• silje

    Plussade i Augusti 2014

    Här kan vi prata om våra krämpor under graviditeten och även dela lite om sig själv

  • Svar på tråden Plussade i Augusti 2014
  • silje
    TildaKlara skrev 2014-10-10 12:35:09 följande:

    Jag hoppar ur denna gruppen pga att jag fick missfall denna veckan. Trodde att jag var i vecka 12, men fostret hade dött i vecka 6. Var ingen rolig upplevelse, med monsterblödning hemma, ambulans in till sjukhuset, en hemsk natt med en massa blödningar och undersökningar, som slutade med skrapning dagen där på. Jag mår bra efter omständigheterna, men är trött och sliten. Lycka till alla ni andra!!!


    Nä usch va hemskt lider med dig. Detta hände min väninnan förra året oxå. Vet hur dåligt hon mådde inombords. Hoppas du repar dig snart å inte låter detta skrämma dig. Lycka till vidare <3
  • MorCaa
    silje skrev 2014-10-10 23:40:13 följande:

    Nä usch va hemskt lider med dig. Detta hände min väninnan förra året oxå. Vet hur dåligt hon mådde inombords. Hoppas du repar dig snart å inte låter detta skrämma dig. Lycka till vidare <3


    Usch stackare! :( har varit med om det två gånger och det är vidrigt! Man känner sig såååå lurad.. :( håller alla tummarna för er så ni lyckas i framtiden..
  • TheaN

    Hej tjejer. 

    Jag har skapat en FB grupp om någon är intresserad så skicka PM till mig så kan jag lägga tlll er :)

  • silje

    Hur går de för alla här inne? Inte så mycke action direkt någon som varit på RUL än??

  • Pajret

    Jag tror att det är lite stiltje i tråden just för att den här perioden så händer det inte så värst mycket. Illamåendet är över och man känner sig mest normal igen.
    Men nu äntligen!! så har det börjat hända saker saker med magen. Nu börjar det kännas i kläderna och formen. Så nu är det lättare att känna sig gravid och faktisk tro på det. Är i v.14+5.
    Förra veckan kändes det bara som att allt var fett och att jag bara gick upp i vikt, men nu har magen börjat "hårdna" och få form på rätta stället.
    har dock haft problem med migrän i 2 veckor nu och det börjar bli drygt.
    Ska till läkare på måndag, men jag vet vad det beror på nu. Det är stressen och pressen på jobbet. Har varit otroligt stressigt hela våren och sommaren, men nu med hormonerna så är jag väl lite mer känslig för sånt? Dessutom är det mycket mer att göra nu än innan.
    Får se vad läkaren rekommenderar. Att inte stressa på jobbet är tyvärr inte så lätt då jag har blivit ensam ansvarig, då vår sommarjobbare inte är där mer och min chef har gått in i väggen. =((

    Hur känns det för er andra. Magen måste ju ha börjat synas och folk märka skillnaden?

  • silje

    Vecka 18 idag magen kom på en vecka kan jag säga! Förra veckan va de inget alls. Mår som om jag inte vore gravid. Konstig känsla eftersom man har magen . Den 12/11 är de daga för RUL bara 10 dagar kvar

  • tigerh

    Åh fin mage! Min har oxå vuxit på nu sista. Vecka 17 imorn! Men är så otroligt trött fortfarande. Illamåendet har lagt sig men tröttheten tar kol på mig.

    Hoppas på att få datum för RUL snart!

  • Miss Zino

    Jag gick in i v16 igår och min mage syns fortfarande inte, kanske liite putigare, men aldrig något man skulle märka om man inte visste om det! Har tid hos BM imorgon, och efter det hoppas jag på att få en tid för UL snart, sååå nyfiken på att få se den lilla som bor där inne :)
    Vi har då bestämt oss för att ta reda på kön, och kan de inte se säkert här vid UL så kommer vi att bege oss till grannstaden för att göra 3D ultraljud :) Det kommer vi däremot få bekosta själva i såna fall.

  • Lalalalola

    Har inte tittat in här på jättelänge. Kul att se att se att det går bra och kul med bilder! Jag är snart i v 18 och har varit på tidigt ultraljud - underbart. Ska på det vanliga som man erbjuds om en vecka! ????

  • silje

    Vi va på UL i onsdags allt såg bra ut blev flyttad från den 11/4 till den 15/4, så inte så många dagars diff

  • Lalalalola

    20+6 och första riktiga sparkarna kom precis! Kändes utanpå! Wow....

    Nu är det hela på riktigt tycker jag! Kram till er alla!

    PS. Ultraljudet gick bra, allt såg bra ut och det är en pojke

  • JosefineElin
    Lalalalola skrev 2014-12-04 20:31:48 följande:

    20+6 och första riktiga sparkarna kom precis! Kändes utanpå! Wow....

    Nu är det hela på riktigt tycker jag! Kram till er alla!

    PS. Ultraljudet gick bra, allt såg bra ut och det är en pojke


    Ååh så mysigt.
    Hade RUL idag och vi får en flicka. Har dock varit bombsäker på att vi skulle få en pojk men barnmorskan sa att hon i detta fallet skulle bli förvånad om det skulle komma ut en pojk så hon verkade rätt säker.
    Kram
Svar på tråden Plussade i Augusti 2014