• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Cersei skrev 2016-09-17 17:18:01 följande:
    Ja
    Jag har haft min temp i 1,5 år. Har inte riktigt kollat på de så noga och andra får gärna rätta mig, men jag tror de har sett ut så väldigt länge för mig. Men skicka ett meddelande till NC och fråga. 
  • Emmissara
    Guffy78 skrev 2016-09-17 20:49:35 följande:

    Minns inte vem som blev gravid här efter 1 ligg och när mannen inte ens kom i... Men har funderingar. Troligen kommer ha äggsläpp på måndag enligt NC . Max på monitor idag så jag tvingade mannen till ÄL ligg men som jag trodde så fick han prestationsångest. Så han spillde lite innan han kom i. Men visst om simmare lyckas komma in lite åtminstone så tar de sig hela vägen fram? Så jäkla typisk... För i tisdags var det inga problem men så fort det blir ÄL dags så blir mannen stressad. Så jag har absolut inga förhoppningar nu .. Vi får satsa på nästa gång känns det som och vänta med sexet vecka innan ÄL ändå fram till ÄL så att jag får garanterat i mig :)


    de va jag som blev troligtvis. Som jag har nämnt tidigare har jag 3 olika datum som ÄL kan ha inträffat. och enligt FF så kan jag bara blivit gravid av den gången han inte kom i mig, om man går efter NC (3 dagar efter FF) så hade vi sex den dagen. Dagen efter det hade jag smärtor som jag trodde va ÄL smärtor men det kan också ha varit smärtor ifrån när ägget fastnade i livmodern då det var 4 dagar efter FF satte ut ÄL. 

    Jag kan uppdatera mer om det efter jag har varit på första ultraljudet men de kommer dröja ca 1-2 veckor. Håller dock tummarna att det ändå kan gå vägen för er. 
  • Emmissara
    FrökenMp skrev 2016-09-20 09:57:45 följande:

    Ni som plussat, kan inte ni lägga upp bilder på era gravidkurvor? Vill så gärna se och jämföra med min egen hur det sett ut innan bim:)


    Här är mina 2 gravid kurvor, den översta är men nuvarande kurva
  • Emmissara
    Starletz skrev 2016-09-20 20:48:39 följande:

    Hur många här har ätit rosenrot och blivit gravid? :)


    jag åt rosenrot och munkpeppar den här cykeln när jag blev gravid nu :) tror absolut att de gjorde att jag blev gravid. 
  • Emmissara
    sofie9191 skrev 2016-09-21 10:15:51 följande:
    Äter man rosenrot och Munkpeppar samtidigt då? Fram till Äl? Glad
    jag gjorde de iaf :) 
  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-09-22 06:57:37 följande:

    Här kom mens igår. Hur får man tag i munkpeppar? Ska ta blodprover imorgon och göra en fertilitetsanalys så tänkte att jag börjar imorgon. Köper man det i hälsokosten? Ska ta blodprover på morgonen.


    Jag hittade inte munkpeppar i butik (dock bor jag i en liten stad så kan ha med de att göra) Men jag beställde härifrån www.graviditetskollen.nu/produkter/oka-chansen-att-bli-gravid/halsokost/vitex-agnus-castus-munkpeppar-bli-gravid 


    När jag har beställt i från den här dagen så får jag oftast produkterna dagen efter 

  • Emmissara
    Emsaflisaan skrev 2016-09-24 09:50:52 följande:

    Här gick tempen upp ytterst lite på Äl +10, tror nog att det hade behövt gått upp lite mer för att det ska bli ett + denna månad.


    om du kollar bakåt på mina bilder så kan du se att det inte behöver stiga jättemycket för att de ska vara ett plus. Har blivit gravid 2 gånger med NC och de kurvorna är HELT olika. 
  • Emmissara
    Emsaflisaan skrev 2016-09-24 10:40:49 följande:
    Jag har allt kikat:) men min gick bara från 36.61 till 36.63 :/ så det känns lite väl segt:) din ökade ju lite mer:) men som sagt man vet aldrig. Testade du nåt på Äl +10?
    Har du kollat på den bilden från FF där jag har mina nuvarande gravidcykel med en icke gravidcykel, de är väldigt lika fram till äl +14-16 typ (har lutealfas på 16-17 dagar) jag vet inte än när jag hade ÄL exakt, så vet inte på vilken dag jag plussade på :P 
  • Emmissara
    Emsaflisaan skrev 2016-09-24 10:55:25 följande:
    Nu har jag kikat:) och dom såg ju lika ut ja:) Ah närmsta dagarna blir spännande. Och långa,haha. Har lutealfas på 12-14 dagar.
    aa jag va helt säker på att jag inte va gravid, fram tills att jag spydde, dagen efter plussade jag på eftermiddagen. Så de är inte skört förens mensen kommer. haha aa dagarna är långa nu också, inväntar onsdag då jag ska på VUL
  • Emmissara
    3SD skrev 2016-09-26 17:38:23 följande:

    Jag har också en fråga till er proffs. Vad är det egentligen som MP och RR ska göra? Jag läste på lite och hittade en del om att rosenrot ska öka produktivitet, fertilitet och massa bra så det äter jag sedan 9 dagar tillbaka. Såg också många tidigare i tråden som blivit gravid snabbt när de ätit RR. Visst ska man sluta med de efter ägglossning? Ja ni som kan upplys mig gärna =)

    Tack! 


    jag blev gravid nu för några veckor sedan och de va första cykeln jag testade RR och MP. Min cykel förkortades med nästan 2 veckor (har oregelbunden cykel). jag slutade med båda någon dag innan ÄL. 
    Anledningen att jag tog dessa var för att förkorta min cykel och det lyckades verkligen och sen blev jag ju gravid och jag känner mig säker på att det är p.g.a. att jag år rosenrot. Har varit utan p-piller i 3 år och blev gravid maj 2014 som slutade i tidigt MF och sen blev jag gravid nu i februari som slutade i MA. så jag har inte lätt för att bli gravid därför jag känner mig så säker på att RR och MP spelade stor roll i denna graviditet. 
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles