Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Har du förtroende för regeringen?

    Linnea1994 skrev 2016-12-20 09:42:00 följande:
    När jag tar till mej fakta väljer jag alltid att läsa från oberoende opilitiska källor.
    DN är ju sedan några år en lekplats för den sk tokvänstern. På samma sätt som jag aldrig tror på fakta från borgerlig press.
    Jag tycker det är svårt att argumentera om man har argument som är framtagna av bara den ena sidan.

    Javisst! En tidning som är oberoende liberal är "en lekplats för den sk tokvänstern" - allt utifrån ett högerextremistiskt perspektiv Tomte
  • nihka
    Linnea1994 skrev 2016-12-20 09:50:15 följande:
    Inte nog att du är jävligt enögd, räkna kan du inte heller.....
    Alliansen+ SD 190 mandat.
    Den rödgröna röran: 159 mandate.

    Du har inte funderat på varför Den rödgröna röran inte fick I genom sin budget tex innna decemberöverenskommelsen......
    Å personangrepp följd av dimmig logik.

    Tvångsäktenskap är inte tillåtet, inte bland människor och inte inom politiken. För ett samarbete krävs att båda vill och inte bara en gaphals.
  • nihka
    Konstatera skrev 2016-12-30 14:06:26 följande:
    Jag håller med dig. Den där listan är riktigt sunkig och bör inte tas på allvar. Sedan kan vi diskutera huruvida Margot Wallström är antisemit eller inte.

    Däremot visar negligerandet av listan prov på det numer frekvent förekommande hyckleriet. Listan var som bekant VÄLDIGT intressant när Björn Söder figurerade på samma lista. Idag är listan oseriös!
    Ja, men att Björn Söder figurerar i något sunkigt och oseriöst är ju naturligt och alltid värt att påminna människor med dåligt minne om.
  • nihka
    KillBill skrev 2016-12-30 17:42:02 följande:

    Det handlar om Björn Söders uttalande från 2014 där han menade att Judar och samer inte är svenskar.


    Så här sa Willy Silberstein, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism år 2014: "Amerikanska Simon Wiesenthalcentret placerar nu Björn Söders uttalande på sjätte plats på sin lista över de tio mest antisemitiska händelserna i världen under 2014. - De har träffat helt rätt. De är hård konkurrens bland antisemitiska händelser, men han förtjänar en hög placering på den skamfyllda listan" www.expressen.se/nyheter/soder-sexa-bland-antijudiska-handelser/


    De krav som Wallström ställt har inget med antisemitism att göra.


    Men SD-Söder förklarade sig ju sedan. Det var inte SÅ han menade utan att judar och samer inte är typ i första hand svenskar. Det har nämligen han bestämt!

    Exakt. De krav som Wallström har ställt har inget med antisemitism att göra, men de ogillas av Israel som helst vill (fortsätta) härja fritt utan att någon säger något om det.
  • nihka
    Linnea1994 skrev 2017-01-02 12:22:02 följande:

    Svenska folkets dom efter 2016 är inte lika bra som alla insnöade vänstermänniskor i den här tråden..... http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/Odv2A/domen-de-ar-bast-och-samst-av-ministrarna


    Bara för att Aftonbladet påstår att 1034 personer som själva anmält sig intresserade av att svara på frågor gällande politik representerar "svenska folket" behöver man inte som en blind höna gå på det och dessutom sprida det.

    Har du inget som helst kritiskt tänkande?

  • nihka
    Linnea1994 skrev 2017-01-05 10:16:06 följande:
    Men om du tar med Åkesson så har ju alliansen en grymt stor ledning.
    Nog för att du räknade fel första gången, nu räknar du ju åt helvete fel!
    FDFMGA skrev 2017-01-05 10:26:42 följande:
    Ja, fast alliansenn vill ju inte samarbeta med SD.

    Det har samtliga partier, utom KD, varit mycket tydliga med.

