• Micro

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Tack Gulsippa. Fortsätter hålla timmarna för dig.

  • Micro

    Ni som gjort transfer och inte plussat, har er första riktiga mens kommit på normal cyckeldag? För nig kom blödningen efter jag slutat m medicinen för 12 dagar sedan, jag brukar ha 26 dagar. Kan jag vänta mig mens om 2 veckor? Otålig att komma igång m medicin igen inför nytt fet.

  • Micro

    Cicofjollan: Jätteroligt, hoppas, hoppas för er skull. Jag gör förhoppningsvis andra syskonförsöket i Riga i slutet på juni så vi ligger nära i tid. När blir medicinstart för dig?

  • Micro

    Anonym: går oxå i Riga, det är ingen väntetid så d går relativt fort. Kommer inte ihåg men tiden för donatorns o din kropp att bli redo, ca 2 mån. En del åker ner för ett första besök före äggplock medan andra inte. Jag fick en son i april 2015 å är på g med andra syskonförsöket. Lycka till med vad du bestämmer dig för.

  • Micro

    Cocofjollan: jag väntar på min mens o hoppas den kommer på normal cykeldag, vet inte hur d blir efter misslyckat försök men i så fall tunt 25 maj å då blir d medicinstart. Medicinering ca 20 dagar så förhoppningsvis fet andra halvan av juni. Vad är zoladex?

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016