• aomj

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Tänkte att vi kunde starta en tråd för oss som använder NaturalCycles Plan, dvs. i syfte att lyckas bli gravida :)


    Jag har tagit tempen i ca. en månad nu, hoppas såklart att det tog sig direkt men antagligen är det önsketänkande, haha. Dock så ändrades ägglossningen i appen efter hand och sköts fram nån dag, men det är väl så i början.

    Nån annan som använder NaturalCycles? Eller nån som använt det och blivit gravida? :) Är nyfiken på hur det funkat för andra! :) 

  • Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles
  • soofa
    Anonym124 skrev 2015-05-27 12:25:47 följande:

    Jag har förstått det som att när det är present så får man många röda dagar (fler en vad som egentligen behövs) innan den lärt känna just din cykel. Ju fler cykler å ju mer regelbundet det är så får du fler gröna dagar. Sen om det fungerar i praktiken vet jag inte för jag har inte testat. Men det är väll några här i tråden som kört med prevet?


    Så har jag också förstått det. Appen lär ju känna en ju mer man använder den, har man den på prevent så tar den det säkra före det osäkra och visar fler "osäkra" dagar den första tiden.
  • soofa
    Anonym124 skrev 2015-05-27 11:11:26 följande:
    Jaha men då så. Jag slutade med p-piller förra månaden så har inte hunnit genom en hel cykel en och har därför ingen som helst aning om hur lång den ska vara. Innan p-pillren (över 10 år sen!) var den superkort och en cykel var 20 dagar. Nu har den ju hittills hållit på en hel vecka längre än så, har därför inget som helst att relatera till eller jämföra med.

    Kör ingen annan app, har inte orkat läsa mig till hur ex fertility friend funkar :P Men om cykeln är längre kan det ju förklara saken, då kanske jag får en nerstigning närmaste dagarna. Jag får väll testa kring helgen eller så annars, alltså jag vill verkligen inte testa för tidigt för då kommer jag ändå fundera så mycket och inte kunna slappna av ändå. Ska däremot till barnmorskan i eftermiddag i ett annat ärende och då borde ju hon rimligtvis kunna råda mig i när/om jag ska testa. Den här ovissheten alltså, gah!
    Jaha, då förstår jag att det är svårt för dig att veta när du egentligen ska ha mens. Vad bra att du ändå ska till barnmorskan i dag, hoppas du får lite bra tips från henne! Jag vet, ovissheten är så jäkla jobbig - man vill ju bara veta nu!  
  • ViLdiNG

    Jag har haft prevent, tog 3 cykler innan jag fick många fria sexdagar

    Jag är ff helt jäkla ogravid i kroppen! Ligger dock högre tempmässigt än jag brukar. Sover lite dåligt och stressigt på jobbet just nu så det spelar ju också in antar jag!

    Testar ändå på lördagmorgon (BIM -3) då jag ska på 40 årsfest på dagen/kvällen!

  • jess89

    Nu har PMS-besvären börjat på allvar, så inom några timmar är den här och då börjar nästa cykel. Nästa BIM 22/6 :)

  • Anonym124

    OMG jag kunde inte låta bli efter mitt besök hos barnmorskan...

  • soofa
    Anonym124 skrev 2015-05-27 18:48:13 följande:

    OMG jag kunde inte låta bli efter mitt besök hos barnmorskan...

    php5IpZAV60150.jpg


    Men lägg av, GUD VAD ROLIGT! GRATTIS! :D Tydligt plus också, du måste ju redan ha passerat din bim med flera dagar. Hur känns det? :)
  • fastfrusen
    Anonym124 skrev 2015-05-27 18:48:13 följande:

    OMG jag kunde inte låta bli efter mitt besök hos barnmorskan...


    Grattis herregud! Så himla solklart plus att det finns inte :))
  • Rawr
    Anonym124 skrev 2015-05-27 18:48:13 följande:

    OMG jag kunde inte låta bli efter mitt besök hos barnmorskan...


    Grattis!!! Vad roligt!
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles