• Filli89

    Vi som plussat efter IVF hösten 2016

    shrigley skrev 2016-11-11 12:53:56 följande:
    Vi har tid för UL 24/11 o jag är så nervös.. så rädd att det ska vara nåt fel. Har haft MF i v 11 tidigare.. :-0
    Jag har oxå fått en till tid 24 på klinken för o så de andra foster säcken. Det kommer gå bra, har oxå haft MF samma vecka ibland är jag orolig men ibland tänker jag vad kan jag göra med min oro och vad är sannolikheten att exakt samma sak sker. Kommer gå bra ska du se!! Håll ut.
  • Filli89
    Happysmåland skrev 2016-11-11 13:05:19 följande:

    Vi har också ultraljud 24//11. Är så orolig att det inte ska ticka ett litet hjärta. ;-(


    Det är mest troligt att, allt är som det ska om du inte har värk lr blöder.
  • Filli89
    Happysmåland skrev 2016-11-13 19:11:40 följande:

    Är det någon av er som frusit i början av er graviditet?


    Jag fryser ganska ofta i mellan åt.
  • Filli89
    Kärleksbarn00 skrev 2016-11-14 08:12:22 följande:
    Jag får tyvärr lämna denna grupp då jag fick konstaterat MA. Livet känns som jävla orättvist, tror faktiskt inte jag orkar utsätta mig för fler ivf:er och gå igenom detta psykiskt fler gånger. Önskar er alla lycka till <3
    Neeeej vad hemskt, beklagar verkligen vännen. Jag vet att det känns tufft nu och man känner för att ge upp, men ge dig själv tid och stressa inte för nytt försök för du kommer vilja göra när du är redo, känslan att verkligen vilja få till det kommer kännas större o då kommer du vilja försöka igen. Om inte är även det förståeligt för detta är en kamp som är smärtsam och full av oro. Önskar dig allt gott vännen. Hoppas du kommer på fötter snart.
  • Filli89

    Mina symptom har oxå avtagit oroar mig för ett MA här oxå, brösten ömmar mindre o illamåendet finns där nånstans men inte som tidigare. O flytningar som aldrig förr usch de rinner nästan, slutade med crinone för ett par dagar sen för Gyn på klinken sa att de är av den ja får sammandragningar men det kommer ut klumpar tills idag.

  • Filli89
    shrigley skrev 2016-11-14 16:31:09 följande:
    Du har väl varit på UL och sett hjärta ticka förresten?
    Jo de har jag gjort men d lugnar mig inte så värst mkt tyvärr då jag sett hjärtat slå förr och det slutade ändå dåligt.
  • Filli89
    druvan52 skrev 2016-11-14 19:52:27 följande:
    Får man sammandragningar av crinone? Jag har fortsatt med lutinus 1x1 men är nu i v 9+4 - borde man sluta med det nu? Eller fortsätta till v 12 som några tipsat om? Eller ta en varannan dag?
    Jag fick sammandragningar och orgasmer i sömnen som gör hemskt ont av crinone visste dock inte att det var df förän gyn sa det,då kopplade jag för ja har inte fått det dessa dagar jag inte använt. Min tanke var att fortsätta så långt så möjligt i förebyggande syfte för MF och gyn sa att ja fick göra som ja ville eftersom det inte skadar, men har inte tagit på ett par dagar för värkarna ja får på natten är hemska. Om du inte känt något särkilt är det nog okej jag skulle fortsätta med de om jag vore du.
  • Filli89
    Humla85a skrev 2016-11-15 23:13:32 följande:

    Jag läser överallt om morgonillamående. Men själv är jag hittills mest drabbad på kvällen. Då kan jag må riktigt spunk. Men det kanske är för jag inte kommit så långt än...


    Ja mådde oxå illa på kvällen i början, numera är det hela dagarna dock.
  • Filli89

    I natt drömde jag Att jag började blöda. Fy vad hemskt det var. Det är nog pga min rädsla men ändå. För innan jag såg hur många embryon som fäst hade jag en dröm om ett MF jag fick på toaletten med fyra embryon i. Hemsk livliga drömmar ja har. Bara ingen av de blir sann. V9 för mig idag har tid nästa torsdag igen för o se om den andra tvillingen gått tillbaka av sig själv lr vad som hänt med den.

  • Filli89
    shrigley skrev 2016-11-16 13:05:40 följande:
    Jag gjorde som du sade, ett privat VUL på lunchen. Komstaterades att det bara fanns en hinnsäck, inget foster inte ens en gulsäck. Allt avstannat i v 4 sannolikt. Är så knäckt.
    Oj såg inte detta.. Fy vad hemskt. Kan inte skriva något för att du ska må bättre men jag hoppas innerligt att du lyckas ta dig upp när du orkar igen. Ta din tid. Hoppas att det snart blir din tur. Förstår exakt hur det känns. <3
Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016