Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Skogshuggaren skrev 2017-03-27 13:27:46 följande:
    Det är synd att alla försök till saklig debatt här på FL alltid slutar med påhopp om att folk inte läser eller inte begriper. Men så blir det kanske när argumenten tryter?

    Hur som helst så har jag fått fram min poäng: Ingen har hittills kunna visa på några rasistiska skrivningar i SD:s parti- eller principprogram.


    Tack för mig!


    Om du ofta får höra att du inte läser inlägg du svarar på eller svarar på ett sätt som visar att du inte har förstått innehållet kanske du ska ta till dig av kritiken.

    Hur som helst har jag fått fram min poäng. SD avser med "nedärvd" biologiskt och tanken på genetiskt betingade egenskaper som är generella för grupper av människor är förstås rasistisk.



  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-04-02 10:11:33 följande:
    De kanske lyckas nå fram till en klassisk kompromiss - så att alliansens kandidat blir Jan Björklund.

    Skämt åsido, det har nog rätt stor betydelse vem som blir alliansens ledare, såväl Björklund som Lööf vill ju att alliansen ska förhandla med S och MP efter valet medan Batra vill samarbeta med SD.

    Med Batra som ledare kommer alliansen att upplösas efter valet men med Lööf som ledare så blir bara alliansen två partier kort, M som lämnar och KD som trillar ur riksdagen.

    Detta under förutsättning  att de rödgröna blir större än alliansen, om inte så dröjer det nog en liten stund innan C och L inser att SD kräver inflytande och inte kommer att nöja sig med att agera passivt stöd.
    De bestämmer sig väl efter valet. Troligt att det blir från det parti som är störst och blir de lika stora går posten nog till Lööf eftersom den förra statsministern var moderat.

    Under förutsättning att alliansen blir större än de rödgröna. Tror det kommer att bli mycket jämnt.
  • nihka
    KillBill skrev 2017-04-02 15:56:02 följande:

    "Sverigedemokraten och riksdagens andra vice talman Björn Söder säger att en jude inte kan vara svensk. SD-ledamoten Anna Hagwall anser att "etniska grupper" - dvs judar ? inte ska få äga media.


     


    En SD-ledamot kallar afrikaner för "Satans jävla aphelveten". En SD-politiker och domare i förvaltningsrätten säger: "Sverige är ett land med vit befolkning, och så ska det förbli." En SD-kandidat skriver om invandrare på nätet: "Era jävla halvapor jag vill döda er." Sverigedemokraternas toppkandidat till kommunfullmäktige i Halmstad bär en armbindel med ett hakkors i samband med en fest. Det finns hundratals fler exempel, naturligtvis, som alla enskilt visar att SD inte bara har rötter i nazismen, utan att de här idéerna fortfarande lever i partiet"

    www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/att-likstalla-sd-med-v-ar-att-normalisera-rasism/


    SD-vardag.

    I början blev jag skakad, men numer är det mer: Jaja, då var det dags igen.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-04-03 14:30:36 följande:
    Det finns inget i SD:s invandringspolitik som inte på bättre sätt förmedlas av andra partier. Lyssnar man till sverigedemokrater så verkar det som att de är helt omedvetna om att Sverige idag har en mycket restiktiv asylpolitik. SD:s syn på integration/assimilering är ett skämt som skulle få allvarliga konsekvenser om den förverkligades.

    Det finns överhuvudtaget ingen som helst anledning att ta de gnälliga gaphalsar som SD lockat fram på allvar på annat sätt än att samhället tydligt säger ifrån och i möjligaste mån försöker återintegrera personer som har fastnat i ett svart populisthål som obönhörligt leder till förnuftets absoluta nollpunkt.

    Det här är för övrigt människor och tänkesätt som alltid funnits, skillnaden är att de numer fått ett gemensamt parti medan de förr förpestade tillvaron även för folk som försökte åstadkomma något i andra partier.

    Man kommer inte tillrätta med den här strömningen genom att låta den plaska omkring i samarbeten med seriösa partier.
    Precis så. Så juvenilt att tro att man kan samarbeta bort SDs politik. Den här idén är ju något SDare frenetiskt försöker lansera för att komma in i maktens korridorer på något sätt - på vilket sätt som helst duger för desperata. Kanske tror man också att man kan samarbeta bort ISIS eller att det var samarbete som bröt Sydafrikas apartheidspolitik 1994? Nej, ut med skiten i rampljuset och kalla saker vid dess rätta namn och absolut inte anamma skiten.

    SD hänger dessutom inte med i utvecklingen, kanske för att det är första varvet för dem. Sverige har alltid och helt utan SDs inblandning reglerat invandringen uppåt och nedåt och så här restriktiva har vi inte varit sedan förra gången S drog i nödbromsen på 90-talet. Numer kan i stort sett kan ingen flykting längre räkna med att permanent få stanna i Sverige, vi har ID kontroller för att komma in i landet och SD gafflar om öppna gränser. Går man runt med en brun papperspåse över huvudet eller?


