• tigerh

    Plussade i Augusti 2014

    Hej! Här är en till som plussade i fredags! Sista mens 18/7..

    Har två pojkar 2005 och 2008. :)

    Kan få små attacker då jag mår jätteilla men de går över, supertrött hela tiden och svullen om magen på kvällarna. Otroligt kissnödig hela tiden med. :)

  • tigerh

    Ni får gärna lägga till mig på listan med ???? tigerh 31 år, väntar tredje barnet. 24/4 ????

  • tigerh

    Kul TildaKlara! Tredje barnet oxå ;)

    Undrar vart alla frågetecken kom ifrån i mitt förra inlägg, haha!?

  • tigerh
    TildaKlara skrev 2014-08-24 15:32:37 följande:

    Ja, jag såg det med :)!! Är väldigt nyfiken på vad det kan tänkas bli den här gången då jag har 2 flickor sen innan. Med dem mådde jag pyton from vecka 6-7. Än så länge är jag bara såå trött och har halsbränna, samt kissar typ jämt haha. Hur mår du nu?? Har du berättat att dina barn ska få ett syskon än eller väntar ni tills ni är helt säkra på att det liksom är " på riktigt"?? Vi väntar har vi sagt, tills man gör det där NUP-testet i ve 12. Ifall att liksom.


    Vad spännande! Då kanske det är en liten grabb därinne efter tjejerna eftersom du mår olikt de andra gångerna! Jag har två pojkar så visst är det spännande att se vem det är där inne denna gången ;) vi har inte berättat för barnen, inte än..vill nog oxå vänta till efter kub v 12. Men svårt, jag blir alltid jättesvullen och då jag är ganska liten från början syns det ju snabbt. Har fullt sjå att dölja på jobbet nu. Mår helt ok. Molvärk, halsbränna och trött. Kan komma små illamåendesattacker. :) man undrar när illamåendet tar fart eller om det inte alls kommer mer..
  • tigerh

    Ser fram emot hälsosamtalet! Men får vänta till tisdag.. Tycker dagarna går mus sakta nu.. Kanske för man oroar sig för nåt ska hända jag vet inte?

  • tigerh

    Vilken otur du hade sånt otrevligt samtal TildaKlara :( jag ska dit på tisdag..återkommer när jag vart där :)

    Nån mer som har grym molvärk/mensvärk? Jag sover knappt om nätterna. :-/

  • tigerh

    Idag har jag vart på hälsosamtalet! Gick snabbt och enkelt.. Fick min gamla bm som jag haft för många år sen

    Fick tid för inskrivning ons nästa vecka ????????

  • tigerh

    Hur går de för er?

    Idag var jag på inskrivning. 5 rör med blod fattigare.

    Illamående som kommer och går och grymt sugen på sura saker.

    Inbokad för kub den 10:e oktober. Vill de här veckorna ska gå fort så man klarar sig förbi de värsta veckorna.. Är 7+5 idag.

  • tigerh
    TildaKlara skrev 2014-08-28 21:03:56 följande:
    Jo då, en del känner man ju igen sedan innan och är inga konstigheter, det jag reagerade mest på var att BM sa till mig att jag inte fick gå upp mer än 10kg!!? Helst mellan 6-10kg. Blev riktigt irriterad över detta. Med första barnet vägde jag 60kg när jag blev gravid mes henne, åt som bara den (vilket jag vet är fel idag, men föll för "äter för 2"), gick upp 30kg. Barn nr 2 gick jag upp 20kg med, vägde 75kg när jag blev gravid med henne. Då mådde jag sjukt dåligt och kunde bara äta små portioner och det skulle vara lätt mat. Äter typ aldrig godis eller kakor, eller läsk mm. Och ändå gick jag upp så mycket med nr2. Känner mig skit stressad och pressad av att dem är så hårda med vikten. Gillade inte hennes sätt att "hota". "Går du upp mer än 10kg blir jag riktigt förbannad på dig!!". Idag väger jag 77kg (177cm lång, alltså ett BMI på 24) efter en trevlig sommar haha. Så jag ska ha med sambon på inskrivningsamtalet så han får se själv hur hon är och så ska jag ta upp det här med vikten med henne, att har man inte ätstörningar innan så får man ju det nu. Har fört 2 friska barn även fast jag gått upp mycket i vikt. Är hon likadan då, så kommer jag be om att få en annan!! Fick du samma om vikten eller är det bara där jag bor dem har hysteri!???
    Hur går det för dig TildaKlara?
  • tigerh

    Vecka 9+3 här.. Illamåendet är kvar och enda som funkar för mig är russinfrallor och Loka haha.

    Vaknar fortfarande om nätterna med riktig molvärk i magen.. Växer förmodligen massor!?

    Har ni andra berättat på jobbet? Jag ville vänta till kub om två veckor. Men har fullt sjå med att leta kläder varje morgon som kan dölja magen änsålänge.

  • tigerh

    Åh fin mage! Min har oxå vuxit på nu sista. Vecka 17 imorn! Men är så otroligt trött fortfarande. Illamåendet har lagt sig men tröttheten tar kol på mig.

    Hoppas på att få datum för RUL snart!

Svar på tråden Plussade i Augusti 2014