    Så alliansen plus SD är ju bara en brun våt dröm hos skrikhögern och SD-aktivisterna.
    Jo, men vad har det med saken att göra? Man får väl på "demokratiskt" vis tvinga dem lite

  • nihka
    nattuw skrev 2017-01-05 18:56:47 följande:
    Det flesta resor med bil är kortare pendlingsresor så det är inte omöjligt att elbilar kommer att kunna slå igenom även om de har kortare räckvidd än motsvarande bensinbil. Troligen kommer det största problemet för elbilens genombrott inte att var dess tillkortakommanden som fordon utan oförmågan att locka köpare utanför den grupp som har råd/är beredd att betala extra för ett renare samvete.

    Men elbilen är fortfarande en miljömässig återvändsgränd. Vad som behövs är ett nytt sätt att tänka och inte bara mer av samma.
    Elbilen är dyrare i inköp men billigare i längden när man räknar samman alla faktorer:

    http://www.metro.se/artikel/nej-1-000-m%C3%A4n-f%C3%B6rs%C3%B6kte-inte-inte-s%C3%A4tta-eld-p%C3%A5-tysklands-%C3%A4ldsta-kyrka-under-ny%C3%A5r
  • nihka
    Linnea1994 skrev 2017-01-05 23:24:06 följande:
    Jo Metro är ju känt för att veta mer än ingenjörer och andra experter på olika områden...
    Det dom inte tar med i beräkningen är kostnaden för nya batterier som kostar enormt mycket!
    Metro hävdar ju också genom sina olika skribenter att ickesvenskar står för mer våld och brott än svenskar. Fakta från BRÅ är ju bara skitsnack enligt Metro....
    Hahahaha! Jag tror jag döööör. Du iddes inte ens klicka på länken och läsa för att upptäcka att den var FEL men uttalar dig om vad de inte tar med i beräkningen. You are so busted!

    Jag ser nämligen nu att jag lagt in FEL LÄNK som dröjt sig kvar i copyminnet från ett annat inlägg om SD-järnrörsEkeroth och hans spridande av falska nyheter på sin facebooksida. Det gamla vanliga främlingsfientliga förstås. Finns inga slutsatser att dra om batterier där. .-D

    Här kan du läsa om hur elbilen är dyrare i inköp men billigare i längden:

    http://www.mestmotor.se/recharge/artiklar/nyheter/20160913/11-vanliga-missuppfattningar-om-elbilar-som-ar-fel-detta-ska-du-svara
  • nihka
    Linnea1994 skrev 2017-01-06 00:44:04 följande:
    Jag läser inte och tror inte på det Metro skriver, därför klickar jag inte heller på länken.
    Jag är IT-ingenjör i bilbranschen och vet vad kostnaderna är för en elbil och ett oundvikligt byte av batteri efter en viss tid.

    Tok-kommunister som du som bara läser Metro och Expo kan jag bara skratta åt när ni tror er veta mer än oss i branschen!
    Hahahahaha! Ju mer avslöjad desto mer aggressiv! Ta för vana att läsa länkar INNAN du uttalar dig om vad som står i dem.

    Den enda branschen du har visat dig vara är i inbillningsbranschen som ser kommunister överallt och "vet" vilka tidningar andra har för vana att läsa och vad de jobbar och inte jobbar med. Är det röster som berättar för dig eller lägger du handen över skärmen och suger in informationsstrålningen genom huden?

    Om du hade besvärat dig med att klicka på den senaste länken så adresserar de också frågan om batteriets livslängd. 
  • nihka
    Linnea1994 skrev 2017-01-05 23:24:06 följande:
    Metro hävdar ju också genom sina olika skribenter att ickesvenskar står för mer våld och brott än svenskar. Fakta från BRÅ är ju bara skitsnack enligt Metro....
    Du har fel igen. Metro hävdar inte att "ickesvenskar" står för mer våld och brott än svenskar. Svenskar står för mer våld och brott vilket är naturligt eftersom infödda svenskar är långt, långt, långt många fler än de du kallar för "ickesvenskar". 

    Statistik från BRÅ stödjer ovanstående. Däremot är den grupp du tänker på överrepresenterad.

    Varför uttalar du dig om vad som står i Metro? Du har ju sagt "Jag läser inte och tror inte på det Metro skriver". Brukar du ofta uttala dig om saker du inte vet något om?
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?