  • nihka
    Flash Gordon skrev 2017-04-14 10:23:18 följande:
    Hur då?

    Du är medveten om att i de bägge aprilmätnignar som släppts till dags dato har M ökat igen? Plus 1,2 och plus 0,6

    Samtidigt backar C kraftigt i den ena: minus 2,3 och med M nästan dubbelt så stort som C igen.

    http://status.st/

    Det är låga odds på att saker och ting börjar normalisera sig igen nu när alla börjar vänja sig vid tanken.
    Porky pies igen!

    Din länk nämner absolut INGET av det du påstår.

    På vilket sätt är det normalt att vilja samarbeta med ett rasistiskt, främlingsfientligt, kvinnofientligt, homofobiskt och islamofobiskt parti som SD?

    Nej, alla börjar inte alla vänja sig vid tanken.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-04-14 10:43:45 följande:
    Fast Sentio är en snuttefilt för allsköns SD-vurmare.
    Så mycket snuttefilt och självklar att man inte ens tycker man behöver länka dit när man refererar till dem utan man väljer en random SD-sajt.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-04-14 12:39:27 följande:
    Nja, du kallade Nihka för vänster, enligt mer relevanta mått mätt är hon snarare höger än vänster.

    Jag borde väl inte ha gått in i en persondiskussion, men det finns nog få som har utsatts för mer hat än Nihka här på FL.

    Just nu i den här tråden där ett antal anonyma hatare uppvaktar henne.

    gamla.familjeliv.se/Forum-4-362/m77574403.html

    Igår i en tråd som sedan togs bort.

    Antar att det är för att hon är kvinna - kvinnohat och rasism/främlingsfientlighet är företeelser som tycks leva i symbios med varandra.
    Det finns alltid en "ny" Klyban som vill åt en plats i stalkerklubben för att terrorisera antiSD och moderatröstande "vänster" som mig.

    Väldigt populär hobby för personer som inte tål att bli emotsagda.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-04-14 14:14:11 följande:
    Haha.Solig

    Jag skulle skämmas om jag var så okunnig att jag kallade en moderat för vänster.

    Men om man bara har två referenspunkter här i tillvaron: SD och islam så ser man nog allt genom ett nästan fullständigt förvrängande raster.

    Glad påsk, ditt högerspökeSkrattande
    Hahahaha! GP FDFMGA!
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-04-15 09:46:31 följande:
    Jepp.

    Du har blivit  föremål för uppvaktning från - oftast - "rättrådiga anonymers riksförbund" i ett flertal trådar sedan terrordådet.

    Ta det som en komplimang. Det här gänget älskar att få hata kvinnor som inte delar deras åsikter.

    Nu senast var det någon anonym krumelur som ansåg sig känna igen din debattstil i anonyma inlägg.

    Dessa sverigedemokraterTomte
    Jepp - jag är en psykomagnet här på FL. Se bara på vilka som svansar efter mig och det spår av svarta nick de lämnar.

    Ibland så funderar jag på att ändra i mitt konto och posera som man för att slippa just de sexuella trakasserierna, men så är det ju bättre att allt är ute i det öppna med hur dessa radikaliserade SDare och övriga påhejare opererar.

    Jag skriver inte anonymt i samhällsforumet. Varför det liksom? Hela mitt konto är anonymt. Jo, förresten ibland kan jag det för att visa att det verkligen märks att någon skriver både under sitt nick och en anonym signatur i samma tråd och ryggdunkar sig själv - fast så det är uppenbart att jag står bakom även det anomyma nicket, typ anonym (nihka). Fast en del kanske har svårt att räkna ut det .

    Nu kan ju inte SD lastas för ALLA radikaliserade SDare, men när de egna förtroendevalda själva beter sig och uttalar sig som de med jämna mellanrum är kända för att göra får man ju räkna med att man får svar som man ropar bland sina väljare. Att detta klimat är HELT oacceptabelt och något andra tar avstånd från är ju något strömningen ut ur M visar.

    De allra värsta exemplaren vill nog inte ens SD ta i med tång, men de finns också här skallrandes sitt "SD 2018" och "SD-forever" och tugg om anala gruppvåldtäkter på meningsmotståndare och att kvinnor inte ska ha rösträtt.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-04-15 09:46:31 följande:
    Jepp.

    Du har blivit  föremål för uppvaktning från - oftast - "rättrådiga anonymers riksförbund" i ett flertal trådar sedan terrordådet.

    Ta det som en komplimang. Det här gänget älskar att få hata kvinnor som inte delar deras åsikter.

    Nu senast var det någon anonym krumelur som ansåg sig känna igen din debattstil i anonyma inlägg.

    Dessa sverigedemokraterTomte
    Nu har jag en sån där inboxkräkare efter mig igen.

    Undrar om det är en sån som ger sig när man blockerar eller en sån som reggar om sig igen och igen och igen och...

    Business as usual för de radikaliserade SDarna och de som springer deras ärenden.
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten