• BlankaBlanka

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Jag tänker inte heller testa igen. Så länge allt känns om så litar jag på det. Tar dock inte ut något i förskott denna gång. Första målet är 14 mars då det blir ultraljud.
    Tjatade till mig att få fortsätta med Progesteronet. Tänkte också göra akupunktur. Är så rädd att det blir missfall.

  • BlankaBlanka

    Micro:
    Roligt att du är igång. Jag brukar bli lite yr ibland efter att tagit sprutorna. Bäst är att sitta kvar ett tag och vila.

  • BlankaBlanka

    Micro och snobben00:
    Ja det är svårt att veta var man ska dra gränsen vilka man ska berätta för. Jag har berättar för närmaste familj och närmaste vänner. Känns dock lite jobbigt nu när vi fått ett plus för jag vill inte berätta innan v.12... Jag orkar inte riktigt tänka att jag är gravid och våga hoppas innan då själv. Men jag kommer behöva berätta för några. Är ju skönt att de vet om det går dåligt igen...

  • BlankaBlanka

    Snobben00 och Danisen: skönt att höra att allt känns bra. Jag är också sjukt trött, har ömma bröst, illamående från och till och värk i magen från och till. Längtar till UL 14 Mars och få se om det är på riktigt eller inte. När ska ni på UL? Känns som jag fick ett rätt sent datum..

  • BlankaBlanka

    Jag är i v.6 och kommer göra UL v.9. Känns som en evighet tills dess. Hoppas symtomen håller i sig. Kan man testa igen i mellan för att vara säker att de håller i sig?

  • BlankaBlanka

    Hej,
    Jag har också gått in i en tröttfas och så har jag börjat må illa stundtals. Jag går in i v.7 i morgon och då är det 2 1/2 vecka kvar till UL. Kommer ta progesteron fram till vecka 12. Hur går det för er andra som är på gång med behandling?

  • BlankaBlanka

    Mocha8676:
    Jag bad om progesteron för att jag tidigare haft två missfall (dock inte med ivf). Jag fick dra ner till två gånger om dagen i ställer för 3.
    Håller tummarna för ett positivt test!

  • BlankaBlanka

    Oj va olika det är! Jag ska ju på UL den 14 Mars och då kommer jag vara i 9+2. Det är sååå långt dit! 2 1/2 vecka...
    Då kommer du gå ca 2 veckor tidigare än mig snobben00.

  • BlankaBlanka

    Jag går privat. Kanske ska ringa och kolla om vi kan flytta fram det lite. Känns ju skönt att veta om allt ser bra ut. Kan man se något så tidigt, någon som vet?

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare