• silje

    Plussade i Augusti 2014

    Här kan vi prata om våra krämpor under graviditeten och även dela lite om sig själv

  • Svar på tråden Plussade i Augusti 2014
  • fantasifull
    tigerh skrev 2014-09-02 17:31:16 följande:

    Men varför alla dessa frågetecken..!? Är de för jag skriver från telefonen kanske?


    Om man gör en ikon från telefonen :/
  • fantasifull

    Har ni så att det sticker och ilar i tappen & i tjejmagen? Är på BIM idag. Är oroligt att det är något fel för det är fruktansvärt obehagligt :/

  • silje

    Hallå tjejer! Hur mår ni? Själv så går de upp å ner. Idag är en ner dag ingen matlust å känner mig allmänt "sjuk" men men, bara att bita ihop å se glad ut . Är nu i vecka 10 (9+3) tycker att tiden bara rusar förbi å skönt är väl de

    Kram på er <3

  • Lollipoppan
    silje skrev 2014-09-09 20:37:52 följande:

    Hallå tjejer! Hur mår ni? Själv så går de upp å ner. Idag är en ner dag smile4.gif ingen matlust å känner mig allmänt "sjuk" men men, bara att bita ihop å se glad ut smile1.gif . Är nu i vecka 10 (9+3) tycker att tiden bara rusar förbi smile1.gif å skönt är väl de smile1.gif

    Kram på er <3


    Hej. Tycker tiden går otroligt långsamt just nu. Vill bara förbi de här första oroliga veckorna. Är i v 7 nu.

    Dödstrött, illamående och idag blev jag lite yrslig.

    Hoppas du mår bättre i morgon

    Nära v 12 för dig, wiiiiee!
  • tigerh

    Hur går de för er?

    Idag var jag på inskrivning. 5 rör med blod fattigare.

    Illamående som kommer och går och grymt sugen på sura saker.

    Inbokad för kub den 10:e oktober. Vill de här veckorna ska gå fort så man klarar sig förbi de värsta veckorna.. Är 7+5 idag.

  • Eme91

    Går ganska bra här, änsålänge bara lite illamående men väldigt trött, lite ömma bröst. Inskrivning 25 okt, 5+3 idag

  • tigerh
    TildaKlara skrev 2014-08-28 21:03:56 följande:
    Jo då, en del känner man ju igen sedan innan och är inga konstigheter, det jag reagerade mest på var att BM sa till mig att jag inte fick gå upp mer än 10kg!!? Helst mellan 6-10kg. Blev riktigt irriterad över detta. Med första barnet vägde jag 60kg när jag blev gravid mes henne, åt som bara den (vilket jag vet är fel idag, men föll för "äter för 2"), gick upp 30kg. Barn nr 2 gick jag upp 20kg med, vägde 75kg när jag blev gravid med henne. Då mådde jag sjukt dåligt och kunde bara äta små portioner och det skulle vara lätt mat. Äter typ aldrig godis eller kakor, eller läsk mm. Och ändå gick jag upp så mycket med nr2. Känner mig skit stressad och pressad av att dem är så hårda med vikten. Gillade inte hennes sätt att "hota". "Går du upp mer än 10kg blir jag riktigt förbannad på dig!!". Idag väger jag 77kg (177cm lång, alltså ett BMI på 24) efter en trevlig sommar haha. Så jag ska ha med sambon på inskrivningsamtalet så han får se själv hur hon är och så ska jag ta upp det här med vikten med henne, att har man inte ätstörningar innan så får man ju det nu. Har fört 2 friska barn även fast jag gått upp mycket i vikt. Är hon likadan då, så kommer jag be om att få en annan!! Fick du samma om vikten eller är det bara där jag bor dem har hysteri!???
    Hur går det för dig TildaKlara?
  • silje

    Varit väldigt tyst här tycker jag hur går de för er?

    Sj så gick jag in i vecka 12 nu 11+0 känns sjukt konstigt att tiden har gått så otroligt fort. Men skönt är väl de

    Kram på er <3

  • Ca_rr_o87
    silje skrev 2014-09-21 12:05:26 följande:

    Varit väldigt tyst här tycker jag smile4.gif hur går de för er?

    Sj så gick jag in i vecka 12 nu smile1.gif 11+0 känns sjukt konstigt att tiden har gått så otroligt fort. Men skönt är väl de smile1.gif

    Kram på er <3


    Jag är i vecka 11(10+3) och mår fruktansvärt illa på morgonen. Orkar inte med detta illamående, så fort jag äter lite lagad mat så mår jag illa. När går det över undrar jag?!

    Ska till barnmorskan på onsdag o kolla på den lille så ska be henne skriva ut tabletter till mig.
  • silje
    Ca_rr_o87 skrev 2014-09-21 18:02:13 följande:
    Jag är i vecka 11(10+3) och mår fruktansvärt illa på morgonen. Orkar inte med detta illamående, så fort jag äter lite lagad mat så mår jag illa. När går det över undrar jag?!

    Ska till barnmorskan på onsdag o kolla på den lille så ska be henne skriva ut tabletter till mig.
    Mitt illamående gick över när jag åt vitt bröd (baguetter) tan något på. Lätt för magen att smälta å man slipper "mat" lukt. För jag mådde oxå sjukt illa ett tag. Men de gick faktiskt "över" i vecka 9. Får lite små attacker ibland av illamående nu med. Men inget som håller i sig. Sjukt mycke halsbränna dock. Fattar liksom inte vart den kommer ifrån.

    Men prova vitt bröd ett par dagar. Kanske hjälper dig med

    Åååå, jag vill med se lilla bönan tänkte ringa i morgon å beställa tid för KUB är "bara" 30 så de är inget som dom ger mig utan att jag frågar.
Svar på tråden Plussade i Augusti 2014