• Sälma Riit

    IVFare i Stockholm?

    Hey.orange skrev 2015-12-15 06:43:08 följande:
    Så himla häftigt att magen har börjat växa! Men ni har inte känt av bebisen än hoppsan och twinky? Hur är det med dig susodus? Syns din mage mkt nu?
    Idag ska vi få se hen igen!!! Hoppas det går att mäta nackspalten nu.
    Ringde ni bm igår?
    Jag är jättestor! Mina vanliga linnen börjar slitas över magen så jag har gått över till gravidkläder nästan helt och hållet. Jag är ju öppen med graviditeten så det gör mig inget :)
  • Sälma Riit

    En nyfikenhetsfråga från en som inte var aktiv under ruvartiden: hur många försök har ni gjort?

    Min egen ivf-historia är lång. Första barnet kom till på första ivf-försöket medan liten i magen tog betydligt längre tid på sig. 6 försök, 10 insättningar och 13 embryon har det krävts för ett plus. Det är inkluderat ytterligare ett plus och missfall på det.

  • Sälma Riit
    Susodus skrev 2015-12-15 17:51:46 följande:
    Min historia är nästan identisk med din. Första försöket en tjej, därefter tog det 6 försök och det blev en kille. Sedan blev jag ju gravid försök 2 med Down Syndrom som vi avbröt v 18. Nu är det försök 10 på tredje barnet.

    Jag har full statistik: 10 försök, 94 uttagna ägg, 16 insatta, inget i frysen. Pengarna ska vi inte prata om...  
    Nej pengar pratar vi inte om här :) Jag har vid två tillfällen fått två ägg till frysen, annars har det varit skralt på den fronten.
  • Sälma Riit
    hope88 skrev 2015-12-15 17:43:44 följande:
    Det är mitt och mannens första försök detta.

    Vad härligt att det äntligen tog sig igen, grattis <3 Det ger även hopp om att det går även om det kan ta tid
    Tack <3 Men hoppas inte ni behöver vänta lika länge!
  • Sälma Riit
    Susodus skrev 2015-12-16 09:40:33 följande:

    Känner mig så ledsen idag. Tänker att det är kört. Svärföräldrarna kommer på söndag för att fira min dotters födelsedag. Det är två dagar innan testdag och jag känner att jag inte orkar med ett negativt resultat. Jag har testat och det är negativt, men det är tidigt. Men nu börjar jag tycka att det molar. Å andra sidan har jag legat mycket och vilat. Fick migrän och sov halva dagen igår. Jag har inga blodstrimmor än. Gick igenom min mapp med min förra graviditet. Har inte ord för hur det känns att se ultraljuden och bilderna på barnet som jag födde men som inte fick leva. Det är så sorgligt och så blandat med både ångest, skuldkänslor och sådan oerhörd förlust. Jag ska inte skriva mer om det här. Jag vet bara inte hur jag ska orka med ett till misslyckande.


    Känner igen hopplösheten. Håller tummarna för dig!
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-12-16 21:19:47 följande:
    Tack! Ja, imorn...
    Och ingen mens? Jag visste alltid typ en vecka i förväg att det var kört...
  • Sälma Riit

    Rul närmar sig med stormsteg. Kan snart inte hantera nervositeten! Och idag spydde jag igen efter en dryg veckas kräkpaus. Men det kanske tyder på nåt positivt. Eller inte. Jobbigt i vilket fall, men jag ska inte gnälla, fler här inne har det värre.

  • Sälma Riit
    Hey.orange skrev 2015-12-17 06:54:30 följande:
    Vilken dag är rul? Ska ni kolla kön? Jobbigt att du kräks igen... Jag mår hur bra som helst nu! Det enda är att jag känner mig hungrig ofta...
    På måndag. Vi ska inte kolla kön hade vi tänkt. Det känns hur som helst långt borta nu efter min mardröm inatt. Jag drömde att jag var på RUL och hjärtat hade slutat att slå. Min man var inte med och jag var alldeles ensam i min sorg. Jag vaknade och grät av lättnad. Fy så hemskt!

    Jag mår bara illa på kvällar och morgnar. Men övrig tid har jag hemsk magkatarr (dvs känner mig vrålhungrig). Har problem att dricka och lider av vätskebrist så huvudvärken kommer ofta som ett brev på posten på kvällarna. Njut av att du mår bra!!!
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-12-17 08:22:31 följande:

    Testade negativt med CB digitalt imorse. Allt känns bara så jäkla orättvist!
    Ingen mens heller. Har aldrig kommit till testdag utan mens förrän sist då jag var gravid.


    Nej! Tänk om mensen är sen nu för en gångs skull, så hemskt! Men det kan ju slå fel. Har du fått några spottnings så som bruna flytningar eller liknande?
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-12-17 11:47:22 följande:
    Wow! Hoppas det är samma för mig. Jag har haft så mycket symtom och mått så illa. Precis som bär jag var gravid, därför slog det negativa testet extra hårt den här gången.
    Ingen mens. Det är mycket bra. Har du inte fått ett test av Sophiahemmet? De är de bästa testen enligt dem!
Svar på tråden IVFare i Stockholm?