig o hoppas att du mår bättre snart <3
  • SL185
    joannaq skrev 2018-06-13 10:20:23 följande:

    Tusen tack <3


    Mår du bättre idag? <3
  • SL185
    elil87 skrev 2018-06-13 19:19:17 följande:

    Jag känner mig lugnare än vad jag trodde men jag kollar också efter blod varje gång jag går på toa. Men jag har ganska mycket symtom och så länge jag har det så känner jag mig lugn. Önskar också att man bara kunde njuta.


    Jag har symtom till o från..åh hoppas o ber att våra små pyren stannar denna gång :)
  • SL185
    joannaq skrev 2018-06-13 20:16:30 följande:

    Jo lite bättre har nästan inte alls ont, bara lite yr och trött.

    Hur mår du själv? Vilken vecka är du i nu? :))

    Läkaren som undersökte mig igår sa ju att jag hade en fin äggblåsa på ena äggstocken, men idag tog jag ett graviditetstest för å se om jag hade några hormoner kvar, och det blev ett super svagt sträck. Är inte det konstigt att man kan få ägglossning fast att man har lite graviditetshormoner kvar?

    <3


    Va skönt att du är på bättringsväg!

    Jag är i vecka 4 nu, går i vecka 5 imorgon..tänkte ta ett digitalt test i början av nästa vecka för att förhopp ingsvis se 2-3v o sedan digital veckan därpå o hoppas att det står 3+. Jag mår bra, mycket kramper o lite illamående till o från men annars mår jag bra. Hoppas att det går hela vägen denna gång..klarar inte av ett till missfall :(

    Jag har läst att kroppen kan trigga ägglossning när graviditetshornonerna sjunkit under en viss nivå. Skönt med äl snart, då kan ni sätta igång direkt :)
  • SL185
    joannaq skrev 2018-06-14 22:23:48 följande:

    Okey spännande <3 Nej inga mer missfall nu!!

    Skönt att du mår bra i alla fall :))

    Jag tog ett äl test idag och fick positivt så gissar att vi missar första pga att jag blöder lite nu :( Tråkigt att vänta ju...

    Försök att njuta av din graviditet nu <3


    Åh blöder du fortfarande?
  • SL185
    joannaq skrev 2018-06-15 12:46:51 följande:

    Ja lite tyvärr :((


    Styrkekramar till dig <3 fatta hur starka vi är?? Kämpar månad efter månad!! Vi ska känna oss stolta!
  • SL185
    IlseFilippa skrev 2018-06-17 12:41:40 följande:

    Hej på er!

    Jag och min partner har försökt i ett år nu med första barnet. Har fått två missfall, 1 i vecka 11 september förra året och 1 i vecka 8 i mars i år.

    Har BIM på torsdag och hoppas verkligen det går vägen denna gången..

    Har stickningar och lite molande värk i vänstra delen av livmodern, men brukar å andra sidan nästan alltid ha det mellan ÄL och BIM. Känns mig trött och känslig i humöret. Har också haft järnsmak i munnen och imorse hade jag en liten blodfläck i trosan när jag vaknade. Kan det vara en nidblödning eller hur mycket blöding brukar man få?

    Blir så irriterad på mig själv för att jag inte bara kan sluta överanalysera allt och bara vänta lugnt tills på torsdag ???? Jaja, vi får hålla tummarna för tredje gången gillt och så på torsdag helt enkelt. Tänkte att det kude vara skönt att skriva av sig lite!


    Välkommen hit :) va jobbigt med missfall :( symtomen låter ju lovande! Det kan vara en nidblödning.. vet inte hur mkt blod som kommer då jag själv inte haft det.

    Att vänta lugnt o fint till bim brukar vara jävligt svårt så du är inte ensam om att vara otålig :) hoppas att det har tagit sig :)
  • SL185
    IlseFilippa skrev 2018-06-17 20:24:50 följande:

    Åh, så tråkigt att höra om ert missfall också, så jobbigt att ni fick reda på det så sent. Vår senaste var faktiskt också en ofosterlig graviditet..

    Tack för stödet, hoppas ni också får plus snart!

    Och grattis till din gaviditet @SL185, så underbart!! Hur lång tid efter missfallet plussade du?


    Tack så mycket:) hoppas att det smittar av sig på er snart!!

    Jag fick äglossning direkt efter missfallet (missfallet var i mitten av april), sedan första mens efter missfallet (typ mitten av maj) o sedan ägglossning igen (början av juni) o där tog det sig tydligen :). Vart så ledsen när det inte tog sig direkt vid första ägglossningen, det är många som plussar direlt tydligen. O trodde absolut inte att det hade tagit sig nu av olika anledningar..men är så glad att det gick :) ska testa digitalt imorgon o hoppas på utveckling!
  • SL185
    T90 skrev 2018-06-18 08:38:15 följande:

    Dags för vul imorgon, mår skit... Hur blir allt och livet om det visar sig vara tomt / dött igen? Orkar inte.... Grät hela dagen igår...


    Men neeej :( förstår din rädsla o oro dock! Försök att vara positiv tills motsatsen har bevisats. Men tänk om allt ser bra ut? Tänk omBebisen finns där o har det gött? Tänk om du hör ett litet hjärta slå dessutom? <3

    Vilken vecka är du i?
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt