• TheaN

    Plussade i Augusti 2014

    Hej tjejer.

    Jag hoppar gärna in här. Jag har plussat förra veckan och enligt min uträkning är jag i V6. Jag är 32, bor i Skåne. Har ett barn som är fött 10 så syskon är efterlängtat här med :) Har tyvärr haft ett missfall i början av året så jag hoppas det går bättre denna gång. 

    Har i princip alla symptom, extremt trött, illamående, spänning i brösten, humöret är bläää men ont i magen jag har oroar mig lite.. 

    Men om 2 veckor ska jag på VUL hos min gynekolog så får vi se om allt är bra.. :)

    Just det, bebisen är beräknad till 24/4 om allt går bra :)

  • TheaN

    Hej hej. 

    Jag har tyvärr inte varit så jätteaktiv här, sorry :/. Har tyvärr mått riktigt illa och varit jätteyr och trött så jag inte orkat mycket de senaste veckorna. Nu börjar det bli lite bättre, eller iaf vissa dagar är bättre andra inte men förhoppningsvis blir det bra snart. 

    Är glad att jag inte jobbar nu utan pluggar för jag hade nog varit tvungen att sjukskrivas. 

    Jag är i V11 nu så det rullar på fint här. Har gjort VUL förra veckan och sett lillen i magen, känns jätteskönt :) så har vi även berättat för vårt andra barn att ett syskon är på G. Vilken glädje :) 

    Nu är det väl RUL kvar och sen får man jäsa bara hehe :) 

    Någon som ska kolla kön? (Ursäkta, har ej läst alla inlägg så risken finns att frågan är ställd och besvarad) Vi ska denna gång. Förra gången ville inte sambon men nu fick jag bestämma :) 

  • TheaN

    Hej tjejer. 

    Jag har skapat en FB grupp om någon är intresserad så skicka PM till mig så kan jag lägga tlll er :)

Svar på tråden Plussade i Augusti 2014