Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    Abegayle70 skrev 2018-06-03 11:46:33 följande:

    Jo jag är fullt medveten om att Carl Bildt är lika stor antisemit som ditt nuvarande skämt till utrikesminister. Dessutom dubblade alliansregerigen judemordbiståndet till hitlers arvtagare jämfört med regeringen Persson. 


    Du förlorar din trovärdighet om du kallar Margot Wallström och Carl Bildt för antisemiter. Är det inte bättre att rikta ilskan mot verkliga antisemiter och eller förintelseförnekare?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2018-06-03 13:14:22 följande:
    MW hamnade på Simon Wiesentahlcentrets lista över antisemiter. 

    Carl Bildt är en av Sveriges mest överskattade politiker. Israelhatare är han iallafall.

    Det är föga förtroendeingivande för Simon Wiesentahlcentret att de placerar Margot Wallström på en antisemitlista pga att hon krävde en oberoende utredning. Dessutom hamnade USAs president Barak Obama och FN ännu högre upp på samma lista.

    Tyvärr så förlorar begreppet antisemitism sin betydelse när personer och organisationer blandar samman antisemitism med kritik av staten Israels politik.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Gabbe75 skrev 2018-06-03 14:21:24 följande:

    Du tassar ju själv i de utmarkerna när du sätter likhetstecken mellan kritik mot bankväsendet och antisemitism.

    Du har troligen inte tänkt på det, men genom din hållning låter du nazister plocka pluspoäng när de pratar om "judisk världskonspiration" och liknande.


    Vad är det för svammel,. När var har jag satt likhetstecken mellan kritik mot bankväsendet och antisemitism?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2018-06-03 17:08:37 följande:

    "Swedish Foreign Minister Margot Wallstrom was ranked eighth for worrying about terrorists and not their victims ?Commenting on the violence in Israel of knife-wielding Palestinian terrorists, and measures taken by Israeli police in their wake during the so-called ?Knifing Intifada?, Wallstrom, called for an investigation into what she called ?extra-judicial killings? by Israeli police,"

    Hon krävde en utredning av en annan stats polisarbete. Vilka andra stater har drabbats av krav på att deras polis utreds när terrorister nedkämpas? 

    Wallström har ensidigt ställt sig på "palestinas" sida. www.facebook.com/samfundet.sverige.israel/videos/818905601629992/

    Man undrar om hon är sveriges eller "palestinas" utrikesminister...


    Om jag minns rätt så hade Margot Wallström stöd från FN när hon krävde en oberoende utredning. För några veckor sedan krävde Storbritannien och Frankrike att en oberoende utredning skulle granska Israels agerande när 60 palestinier dödades.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    gabi1969 skrev 2018-06-04 07:38:17 följande:

    nationaldemokraterna finns inte längre. Partiet är nedlagt sedan flera år. Svensken har börjat inse sakta men säkert hur illa det är. Dagens människor litar inte på samhället som generationerna gjorde som levde innan mig. De var sossar till stor del. Sossarna gav dem längre semester kortare arbetstid trygghet och en stor offentlig sektor som tog hand om samhället.

    Så är det inte längre. Sossarna har förändrats i grunden till något helt annat. De har svikit arbetarklassen. Tror fan att folk röstar på SD....samma gäller alliansen deras ideal är inte heller de samma.


    Vad spelar det för roll att nationademokraterna är nedlagda? Carl Norberg har inte slutat vara antisemit och förintelseförnekare för det.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Gabbe75 skrev 2018-06-04 05:13:19 följande:

    Det här tycker jag var intressant.

    defria.se/carl-norberg-dementi-antisemit-forintelsefornekare

    Här får vi ju svar på det mesta, både vad gäller partiet och dess företrädare. Något du tycker är konstigt eller oklart?


    Det spelar ingen roll hur mycket han försöker tvätta bort anklagelserna, Carl Norling har gjort flera antisemitiska uttalanden och visat att han är en förintelseförnekare.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    gabi1969 skrev 2018-06-04 21:19:13 följande:

    Ingen normalt tänkande människa kan ha förtroende för regeringen. Möjligtvis kan det finnas människor som lever i en fantasibubbla med skygglappar och som aldrig påverkats av politiken som har förtroende.

    Jag var barn då den borgerliga regeringen styrde 6 år på 70-80-talen. Förstått långt senare att det var turbulenta år. Men dagens regeringen är ännu svagare. Så länge jag har varit politiskt medveten kan jag inte påminna mig om en regering sim har varit svagare och som har fattat så många beslut som folk har varit missnöjda med

    Värt att notera är att just de svaga grupper som S påstår sig värna om har råkat illa ut. Det är ju ett argument som S alltid varnat för om folk röstar borgerligt.


    Jag tycker att Regeringen med tanke på att den styrt Sverige i minoritet har lyckats bra. Vård, skola, omsorg, rättsväsende och försvar har fått mer pengar och trots detta så har regeringen klarat av att betala av på statsskulden som nu är på den lägsta nivån sedan 70-talet. 


    Du måste också fundera på alternativet. Med alliansen politik så kommer sjukförsäkringen försämras, Alliansen lovar att sänka lönen för vissa typer av anställningar (trots att experter varnar för att sänkta löner kan leda till lönesänkningar sprider sig på arbetsmarknaden), Lagen om anställningstrygghet kommer försämras, löntagare kommer få ytterligare ett jobbskatteskatteavdrag som landets pensionärer inte får ta del av.  Alliansen kommer sälja ut SBAB vilket kan höja räntenivåerna för många med bostadslån osv.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Gabbe75 skrev 2018-06-04 19:42:03 följande:
    Vad har du för källor på det? Någon blogg eller liknande?
    Carl Norberg är mycket otäck

    På Carls Norbergs blogg ifrågasätter han förintelsen.

    carlnorberg.wordpress.com/2013/05/09/mark-mina-ord/

    Googla  "Söker filmklipp med Carl Norberg" så kan du se en video där Carl Norberg öser ut sitt hat mot judar.

    Svenska kommittén mot antisemitism SKMA klassar Carl Norberg som förintelseförnekare och antisemit. skma.se/blogg/2014/06/dani-ms-farliga-propaganda/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2018-06-27 06:30:16 följande:

    Jag läste nyligen att statsministern gått ut och krävt att alla präster i svenska kyrkan måste viga homosexuella par.

    www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-alla-praster-ska-viga-samkonade-par

    Hur var det nu? skulle inte kyrkan vara skild från staten? Eller menar han att alla som har rätt att viga människor nu måste viga homosexuella par?

    Rimligt att det bör gälla alla trossamfund, men konsekvensen har herr Löfven förmodligen inte grunnat färdigt på.


    Som jag läser artikeln uttalar sig Löfven om svenska kyrkan och där är bl.a S representerat.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2018-06-27 17:58:30 följande:

    Nu är det väl så att detta inte är en statsministerfråga, det får väl frun ta upp på kyrkomötet. Så mycket för den skilsmässan mellan kyrka och stat...


    Nu har jag läst intervjun i kyrkans tidning och du har missförstått vad Stefan Löfven har sagt. Stefan Löfven har inte krävt att präster ska viga samkönade par. Statsministern personliga uppfattning är att alla präster i svenska kyrkan ska viga samkönade par. Det tycker jag också.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?