Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    storpappan skrev 2020-02-24 15:36:31 följande:

    Inte lätt att vara kvinna i dag!


    Nej tyvärr inte. En av artisterna i Jimmie Åkessons popband utsatte tex en ung flicka för ett sexuellt övergrepp. Åkeson verkar inte bry sig..

    nyheter24.se/nyheter/politik/867984-marcus-ohrn-bedarande-barn
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2020-02-23 22:15:11 följande:

    Nej ingen har ifrågasatt att en hemlös 88-åring behöver hjälp. Men du ondgör dig över att 88-åringen fått hjälp eftersom hjälpen kom från fel håll.


    Ja det är illa att SD bara kunde hjälpa mannen när man kunde exploatera mannens situation och använda honom i sin marknadsföring på Facebook .Om SD gjort sitt jobb från början (i socialnämnden) hade kanske den äldre mannen sluppit hamna på gatan.

    Vad avser du om att antalet hemlösa ökar i Trelleborg där M och KD styr med hjälp av SD (som är kommunens största parti).
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2020-02-24 21:08:50 följande:
    Vad anser du om att antalet hemlösa pensionärer ökar i Sverige?
    Jag tycker att det är förfärligt med hemlöshet.  Varför svarar du inte på frågan om vad du tycker om att antalet hemlösa ökar i Trelleborg där M och KD styr med hjälp av SD?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2020-02-24 21:28:05 följande:
    Vilket sorts parti fostrar sina medlemmar till att visa harm över en god gärning? Vilken sorts människa ser hellre att hemlösa pensionärer dör på gatan än att de får hjälp av en politisk motståndare?
    Är det inte dags för dig att svara på frågan om vad du tycker om att hemlösheten stiger i Trelleborg som styrs av M och  KD med hjälp av SD?

    Tycker du att det är rimligt att SD-politikerna i ställer för att göra sitt jobb i Trelleborgs socialnämnd pinpointar socialt utsatta som SD kan exploatera i reklamsyfte?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2020-02-28 16:51:48 följande:
    Men tänker du inte fel nu. Tror du verkligen att Löfven tillämpar samma klantänkande som du gör.

    Jag är iofs ingen större beundrare av Löfven, men så långt som till att anklaga honom för klanmentalitet skulle jag inte gå.

    Jag skulle gissa att Löfven liksom de flesta andra har respekt för sina förfäder.Solig

     


    Ja man undrar varför Sverigedemokrater är så fokuserade på klantänkande, nedärvda essens och det biologiska arvet? Det är ju tankemönster som närmast är hämtat från 30-talets Europa och fundamentalistisk islamism. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Djävlar vad högersymatisörer är bittra över att en stor majoritet av befolkningen tycker att Socialdemokraterna har hanterat covid-19 pandemin på ett bra sätt.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    storpappan skrev 2020-05-09 12:19:35 följande:

    I SD:styrda Sölvesborg sänker politikerna sina löner som en god gärning i dessa tider. När får vi se det i riksdagen?


    Snacka om att kasta sten i glashus. Vem minns inte när Jimmie Åkesson hade mage att begära ut sjukersättning trots att han samtidigt hade ersättningar
    på 70 000 kronor i månaden.. 



    Ett annat exempel på hur SD pampar försöker sko sig på systemet är den f.d. SD riksdagsmannen Stefan Jakobson lät skattebetalarna stå för utlägg som Jakobsson haft för romantiska hotellövernattningar och taxiresor från massage, middagsdejter och nattklubbar..



    Tack och lov så genomskådades både Åkessons och Jacobssons lurendrejerier. Åkesson fick betala tillbaka sin sjukersättning och Jakobsson dömdes för bedrägeri..



    https://www.expressen.se/nyheter/akesson-tvingas-aterbetala-64-000-kr/


    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wPmQ25/sd-profil-doms-for-bedrageri-mot-riksdagen


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    LSDW skrev 2020-05-09 17:40:42 följande:
    Tycker du att det är bra att 3200 svenskar har dött?

    Sverige är snart inte bara världsmästare i våltäkter. Vi ligger på 6:e plats i världen i Corona-dödlighet.

    Men vad gör det? Så länge folket jublar ska man inte kritisera.

    Vilket osmakligt inlägg men det är i och för sig inte oväntat att ett sådant skulle komma från en bitter högersympatisör.


    När det gäller antal dödsfall i covid-19 så är det inte meningsfullt att jämföra  skillnader mellan länder förrän om något år när alla länder har hunnit lika långt i sin smittspridning. Det är också så att skillnader i datainsamling (vilka dödsfall som kopplas till covid-19) såväl som förseningar i dödsregistreringar bidrar till att det finns stora osäkerheter i statiken.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    LSDW skrev 2020-05-09 20:37:49 följande:
    "bitter högersympasitör"? Var vänlig utveckla.

    T ex. någon som svarar på ett inlägg där jag lyfter fram att många tycker att Socialdemokraterna har hanterat covid-19 pandemin bra med att påstå att Sverige skulle vara är världsmästare i våldtäkter, något som inte stämmer.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    LSDW skrev 2020-05-10 11:36:53 följande:
    Statistiken visar att Sverige ligger i absolut världstopp både när det gäller corona-dödlighet och våldtäkter. Mitt i jublet över regeringens förträfflighet kan detta vara något att tänka på.

    En klok person beskrev corona-hanteringen som att vi efter ett halvt maratonlopp ligger sist. Det är rätt ovanligt att den som ligger sist till slut vinner loppet.

    Som du skriver är dock siffrorna lite osäkra. Vi kan mycket väl ligga ännu sämre till.

    Sverige har en av världens hårdaste våldtäktslagstiftningar och i Sverige tillämpas till skillnad mot många andra länder extensiv antalsräkning vid våldtäkt (om någon blivit våldtagen flera gånger av samma person så räknas varje våldtäkt). Vidare är Sverige ett av världens mest jämställda länder vilket med stor sannolikhet leder till ökad anmälningsbenägenheten bland de som blir utsatta för sexualbrott. Att jämföra äpplen med päron som du ägnar dig åt är naivt och oseriöst. Är detta en demagogi som du brukar ägna dig åt?


    Det är inte heller särskilt intressant att jämföra antal dödsfall i covid-19. Olika länder räknar olika och exempelvis så menar norska smittskyddsmyndigheten att dödsfall i Corona i Norge kunde varit högre om de räknat som i Sverige. https://www.svd.se/dodstal-kunde-varit-hogre-om-vi-raknat-som-sverige. I Brasilien säger den officiella statistiken att 10 600 personer avlidit i sjukdomen men forskare menar att de verkliga siffrorna kan vara 15 till 20 gånger högre.https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7470081


     


    När Coronapandemin är över kommer antalet döda i de olika nordiska länderna att vara ganska jämna Källa: Jan Albert, professor i smittskydd vid Karolinska Institutet. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7470108


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?