• Sälma Riit

    IVFare i Stockholm?

    Sjöblomman skrev 2015-10-18 16:04:22 följande:

    Alltså det är inte jättemycket. Men jag stoppade nyss in Lutinuspinnen och då är det blod längst i toppen på den, inte jättemörkt utan mer ljust. Jag är så orolig!


    Jag blödde ganska mycket runt plusset, rent och färskt blod de värsta dagarna. Aldrig mer än ett trosskydd dock. Jag blev tillsagd att var det ett plus så kunde jag ta det lugnt så länge det inte blev en mer mensliknande blödning. Jag har varit på vul och har sett ett hjärta ticka så man kan blöda utan att det är någon fara :)
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-10-19 20:29:15 följande:

    Tack tjejer! Jag stannar nog i den här tråden om jag får...
    Vi har tre i frysen och jag hoppas på insättning snart.

    Såklart jag hejar på er! Mitt missfall har ingenting med era graviditeter att göra. Jag menar det verkligen, vill ju att ni ska gå era guldklimpar.

    Min tur kommer. Det är bara så orättvist att få ett plus och sen mista det en vecka senare. Grät som en tok på kliniken, läkaren kunde inte hantera det alls, men min man var en klippa. Nu känns det bättre, för som sagt, vi vet äntligen att vi kan bli gravida.

    Tack för allt stöd och kram på er!


    Så skönt att du kan se framåt! Jag fick missfall i januari och blev nästan knäckt av det. Vi såg inget hjärta på vul och så kom det ut en vecka senare. Det är skitjobbigt rent ut sagt, men man kommer ju igenom det. Jag är gravid igen nu och det känns bra. Håller alla tummar jag kan för att det löser sig för dig också! Och som CarMa skriver ovan så är det ju ett tecken på att du kan bli gravid och det är positivt, så sa min läkare till mig efter vårt missfall.
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-10-20 16:32:32 följande:
    Jo så klart, men vi blev ju gravida vilket inte hänt tidigare. Det här är väl en sån sak som de inte kan se innan.
    Proverna bekräftade missfall.

    Nu längtar jag bara efter att blödningen ska ta slut och att vi får försöka igen.
    Ditt fall låter precis som mitt i januari. Vi hade också två toppägg som inte blev något. Men jag blev iaf gravid, vilket var positivt. Så ta med dig det att du kan bli gravid. Det blir du förhoppningsvis snart igen!
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-10-21 17:22:36 följande:
    Blev du gravid då? Och sen missfall?
    Precis. På vul i v 7 visade det sig inte vara mer än en påbörjad graviditet. Allt kom sen ut i v 8. Jag hade sedan en misslyckad ivf i maj men nu i september blev jag gravid igen och hjärtat slog på vul. 
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-10-21 18:14:15 följande:
    Tack! Nu fick jag hopp!
    Jag håller tummarna för dig! Har du gjort många ivf?
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2015-10-21 22:13:35 följande:
    Tack! 3 IVF och 2 FET. Så totalt 5 insättningar.
    Och alla tidigare minus? Då var det bra ned ett plus! Jag hade fler misslyckande ivf bakom mig så jag hade nästan gett upp hoppet, men bara nästan. Har ju ett barn sedan tidigare son blev till på första ivf-försöket.
  • Sälma Riit
    Hoppsan2016 skrev 2015-11-02 15:30:57 följande:
    Så häftigt att vi ligger så nära. 

    Jag väntade till sista sekunden att ringa MVC på Södra BB idag, och det fanns inga telefontider kvar. Jag vet inte vad jag väntar på, men jag vill verkligen INTE gå på en j-a hälsosamtal. JAG VEEEET vad jag får och inte får äta, jag varken röker eller dricker. Har aldrig behövt gå på såna med mina äldre barn. Bläää, önskar att man kunde hoppa över den.
    Jag känner igen mig! Ska på inskrivning på det BB Stockholms MVC och bävar för hälsosamtalet. Hoppas att min höga ålder (38) gör att jag slipper förmaningar. Min svägerska som är betydligt yngre ville de typ skicka på kurs så hon skulle lära sig avstå från alkohol på ett annat MVC. Detta trots att hon skrev in sig i v 15 och inte druckit en droppe sedan plusset. Orkar inte ned sådant förmynderi!
  • Sälma Riit
    Hoppsan2016 skrev 2015-11-02 23:21:25 följande:

    Vi är nog lika dumma enligt de. Och vi som går igenom IVF är ju inte dumma och slutade med både sprit och rökning långt innan vi plussade ju. Usch för den. När ska du på inskrivning?

    I vilken v är du?


    Exakt! Jag är i v 12 (woho!) och skriver in mig på torsdag. Ska inte göra kub så det var ingen brådska. Vilken vecka är du i?
  • Sälma Riit
    Hey.orange skrev 2015-11-03 07:35:12 följande:
    Vad kul :) grattis!!!
    Tack! Ser fram emot nästa vecka då jag går in i andra trimestern. 
  • Sälma Riit
    Hoppsan2016 skrev 2015-11-03 12:14:40 följande:
    Åhh vad kul =) Varför vill intve du göra kub? 
    Jag är i v 7+6 idag, sakta med säkert går man framåt =)
    Jag är så gammal (38) och vet att det drar ner sannolikheten och vad ska jag göra med resultatet? Vet inte. Förra gången kändes det helt meningslöst. 
Svar på tråden IVFare i Stockholm?