• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    klaraanders skrev 2016-03-12 20:13:47 följande:

    Det hoppas verkligen jag med men har nästan gett upp, och jag vet verkligen inte hur jag någonsin kommer bli gravid om jag inte blir det nu...

    Hur vet man om man är låghormonare? Finns det vitaminer som kan ta bort mensen? Det märkliga är ju att tempen är så hög. De andra cyklerna (ett år tillbaka) har jag haft Max 36,8 och då i en dag, nu är det över 36,8 i mer än en vecka..


    Tror inte att de finns några vitaminer som kan ta bort mensen, bara starkare läkemedel och preventivmedel vad jag vet om iaf. 

    Om du kollar bakåt på vad ja har skrivit så kan du se hur min höjdes, nu när ja blev gravid. jag vet inte om man kan kolla om man är låghormonare, men om mensen inte kommer inom typ 1,5 vecka och tempen är hög samt att du inte får ett plus, så skulle jag kontakta gyn och säga att du vill ha en undersökning. 
  • Emmissara
    ally01 skrev 2016-03-29 23:11:18 följande:

    Våldgästar och ber om hjälp för att tyda min kurva. Tycket allt känns spritt och får inget grepp om när en eventuell äl skulle ha ägt rum. Nån som kan tyda nått eller vet varför det blir så "spridda skurar"?

    Tempat enligt anvisningarna.


    Jag tycker inte det ser ut som att du har haft ÄL, men det är ganska vanligt att man inte har ÄL alla cyklar, men det är inget man märker förens man tempar. 
    Hoppas att NC lär känna din cykel snart :) 
  • Emmissara
    Makintoch skrev 2016-04-18 12:19:43 följande:


    Hej! Första månaden med NC.. Har lite svårigheter att tyda.. Det syns tydligt att jag hade ägglossning och tempen höjdes som den ska. Sedan skedde en rejäl dipp och i samband med det fick jag spottings. Trodde det var kört och att mensen var på g.. Men därefter har tempen stigit lite igen och spottings fortsatt. Dock ingen mens. Hur ska jag tyda detta? Finns det hopp kvar? Eller är det kört? BIM igår..
    Jag skulle absolut ta ett test, ser lovande ut. Ser ut som min kurva när jag blev gravid. 
  • Emmissara
    Makintoch skrev 2016-04-18 18:00:04 följande:
    Hade du också en tempsänkning då? Ska ta ett test på onsdag.. Är utomlands med min mamma och syster för tillfället. Har lovat min sambo att ta det när jag kommit hem tillsammans med honom ????
    Jag tog inte tempen på morgonen ÄL+6 till ÄL+8, så vet inte om jag hade en sån djup tempdipp. Men det jag menar är att din temp stegrar ännu mer efter dippen. Min steg ännu mer på ÄL+8 och framåt tills jag plussade på ÄL+13/14 

    Håller tummarna för dig. Själv gick jag in i v.11 idag och kan fortfarande inte förstå att det är sant. 
  • Emmissara
    Makintoch skrev 2016-04-18 20:03:34 följande:
    Vad roligt, stort grattis till plusset! :)

    Jag vågar som sagt inte hoppas.. Men hör av mig med vad gravtestet visade! Kanske är till nytta för någon annan som har liknande kurva!
    tack :) nu i maj är det 2 år sedan mitt missfall så känns skönt att jag är gravid nu och att allt verkar vara bra med krabaten i magen. 

    Ne förstår det, man slår sig blå o gul mellan hopp och förtvivlan :( Men aa hör av dig hur de går, håller tummarna för dig <3
  • Emmissara
    Makintoch skrev 2016-04-20 11:19:26 följande:

    Hej allihopa! Jag tog ett gravtest imorse och gissa vad.. Det var positivt! Helt sjukt! Jag hade som sagt tempdipp samma dag som jag fick spottings men sedan steg tempen igen. Hade spottings under fyra dagar, såg mest ut som bruna flytningar. Inget färskt blod. Har inte känt av några gravsymtom alls. Bifogar min tempkurva igen för de som är intresserade!


    åå grattis :D som ja trodde. När har du bf?
  • Emmissara
    Makintoch skrev 2016-04-20 22:45:02 följande:
    På julafton(!!!!!) I år får jag (förhoppningsvis) världens finaste julklapp :) men jag skulle inte bli besviken om jag gick över ett par dagar ;)
    haha, förstår va du menar. Min svärfar och svåger är födda den 25 december och min pappa är född den 31 december. Det funkar man som sagt inte det roligaste som barn. 
  • Emmissara

    Litet kort svar på din första fundering, nej man behöver inte få en dipp när man har nids man behöver inte få en dipp alls för att det ska vara en graviditet.

    Håller tummarna att det är en liten smula som gror i magen på dig :)


    AsryAvot skrev 2016-04-23 19:13:23 följande:

    Hej jag hoppar in här. Jag hade ägglossning för exakt en vecka sen, förra lördagen. Idag upptäckte jag en liten, liten brunaktig blödning. Jag hoppas på att det är en nidblödning. Men min undran är om tempen måste sjunja när man har en nidblödning? Den håller sig nämligen stadigt uppe.

    En annan tanke jag har är att jag vid detta laget borde ha pms. Jag har ganska få dagar mellan ägglossning och mens (NC beräknar att min mens ska börja på tisdag) och lider av fruktansvärd pms. Känner ingenting nu, vilket också får mig att hoppas att det kan ha gått vägen.


  • Emmissara
    901016 skrev 2016-04-25 21:08:39 följande:

    Jag har också natural cicles. Denna månaden har jag inte fått min mens, vi planerar en graviditet men appen bara krångla de till den har ändrat sig sen i onsdags förra vecka till dagen efter men mensen kommer inte. Jag har mejlat dom och då säger dom att mensen är försenad men att den kommer. Enligt dom är den försenad för jag inte hade någon äglösning men jag gjorde test ( clear blue) och då visade den positiv men däremot Natural Cycles äglösning test har jag aldrig kunna pricka in de. Jag har gjort gravid test men den visar negativ, har haft alla gravid symtom men nu gör jag inte flera gravid test. Infoga bild så ni ser hur de ser ut för mig.


    Tyvärr är det nog så att NC har rätt, man kan få positivt på ett ÄL-test utan att få någon ägglossning tyvärr, temphöjningen visar att ägglossningen har skett och tyvärr ser det ut som att du inte har någon ägglossning den här månaden. Dock är det vanligt att man inte har ägglossning varje månad utan att veta om det, så det är nog helt normalt :) 
  • Emmissara
    Hej alla, lite tråkiga nyheter ifrån mig. Fick i tisdags reda på att fostret inte lever längre (MA). Min värld har stannat upp och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Nästa vecka är det 2 år sedan jag hade mitt förra missfall, känns som maj månad är en dålig månad för vår familj helt enkelt. 

    Så nu får jag börja tempa igen, dock har inte mannen bestämt sig än ifall han vill börja försöka direkt eller ej. Jag vill bara bli gravid så fort som möjligt. Men de återstår att se. 

    Men iaf jag är tillbaka i den här gruppen igen
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles