• Micro

    Vi som planerar äggdonation 2016

    TyckOmmig: Träffas gärna, jättekul. Tax för att du tänker på mig. Jag håller tummarna. Riga vill att jag tar 100mg 2 ggr/ av utrogest måste bara kolla från när.

  • Micro

    Tack för era svar. Min slemhinna bar 8,7 mm idag så Riga vill att jag börjar m utrogest idag. Transfer blir som planerat på torsdag:)

  • Micro

    D är mycket som ska klaffa, donatorns äggplock, äggen o din slemhinna så att boka tätt inpå är något jag räknar med. Tänkte d skulle vara lättare för mig denna gång, fet, bara mig att anpassa till men nej krävdes 3 ul innan slemhinnan var ok så jag bokade flyg 3 dagar innan avresa, 4 dagar innan fet. Blev ca 9000 kr m hotell å 4 flygresor

  • Micro

    Gulsippa: har tyvärr inget svar. Hoppas d går över. Jag har oxå fått huvudvärk men inte så kraftigt som migrän. Fler har skrivit om huvudvärk. Av utrogest blir jag lite yr o konstig.

  • Micro

    Har precis stigit på planet till Riga, första syskonförsöket imorgon. Känner mig nervös men har en sån härlig känsla i magen för Riga. Känns som att jag alltid kommer känna särskilt för Riga pga min älskade son.

    Guldippa: Hoppas du mår bättre å fått råd av kliniken.

  • Micro

    Tack för lyckönskningarna.
    Är du säker på att du inte tagit syfilis, tror de brukar vara i ett paket m hiv o hepatit inför ivf. Tog om det nyss o har för mig att min gyn sa så. Blodgrupp vet jag inte.

  • Micro

    Tack, så skönt att ni finns så att man kan ventilera å vara öppen med de som förstår. Har valt att inte berätta om denna Rigaresa för de närmaste hemma, jobbigt men jag orkar liksom inte me deras frågor o pepp av ngn anledning, kanske för att jag är rädd för misslyckande. Om jag berättar känns d som om allas förhoppningar ihop m mina blir för mkt.

  • Micro

    Nu är jag ruvare på ett embryo av toppkvalitet:) Nu den långa väntan till testdagen. Börjat oroa mig/ tänka negativt redan då slemhinnan inte vuxit så bra.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016