Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    The Maniac skrev 2018-07-08 20:57:09 följande:

    Nej, det vore ganska osannolikt.


    Jag pratar alltså om Almedalen och det är så det har sett ut.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    KillBill skrev 2018-07-08 22:14:28 följande:

    Jag pratar alltså om Almedalen och det är så det har sett ut.


    Fega nazistkräk som gett sig på kvinnor och judar. I förrgår drog nazisterna en autistisk grabb i marken bara för att han höll i en regnbågsflagga, jag säger bara fy fan.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2018-07-11 13:04:52 följande:

    Läste att regeringen inte kommer att erkänna Osmanska väldets folkmord på armenier 1915.
    Inför valet 2014 lovade Löfvén att fullfölja riksdagsbeslutet från 2010. 2017 sa S-kongressen nej och nu kom beskedet att det inte inträffat något folkmord 1915.
    Löfvén kryper för Erdogan, kan inte tolka det här på annat sätt.


    Håller med om att det är dåligt och jag förstår inte varför frågan är så känsligt för socialdemokraterna och moderaterna (som har samma politik som S i denna fråga).


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2018-07-13 08:34:26 följande:

    Ivar Arpi skriver på SvD om statsministerns krypande.

    https://www.svd.se/folkmordet-som-stefan-lofven-vagrar-erkanna

    "Låt oss hoppas att inte SVT faktagranskar det armeniska folkmordet, som man gjorde med Nordiska motståndsrörelsens (NMR) ­förnekande av att nazisterna använde Zyklon B för att gasa ihjäl judar. Något sådant behövs inte nu heller. Det finns inga tvivel alls om huruvida det var ett folkmord eller inte. Folkmordet på armenier, assyrier/syrianer och greker är lika oomtvistat som Förintelsen. Den oenighet som återstår rör antalet döda ? mellan 800 000 och 1,5 miljoner. En rad parlament i världen har erkänt folkmordet, men på grund av relationerna till Turkiet har en del regeringar fått stora skälvan inför att benämna händelserna vid dessa rätta namn. Att även Stefan Löfven är för feg är en skam för Sverige."


    Riktar Ivar Arpi  någon kritik mot alliansregeringen som trots att riksdagen redan 2010 röstade för att Sverige skulle erkänna massakrerna mot bland annat armenier i slutat av första världskriget som folkmord valde att inte gå ut med något erkännande av folkmordet trots att man hade 4 år på sig?

    Jag anser att folkmordet ska erkännas  och att kritik ska riktas både mot alliansen och mot mot regeringen.

    Tycker inte du att det är dåligt av Ivar Arpi att blunda för att alliansen med moderaterna  trotsade riksdagens beslut att erkänna 
    massakrerna mot armenier i slutat av första världskriget som folkmord?

     


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2018-07-13 13:04:31 följande:
    Är det alliansen som styr landet idag?

    Jag har inget problem med att rikta kritik mot den förra alliansregeringen för att de inte gjorde något åt det, men det är Löfvén som senast gav löften, inte den förra regeringen.  

    Det är 8år sedan riksdagen fattade beslut om att Sverige skulle erkänna massakrerna mot armenier som folkmord. 4 av dessa 8 år har alliansen regerat, 4 av dessa 8 år har den rödgröna regeringen regerat.  Alliansen och den rödgröna regeringen är lika goda kålsupare i denna fråga.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    gabi1969 skrev 2018-07-17 10:33:17 följande:

    Herregud se dig omkring i Sverige. Se vad som händer.

    Tiggare utanför butiker, vuxna som ljuger att de är barn. Dessa låtsasbarn fotograferas tillsammans med politiker. Mord, rån, attentat med islamistiska motiv. Personer som ska avvisas går fritt i samhället. Kaos på akutmottagningar hedersförtryck bigami, barnäktenskap gruppvåldtäkter, bedrägeri för miljon belopp mot FK...

    Det är det nya Sverige. Vem begår dessa brott?

    Jag förstår inte hur du inte kan se ett samband med massinvsndringen. .


    På tal om att se sig omkring. Här kan man läsa om en kommunalpolitiker för SD i Östra Göinge som försökte stena ihjäl sin svåger efter det att svågern ville ta ut skilsmässa från SD politikerns syster.


    www.expressen.se/kvallsposten/krim/jacob-anfolls-och-stenades-av-sin-hustru-och-svarfamilj/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Tom Araya skrev 2018-07-18 14:20:22 följande:
    Det räcker inte att majoritetskulturen tar avstånd till hederskultur utan även makten måste göra det och vidta åtgärder för att motverka hederskultur.
    Menar du att ledningen för SD borde agera för att motverka hederskulturen inom SD eller vart vill du komma?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Tom Araya skrev 2018-07-18 16:37:20 följande:
    Nej, jag talar främst om regering och riksdag, men visst kan det finnas behov på andra håll också, men sd är inget jag bryr mig om särskilt mycket.

