• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Hildaisabell skrev 2015-07-21 21:35:56 följande:

    Jag känner att jag inte kan och vet tillräckligt om NC. Vad betyder ex CD? Är på CD25 idag tydligen. Och så säger den hela tiden att jag gr en stor osäkerhet för för min uppmätta lutealfas. Va?!


    CD = Cykeldag  så du är på cykeldag 25. 


    hur lång har du satt att din cykel är? 

  • Emmissara
    Hildaisabell skrev 2015-07-21 21:52:26 följande:
    30,3 dagar står det i appen..
    Okej, menade mer vad du hade ställt in för inställning, men kollade bakåt och det ser ut som du har använt NC ganska länge. Så då är det ganska konstigt. 
  • Emmissara
    SessanSessan skrev 2015-07-21 22:18:40 följande:
    Åh nej vilket jobbigt läge! Hoppas morgondagens test är tydligare än dagens så du slipper vela om du får eller inte får dricka! Roligt med festival iaf, hoppas du får jättekul! :)

    haha aa det kan man lugnt sagt säga :) 


    jag har börjat funderar lite och jag hade ju en rejäl dipp efter några dagar då NC satte ut mitt ÄL, (NC har satt ut mitt ÄL på CD27, på CD 31 hade jag det rejäla dippet som jag har inaktiverat då det var extremt kallt i rummet och vet inte om det är därför de va så långt, dock så hade jag under linjen på CD32 och 33 också, om jag aktiverar den tempning som jag inaktiverade så står det att jag har ÄL på CD33 och då är jag på ÄL+13 och då är det inte så konstigt att testet är svagt) 

    Vad tror ni om det? 

  • Emmissara

    Hejsan alla :D 


    jag har varit borta härifrån i lite mer än en vecka, men nu är jag tillbaka. Jag fick en blödning i lördags och sedan har jag haft spottings sedan dess, jag tog ett test igår och det var svagare än det som jag visade er förra veckan. 

    Jag började tempa igår efter en veckas uppehåll så får se hur kurvan ser ut om några dagar. Men troligtvis så är jag inte gravid. 

    Jag bor i Västervik/utanför Göteborg (bor på båda ställena) 

  • Emmissara

    Hejsan, 
    Jag var med i den här gruppen när den startades, men de senaste månaderna har jag struntat i att tempa då det blev ett stress moment där ett tag att. Nu har jag börjat tempa igen och tänkte om jag kunde komma tillbaka till den här gruppen. 

    jag är mellan ÄL och BIM, vet inte hur många dagar det är sedan ÄL, jag hade känningar förra tisdagen. Och i Söndags fick jag plötsliga hugg i tjejmagen och har sedan dess haft molande värk fram och tillbaka. 

  • Emmissara
    soofa skrev 2016-01-14 19:15:15 följande:

    Hej! Jag känner igen ditt namn från den här tråden, var mer aktiv innan men nu har jag som du legat lite lågt. När har du tänkt att testa?


    Hej känner igen ditt namn också :) 


    jag har tänkt att testa runt den 25, jag känner att jag kommer bli mindre besviken om mensen kommer än att jag får negativt på ett test. 

  • Emmissara
    kossmoss skrev 2016-01-17 21:59:26 följande:

    Jag har använt mig av NC i 4 månader. Jag har även tagit NC:s ägglossningstest. De två första månaderna visade ägglossningstesten negativt. Tyckte det kändes konstigt då jag hade flera symtom på ägglossning (värk, ägglossningssekret, temp höjning osv). Tredje månaden testade jag därför med clearblues ägglossningstest som visade positivt. Testade samtidigt med NC: som visade negativt. Nu den fjärde månaden gjorde jag samma sak och fick samma resultat clearblue positivt och NC negativt.

    Detta känns förvirrande. Någon med samma erfarenhet? Undrar om jag har ägglossning el inte. Frustrerande när man längtar så efter en liten bulle i ugnen.


    Har läst någonstans att vissa ägglossningstest inte funkar på vissa personer och att vissa test visar starkare eller svagare för vissa, så det är typ att prova sig fram, jag har struntat i Äl-test men har funderingar på att börja testa 
  • Emmissara

    Nu har mensen kommit här, eller rättare sagt den kom igår. Den har dock inte varit sig lik och liknar mer så som jag hade vid missfallet. Vet inte om jag ska ta ett test bara för att se om det är ett missfall eller om jag ska skita i det och leva i ovisshet. 

    Trodde verkligen det hade tagit sig den här månaden :( men tyvärr så blev de inte så. Jag har inte kunnat tempa sedan i fredags då jag har haft feber så har ingen aning om hur min temp ser ut, hoppas att jag kan börja tempa imorgon igen och få bra koll på den här cykeln. 

  • Emmissara

    En liten fråga, jag började med NC förra våren (våren 2015)  för att kolla upp om jag ens hade ägglossning, sedan ett tidigt missfall i maj 2014 så har min cykel varit ojämn, mellan 40-65 dagar, innan missfallet var min cykel på 35 dagar. 
    Iaf jag slutade tempa i augusti och under hösten var min cykel på 34 dagar. Men börjats tempa nu för en månad sedan, är nu på cykeldag 31 och jag har än inte fått någon höjning, känns som att det är som de va förra våren (alltså att jag kommer få en lång cykel igen). Det jag undrar är om någon annan har fått såhär? att cykeln ändras om man slutar tempa och att den blir längre när man börjar tempa igen? (psykiskt påfrestning?) 

    Blev lite rörigt men hoppas ni förstår 

  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-02-20 20:06:14 följande:
    Sept till mars har jag en cykel på 31 till 34 dagar och på vår samt sommar på 28 dagar. Vet inte varför men det har alltid varit så.
    hmm okej, konstigt att de ska behöva vara så. 
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles