• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    rebeqqa skrev 2015-07-21 07:53:22 följande:
    Tjejer, jag vill höra hur ni tänker! Så här ser min kurva ut än så länge. Att sluta med P-ringen är något av det läskigaste jag gjort. Inte pga att jag kan bli gravid utan pga rädslan för att min mens och att mina cykler kommer bli som det var innan. Jag levde i ett rent helvete och tårarna tåras upp bara jag tänker på det. Så jag undrar.. såg er graf ut lite åt detta hållet? Beter sig tempen som den ska? Enligt kalendern ska jag ha ägglossning imorgon.

    Vi planerar inte att göra några riktiga försök till barn riktigt än. Vi tänker att min kropp ska få en chans att stabilisera sig efter 5 år med p-ring. Jag måste få lära känna min nya - mer vuxna kropp innan den ska gå igenom en graviditet. Nu hade vi det mysigt igår utan skydd, jag tror att mina chanser att bli gravid på naturligt sätt är minimala - skulle rent teoretiskt kunna bli gravida pga att vi myste till det sent sent igår kväll?
    Det är jätte svårt att säga, visa kurvan om någon dag. Men jag tycker att den ser bra ut, den är ungefär på samma temp. 
  • Emmissara
    Hildaisabell skrev 2015-07-21 00:47:28 följande:

    Hej Tjejer!

    Jag ansluter mig. Har löst hela tråden!

    Vi har efter många år som nöjda föräldrar till ett barn (han fyllde fem år igår:)) bestämt oss att vi vill ha ett till, Så vi körde på denna månad???? ägglossning den 15/7 och bim 29/7. Jag har sedan den 15/7 haft så jävulsk ont i tjejmagen, Illamående, lite halsbränna, dåligt humör, trött, svullen mage och dålig i magen. Tog bort cellförändringar för ca 6 månader sedan som jag gått och dragits med alldeles för länge (valt att inte lämna prov pga. Extrem panik över att ha någon där nere som rotar) så nu blir jag stirrig över om detta har med det att göra eller graviditet. Jag har mensmolande värk. Inte allt trevligt. Slänger in en bild på min kurva också, så ni som är experter kan ta en titt!???? och GRATTIS till alla preggos!


    Välkommen hit,
    Härligt med att försöka få en till :D Hoppas det går snabbt för er :) 
  • Emmissara
    Sajocawa skrev 2015-07-20 23:53:13 följande:

    SÅ!
    Då har jag läst igenom alla 100 sidor.. Puuh..

    Hej!

    GRATTIS till alla gravida, och ni andra som fortfarande kämpar, tänk vad ni redan kämpar för era blivande barn. :D heja!

    Såhär ser min (långa) historia ut: Jag fick en dotter september 2014 (ej planerad men världens bästa överraskning!) och i november kom min mens tillbaka, då ville vi ha tätt mellan barnen och började pippa direkt :D Eftersom jag då inte haft mens på ett år så var det ju svårt att veta om den skulle va regelbunden/hur lång cykel osv.. jag måste ha utgjort hälften av Apotekets totala försäljningsvinst på alla ägglossningstester jag köpt. Jag fick aldrig en enda gång ett positivt test. Och mensen kom aldrig heller igen.. Nångång i våras när mensen uteblivit flera månader tänkte jag börja med NC men då min dotter fortfarande ammade mycket oregelbundet på natten (ibland en gång och ibland 10 gånger) så fick jag aldrig chans att komma igång. (Och ja jag vet att mensen inte alltid kommer igång vid amning, men eftersom jag fick en mens i november så trodde jag ju att det skulle fortsätta..)
    Nu har jag drastiskt dragit ner på amning och fick min mens förra veckan. Halelujah! Nu kör vi! Första temperaturmätningen blir imorgon.

    Heja oss ????


    Välkommen hit :D

    Jag tänker lite som dig, jag vill också ha mina barn tätt. Så ska bli spännande att se hur det går för dig (har inga barn än).
  • Emmissara
    Cupcakes skrev 2015-07-20 12:01:33 följande:
    Idag är BIM+4 för mig, ingen mens, en liten temphöjning och ont i svanken så som jag kan ha när jag har mens, fast inte alls lika illa. Imorgonbitti blir det ett test!
    Har du testat något? Din kurva såg ju riktigt bra ut den också. 
  • Emmissara
    Cupcakes skrev 2015-07-21 18:27:15 följande:
    Grattis! Jag ser absolut ett streck ;) förstår att du vill se ett starkare innan du firar fullt ut, men det ser ju väldigt lovande ut! Kuuuuuul!!!

    Jag tog ett test imorse men det visade negativt :/ ger inte upp hoppet än dock för min temp har stigit ytterligare, jag har varit extremtrött och känner en massa stickningar i livmodern. Väntar ett par dagar nu innan jag testar igen!

    Undrar vad annars min kropp håller på med? :s
    tack :D mannen min jobbar fortfarande och vet inte om jag vågar säga något än, vill så gärna att det verkligen ska vara positivt innan jag drar in honom i karusellen.
    Men som ja skrev lite över, när så många ser och säger grattis så börjar man tro att det faktiskt är sant :) 

    okej, nej men va trist, men så länge som mensen är borta så finns det fortfarande chans och de symtom som du skriver låter ju onekligen som att du är gravid. 
  • Emmissara
    Woodwick skrev 2015-07-21 18:52:00 följande:

    Hej! Har läst alla sidor nu :) grattis till alla plus här i tråden! Jag och min sambo är inne på försök 5 och har använt NC i tre månader. Har en fråga till er, jag har bim idag men i morse när jag fyllde i min temp ändrade den bim tills imorgon, har det hänt er innan? Än så länge håller sig tanten borta :)


    Hejsan :) 
    det har hänt mig så det är helt normalt, om du inte fyller i mens så flyttar den fram en dag. 
  • Emmissara
    Hildaisabell skrev 2015-07-21 19:11:42 följande:
    Tack! Hur många dagar efter ägglossning ville dom att du skulle göra gravtest? Det är helt sjukt igentligen, man blir ju som besatt!! Och hur ska tempen ligga för att det ska vara positivt? Jag är helt novis.
    De ville att jag skulle testa på ÄL+18/19 (vet inte riktigt hur man räknar rätt). jag har en luteal fas på 16/17 dagar, 

    tror mer att de går efter BIM, att man ska testa 2 dagar efter BIM, (hittade ett fel som jag hade gjort då jag testade att ändra en sak så, NC hade ändrat mitt BIM tills i söndags) så jag är ju idag på BIM+2, eller? 
  • Emmissara
    Woodwick skrev 2015-07-21 19:40:18 följande:

    Hur många dagar efter bad NC dig göra gravtest?

    Tack för svar förresten :)


    2 dagar efter BIM. 
  • Emmissara
    Cupcakes skrev 2015-07-21 20:43:44 följande:
    Då tycker jag att NC borde ha föreslagit att jag ska ta ett test! Jag var otålig o tog ett (negativt) test två dagar innan BIM, som jag skrev in. Tror säkert att det är det som förstör :(

    Vet nån hur man tar bort inskriven data?
    Om du går in på den dagen så står det radera längs ned, men då raderas allt. Men skriv bara upp vad du har gjort för anteckningar och temperaturen, sen kan du lägga in det igen. 
  • Emmissara
    SessanSessan skrev 2015-07-21 21:03:07 följande:
    Förstår att du vill ha ännu tydligare streck men vänta några dagar så ska du se att det kommer vara två feta streck på stickan. ;)

    Vilken härlig vändning, från väntan på utredning om barnlöshet till graviditet. Helt fantastiskt!
    aa, och grejen är att jag ska iväg på en festival imorgon och kommer hem på tisdag morgon. Det som är jobbigt är att jag verkligen vill ha ett plus så att jag vet helt säkert, vill ju absolut inte dricka alkohol om jag är gravid, men om jag inte är det så vill jag ändå kunna dricka lite. jag ska ta ett test imorgon, beroende på om det är starkare eller ej så kommer jag ta med test till festivalen och försöka ta ett där om några dagar. 

    aa haha det är helt underbart :D 
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles