• BlankaBlanka

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Så gjorde jag testet i morse och svaret var svagt positivt!!!
    Glad och rädd samtidigt. Har ju två missfall bakom mig. Måste ju testa riktiga testdagen också för att vara helt säker :):):).

  • BlankaBlanka

    Jag fick tillbaka ett tredagars och idag är dag 12... Har haft en bra känsla hela tiden, men har blivit så besviken så många gånger att man inte vågar hoppas. Hoppas hoppas detta lilla embryo vill stanna hos mig.

  • BlankaBlanka

    Snobben00: om det är bruna blödningar så kan det ju vara gammalt blod och då komma från en nidblödning. Ge inte upp hoppet!

  • BlankaBlanka

    Snobben00: Det är bara att aldrig sluta hoppas. Jag försöker tänka så. Med två missfall bakom mig tar jag inget för givet. En dag i taget.

    Jag tjuvtestade ju också i tisdags och fick ett svagt plus. I morgon är det min riktiga testdag. Bara hålla tummarna och hoppas det går vägen.

  • BlankaBlanka

    Testade idag och det var väldigt starkt :). Sa åt min kille att han måste dubbel kolla och han sa att det ser ju vem som helst att det är ett plus!
    Ska ringa idag och få tid för UL. Jag tar dag för dag och vågar knappt hoppas att det går vägen denna gång.
    Håller tummarna för alla andra!

  • BlankaBlanka

    Danisen: Jag har haft känningar i magen som att det dragit till, mått illa från och till och varit trött. Tror det är jättesvårt att läsa av tecknen. Speciellt när man går på progesteron och allt känns upp och ner ändå. Testa när du känner dig redo. Skönt att bara veta tycker jag själv.

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare