• Iskristall

    IVFare i Stockholm?

    Åhh lycka till i morgon Sjöblomman, TD i morgon? Spännande! Håller tummarna för dig!

  • Iskristall
    Sjöblomman skrev 2015-12-17 08:22:31 följande:

    Testade negativt med CB digitalt imorse. Allt känns bara så jäkla orättvist!

    Ingen mens heller. Har aldrig kommit till testdag utan mens förrän sist då jag var gravid.


    vi ville ju ha plus! Men ingen mens än säger du? Hmm

    Jag tjuvtestade idag, lite tidigt rd8, men läst om kvinnor som testat tidigt, men negativt. Tror jag får mens i början av nästa vecka.
  • Iskristall

    Nån av er som känner igen att ni fått som en liten, liten ägglossningsflytning mitt i ruvandet? Jag upptäckte en liten, liten geleklump i trosskyddet som gick att strecka ut och som var lite brunfärgad i ena änden alldeles nyss.

  • Iskristall
    Susodus skrev 2015-12-17 14:46:32 följande:

    Det behöver inte betyda någonting, slemhinnorna blir sköra av progesterronet. Min förra graviditet blödde jag jättemycket, tre gånger, dels testdagen, dels v 10 och v 13 jättemycket, tyvärr var ju det ju ingen frisk graviditet, men läkarna säger att det inte hade med varandra att göra. Blödningen och kromosomfelet. Så ta det lugnt (ska jag säga...)

    Själv har jag inte blödit mer, det har svidit lite vid luthinusinsättningen och jag sade till mig själv att om det kommer blod nu är det sköra slemhinnor, men det hjälper ju inte, tycker att det molar för mycket.


    Tack, men det var alltså jättejättejättelite brunt, skulle absolut inte säga att jag blöder, det oroar mig inte alls. Det var geleklumpen jag undrade över och undrade vad det kan tänkas vara?! Såna flytningar har jag ju bara innan ägglossning i vanliga fall, men det är väl lutinuset som rör till det som med allt annat just nu!

    Men tack för ditt svar! Och håller tummarna för att du slipper se mer blod!
  • Iskristall
    Susodus skrev 2015-12-17 14:53:07 följande:

    En annan sak, jag har som en stor svullnad framme i underlivet, är det lutinuset som gör det? Det är liksom trängre och buktar inåt, vet att jag haft det förr i ruvandet, men kommer inte ihåg om det var både vid plus och minus. Vill att det ska vara ett graviditetstecken, men det är det säkert inte. Det lär ju inte vara livmodertappen för den sitter väl mer bakåt?


    Jag lade också märke till idag att jag är jättetrång i underlivet. Om jag inte använde hylsan för införing av lutinuset vet jag inte om jag skulle få den lutinustabletten ända in Men detta var ju inget direkt svar på din fråga susodus, men jag har gjort liknande iaktagelse.
  • Iskristall
    Sjöblomman skrev 2015-12-17 23:10:47 följande:

    Det började blöda lite nyss, så nu är det tyvärr över för den här gången. Fan alltså!


    Åh nej! Kram!
  • Iskristall

    Var försiktig hope88! Kram

    Berättar här med att jag börjat få färgade flytningar nu. Mens kommer säkert idag eller i morgon

  • Iskristall

    Färgade flytningar. Negativt test, RD14 idag. Känns mycket kört, ska jag sluta ta lutinus så mensen sätter igång?

  • Iskristall
    Hoppsan2016 skrev 2015-12-23 07:01:06 följande:

    Åhhh neeej. :( vad jag vet så ska man ta lutninus tills man har ringt och pratat med kliniken

    Kram


    Tack! Jo, antar det. De vill ju inte råka säga till nån förtidigt att sluta med lutinus. Jag har ju inte TD förrän 25/12. Men sen kan jag inte ringa dem före de öppnar i januari igen. Har inte ens lutinus att ta ända fram tills de öppnar, bara fram till tisdag 29:e tror jag. Så jag måste sluta innan jag kan prata med dem iallafall, de öppnar väl 7 januari.
  • Iskristall
    Hoppsan2016 skrev 2015-12-23 08:02:59 följande:

    Kan inte du ringa och fråga idag? Eller har kliniken redan stängt?


    Hittade instruktioner på lappen från kliniken. Ta lutinus fram till TD. Gör gravtestet även om mensliknande blödning uppstått. Om negativt på TD, då slutar jag med lutinuset.

    Tack för ditt engagemang Hoppsan2016!
Svar på tråden IVFare i Stockholm?