• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Inte OT, men är det någon som har testat rosenrot eller munkpeppar? Jag är på CD36 och har fortfarande inte fått min ÄL, jag har väldigt oregelbunden mens så de är inget konstigt men jag vill försöka korta ner tiden innan ÄL och har hört att de ska kunna hjälpa till med det. Någon som har erfarenhet? eller kanske något annat tips?

  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-07-18 10:18:49 följande:

    Är så trött och ledsen på alla nederlag. Har försökt i 4 mån efter missfallet och det tar sig inte. Bara gråter idag. Vill ju så gärna. Hur hittar man motivation att fortsätta, känns som det är det enda jag tänker på att tempa, kissa på sticka och vänta och analysera varje tiondels skillnad.
    Förlåt för gnäll och negativt


    Förstår precis hur du känner. Helt okej att gnälla, man behöver gnälla av sig lite ibland. Jag håller tummarna för dig att du ska få ett plus snart <3 kram 
  • Emmissara
    Lotesse skrev 2016-07-18 15:57:06 följande:
    Hejsan allihopa! När jag började använda NaturalCycles den 22 juni började jag läsa den här tråden från start i syfte att lära mig lite om hur appen fungerar och det har jag verkligen gjort. Tack alla som bidragit i denna tråden för detta :)

    Nu när NC äntligen hittat min ägglossning för första gången vill jag jättegärna hoppa in på ett hörn och kanske följas åt?

    Lite bakgrund om mig: Jag tog ut min kopparspiral den 29 juni 2015 och tanken var väl att jag och sambon skulle ligga lite och hoppas på det bästa. Jag hade en mensapp som sa att med min menscykel på ungefär 25 dagar skulle jag ha ägglossning på CD10 och det var det vi gick efter, dvs. att försöka "samla" liggandet dagarna mellan mensen och ÄL. Men månaderna gick och varje gång mensen kom blev jag mer och mer ledsen så efter 1 år bestämde vi oss för att vara lite mer proaktiva och skaffade därmed både NC och ÄL-test. Och tur var väl det för med NC visade sig att jag egentligen har ägglossning på CD14 (!) vilket betyder att vi i princip varenda månad i ett års tid omedvetet kört med säkra perioder. Inte ett dugg jävla konstigt att jag inte blev gravid då!

    Men nu är vi inne på 16e "försöket" och har äntligen prickat in ägglossningen så nu håller vi tummarna :)

    Hoppas jag är välkommen lite in i gemenskapen! Bifogar månadens graf för den som är nyfiken :)
    Hej, välkommen hit. Håller tummarna att de går vägen för er den här gången nu när ni prickar in ÄL lite bättre :)
  • Emmissara
    Redoförnytt skrev 2016-07-18 10:01:46 följande:
    Jag körde bidrottninggelé /royal jelly och fick tidigare ÄL och blev gravid.

    Lycka till!
    okej, tack ska läsa på om de :) hoppas självklart att jag plussar den här cykeln. Har precis köpt hem progesteronkräm så ska köra med det nu ifrån ÄL. 
  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-07-18 09:33:49 följande:
    Vet att det funkat för en del. Jag testade det för att få en tydligare ägglossning och första månaden fick jag värk i äggstockarna så jag fick ta alvedon men efter den gången ingen skillnad så jag slutade. Vet att det nog funkar bättre att korta ner en cykel har läst i andra trådar och det verkar funka bra.
    okej, jag brukar aldrig känna av ÄL men idag har jag haft ont i vänstra äggstock/äggledare, så ska bli spännande att se om det stämmer eller om de är något annat jag känner. 

    Men känner om det inte tar sig den här cykeln så är det iaf värt att testa, ja har ju inget att förlora iaf. 
  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-07-18 20:59:09 följande:
    Var bara säker på att äl inträffat annars kommer mensen.
    Jadå, jag kommer bara att använda den när jag har sett att min temp har gått upp och hållit sig uppe i 2-3 dagar (jag beställde ju hem krämen idag så får hem den om ca 2 dagar). 
  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-07-18 23:25:15 följande:
    Jag tog prog när jag trodde äl inträffat och fick mens 3 dagar senare big mistake. Ville bara varna dig
    aa jag tackar för informationen, ska vara uppmärksam på det och bara ta när jag verkligen vet att ÄL har skett. Kanske bättre att vänta typ en vecka eller något sånt. Anledningen till att jag köpte det var för att ifall jag blir gravid så kommer jag använda det fram till v.12 då det kan minska risken för MF och jag har ju haft 2 stycken och orkar inte ha ett till. 
  • Emmissara

    Ingen ÄL än, trodde jag skulle få en hög höjning idag men jag väntar spänt inför imorgon, hade smärtor vid vänstra äggstock igår och känner även av de lite idag, har aldrig tidigare haft det så, så jag väntar spänt på och se om det är ÄL-smärtor jag känner av.



  • Emmissara
    ally01 skrev 2016-07-21 19:02:41 följande:

    Chocken är enorm! Ingen speciellt spännande kurva och ett väldigt svagt gråaktig plus med cb plus.. men cb digitalt sa annat! 4:e försöket, första barnet och jag verkligen hoppas att krabaten stannar där hela vägen:)


    Grattis :D Håller tummarna för dig nu att allt ska gå bra ;) 
  • Emmissara

    Grattis till alla som har plussat nu, så roligt :D

    Jag har en fråga till alla, när man myser till runt midnatt, mer mot den kommande dagen. På vilken dag sätter ni in ett hjärta i appen?

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles