• Sälma Riit

    IVFare i Stockholm?

    Sjöblomman skrev 2015-12-17 23:10:47 följande:

    Det började blöda lite nyss, så nu är det tyvärr över för den här gången. Fan alltså!


    Kram! Vi är många här som vet hur det känns :(
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-12-18 11:28:11 följande:

    Tack tjejer!


    Hur går det för dig? Jag hoppas att du mår lite bättre. 
  • Sälma Riit

    RUL idag och allt såg bra ut. Drar en lättnads suck. Men är alla barnmorskor på ultragyn så konstiga? Vi frågade om allt var bra och hon gjorde inget för att lugna oss utan upprepade bara mantrat "enligt de parametrar jag har tittat på så bla bla bla...". Vi fattar väl också att hon inte kan se in i framtiden! 

  • Sälma Riit
    hope88 skrev 2015-12-21 15:53:00 följande:
    Det är lite rosa i också men inget färskt blod än. Vågar inte hoppas det molar massa som innan mens också.. tänkt testa på onsdag på RD 12 lr torsdag på RD13.

    <3
    Jag skulle sagt åt dig att ge upp om du frågat mig för ca ett och ett halvt år sedan. Då följde alla mina ivf exakt samma mönster och första bruna bloddroppe var lika med misslyckande. Men denna graviditet har jag blött massor och ganska långt innan TD. Allt kan hända så länge den där störtfloden inte kommer.
  • Sälma Riit
    hope88 skrev 2015-12-21 19:26:23 följande:
    Tack för pepp! Hur många ivf fick ni göra innan graviditet?

    Hoppas såklart att det bruna inte leder till mens men ställer in mig på det. Finna ju de som blöder och du gjorde ju också det men vågar ändå inte hoppas. Än så länge ingen störtflod och rött men får se i dagarna som kommer.
    Denna gång: blev gravid på fjärde försöket (exkl fet), missfall. Sedan gravid igen på försök sex och där är vi nu.

    Förra gången: ett försök, gravid, barn.
  • Sälma Riit
    Hey.orange skrev 2015-12-21 21:40:44 följande:
    Vad härligt att höra! Grattis! Jag vet en gynekolog som jag hade en gång som skulle börja på ultragyn, jag hade svårt för henne för hon var så otydlig! Jag blev aldrig klokare när jag gick därifrån minns jag... Och inte några svar på frågor man ev hade.
    Det gick kanske en timma, sedan sa min man: "Men alltså det var ju inga fel". Och det var det ju inte enligt de parametrar... :) Vi har bestämt oss för att vara glada iaf och jag kan pusta ut att jag inte jinxade nåt genom att beställa gravidkläder förra veckan!
  • Sälma Riit
    TwinkyIVF skrev 2015-12-22 09:49:04 följande:
    Vi hade en helt fantastisk när vi var där på KUB. Hoppas på att få en bra vid RUL där också! Inte eran konstiga ;)
    Jag håller tummarna för er skull :)
  • Sälma Riit
    Sops skrev 2015-12-22 11:10:31 följande:
    Vad tråkigt att ni stötte på "fel" person! Vi gjorde vår utredning på ultragyn och träffade visserligen en gynekolog men vi var så jäkla nöjda med henne, både jag och sambon! Förhoppningsvis lyckades ni bara träffa fel den här gången
    Och du, grattis till att allt såg bra ut!!
    Ja, vi är så bortskämda med alla gulliga läkare och sköterskor på Sophiahemmet så någon gång ska man väl bli besviken också :) Tack!
  • Sälma Riit
    Hoppsan2016 skrev 2015-12-22 22:22:30 följande:
    Jag klarade inte av duscha, mådde illa, yr och snurrig som bara den i början på graviditeten. Jag fick ha mannen med för att prata och ha koll på mig. Det har blivit lite bättre men att tvätta håret är fortfarande ett helvete.
    Har hänt mig också, fast bara en gång under förra graviditeten. Men du har inte drabbats av kristallsjukan hope? Googla det! Jag vet allt om den ofarliga men vidriga sjukdom.
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-12-28 23:25:07 följande:
    Det är tungt. Jag har ingen ork, gråter hela tiden och behandlar min man som skit. Fast han är världens bästa. Stöttar och tröstar och överöste mig med julklappar för att jag kämpar så. Fan alltså! Att man ska behöva gå igenom detta!
    Det är egentligen efter MF som allt har blivit så tungt. Min man funderar på om vi ska ta en paus från behandlingar men jag vill köra på, inget blir bättre av väntan.
    Jag känner igen mig så! Fick också en misslyckad ivf efter mf. Det var i somras och allt kändes så hopplöst! Men tänk på att mf ändå visar att du kan bli gravid! Jag blev gravid igen på andra försöket efter mf om det kan ge dig någon tröst.
Svar på tråden IVFare i Stockholm?