BF Mars 2015! :) Någon som vill följas åt?
men jag är bara nyfiken på varför du finner det tryggare att lyssna på en persons åsikt som inte är utbildad i livsmedel än på allmänna rekommendationer?
www.amazon.com/gp/aw/d/B00IAOQ58E/ref=mp_s_a_1_5&sr=1-5&m=A2QSP3SLOUJGNN?=AC_SX110_SY165_QL70
Som dessa?
åh va skönt!!! har googlat och sökt halvt ihjäl mig. åt sushi tidigare i veckan och är gravid (11+2) och fick så mycket kommentarer om hur dåligt det var och ja, massa negativitet. har haft sån panik efter det, och jag som älskar sushi. har läst om att det är mycket som ändrats genom åren och mycket man inte fick äta förr får man äta nu. så tack för sinnesron :D
Yes, v 14 (13+0) idag, och jag har varit utan Lergigan i två dagar och mår bra!
Jag hade riktigt ont i ryggen på jobbet, men lyckades stretcha bort det mesta. Jag hoppas jag kan sköta mina vanliga arbetsuppgifter i princip hela tiden, men efter jul hamnar jag nog i kassan, suck och stön (jobbar i matbutik).
Hur länge brukar man jobba? Tills vattnet går eller? :)
Jag har första ULet idag via en privatmottagning.. PIRRIGT!