    Jag frågade eftersom du kommenterade ett inlägg om en Sverigedemokratisk politiker som försökt att stena en annan människa till döds. Menar du att du saknar avståndstagande och åtgärder från riksdagens och regeringens för att stävja denna typ av hederskultur? Sveriges riksdag och regering tar nämligen tydligt avstånd från allt hedersvåld och har vidtagit åtgärder för att motverka hedersvåld och det gäller oavsett vilka som suttit i riksdag och regering de senaste 20 åren.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    gabi1969 skrev 2018-07-18 16:34:10 följande:

    Det är givetvis många faktorer som spelar roll när en individs egenskaper byggs upp. Man har redan från födseln ärvda egenskaper. Man kan vara lugn tillbakadragen blyg arbetsam plikttrogen sparsam. Man kan även vara aggressiv otålig ha kriminella värderingar vara en sk beroendemänniska spänningssökande. Dessa egenskaper har vi från födseln. I ?fel? miljö kan de negativa egenskaperna utvecklas till just det vi ser idag.

    Sen får vi inte glömma det sociala beteendet och gemenskapen mellan människor. Religion är viktigt i vissa delar av världen bla islam. Islam är mycket olik kristendomen och är dessutom politik. Det blir stor skillnad mellan människor som föds i kristna länder och i muslimska länder. När muslimer flyttar till Sverige i stora mängder bildar de ett samhälle i samhället. De misslyckas att skapa sig ett bra liv eftersom de inte förstår hur, inte vill/får leva sekulärt och inte heller kan förstå social.Kriminalitet behöver inte alltid bli en personlighet även om man vistas i en kriminell miljö och familj. Lika lite som ett samhällsförskt och hat mot andra människor tvunget färgar en individ. Jag tror att socialt arv är en stor faktor. Det har ofta lyfts fram av flumvänstern att fritidsgårdar sociala satsningar i miljonprogramsområdena ska skapa ett bättre samhälle. Vi har gjort detta i 35-40 år. Det har kostat miljarder men utan större framgång. Varje individ har ett eget ansvar för sitt liv. De som inte klarar att leva sunt och som majoritetssamhället ska givetvis få stöd och chanser, men någon gång måste samhället sätta en gräns och utdöma straff, hårda straff.


    SD propagerar för att vårdpersonal ska har rätt att vägra att utföra arbetsuppgifter om arbetsuppgiften strider mot den egna religionen (tex kristendom eller islam). Hoppas att folk få upp ögonen för detta så att inte talibanpartiet SD får någon makt i Sveriges riksdag.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    gabi1969 skrev 2018-07-18 21:46:50 följande:

    Humm?? Det finns muslimer som inte vill ta patienterna i hand och som kräver att få använda tröjor som döljer armarna. Det finns länder i EU där vårdpersonal har rätt att vägra att utföra abort.

    Du avfärdar alla argument jag nämner som förklaring till samhällsutvecklingen. Jag tror att du/ni hade varit övertygade nazister i 30-talets Tyskland, eller hyllat kommunismen i Ryssland. Jag hade bekämpat nazismen. Ni som förespråkar mångkultur har inga svar längre. De svar som alltid kommer från era munnar är floskler och inte fungerande lösningar. Om det är så enkelt hade det givetsvis redan blivit positiva resultat.

    Det blir det inte eftersom vi människor från olika delar av världen inte fungerar tänker på samma sätt. Vi har inte samma sociala beteende och kulturella bakgrund. Finns inte så många demokratiska länder i MÖ o Afrika medborgarna där förstår inte det sociala spelet i västvärlden.

    Reaktioner samspel uppförande är totalt olika i vardagliga situationer. Jobba 7-16 5 dagar i veckan mamma pappa jobbar så är vi svenskar uppvuxna alla har sett mamma pappa jobba och gå till jobbet. Det är ett enda slit varje dag. Men så hade vi det också bra materiellt .Hus, bil, semesterresor och fritidssysselsättningar som fotboll ishockey musikinstrument cyklar mopeder mm. Så hade de flesta det i min skola.

    Gymnasiet skaffa arbete militärtjänst flytta hemifrån träffa en partner bli sambo köpa hus få barn. Så levde vi som våra föräldrar. Bra liv ljus framtid. Vad finns kvar idag av det Sverige???

    Ett annat Sverige ett annat folk ett bättre Sverige.


    Jag vet inte vad du inbillar dig men jag trodde att vi hade klarat av frågan om att av religiösa skäl vägra att ta patienter och kollegor i hand. Detta accepteras idag inte på svenska arbetsplatser (du blir av med jobbet, se nedan). Därför är det åt helvete att SD vill skruva tillbaka klockan och låta religionen få mer makt inom svensk sjukvård. Jag fattar inte att folk attraheras av SDs talibanpolitik.

    www.lag-avtal.se/arbetsdomstolen/vagrade-ta-kollegor-i-hand-forlorade-i-ad-6908807
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?