• BlankaBlanka

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Danisen: Åh tack va du är snäll. Ja vi kolla av hur jag mår de närmaste dagarna. De skulle ringa i morgon och berätta om hur många som blivit befruktade. Bara att hålla tummarna att jag slipper överstimmulering och att vi får tillbaka ett litet embryo på fredag.
    Spännande med VUL, hoppas det är perfekt många och att allt ser bra ut. Håller tummarna!

  • BlankaBlanka

    Danisen: Nej de har tyvärr inte ringt. Ringde upp och fick telefontid först i morgon kl 10.
    Jag mår bra så det är nog bara att vänta och se.

    Till alla: Är era kliniker öppna på helgerna? Jag tror min är stängd. Tänkte om man vill skjuta på insättningen någon dag för att se hur jag mår. Men då blir det ju under helgen.
    Vet ni hur länge man kan långtidsodla om det måste bli efter helgen? Men måndag är ju dag 6...

    Undrar också hur många ultraljud ni går på innan äggplock. Jag har alltid bara varit på ett.

  • BlankaBlanka

    Micro: Man får försöka tänka att de gör det som de tror är bäst för dig. Gör du långa protokollet?
    Jag gjorde korta med Gonal-f 125 och kanske har blivit överstimulerad. Så det är nog bra om de börjar lågt och sedan ökar om det behövs.

  • BlankaBlanka

    Nu har jag pratat med kliniken och fem av tio blev befruktade precis som förra gången. 3av de fem såg extra bra ut. Nu är det bara att hoppas på att de inte tycker att jag är för svullen så att det blir isättning i morgon!

  • BlankaBlanka

    Sesankan: Åh jag känner så med dig. Jag tycker att vården är sååå dåliga på att väga in att det är människor med känslor de har att göra med!

    När jag fick mitt missfall i v18 så var det mitt i natten och vi åkte till SöS. Det är nog det hemskaste, läskigaste och sorgligaste jag varit med om. Mottagandet var under all kritik. Efter någon timme när det var konstaterat missfall sa de att min kille skulle gå hem. De hade ingen plats för honom. Vår drömmar hade just krossats, vi var båda i chock, jag låg och skakade ensam på en sjukhussäng och det ända positiva jag hade var att han var där och höll min hand. Han vägrade, han sa att jag lämnar inte henne i det här tillståndet. Åh jag är så glad att han stod på sig och därför satt där bredvid mig tills vi fick gå hem.
    Tyvärr så har jag hört många sånna här historier. Jag är glad att jag idag går privat och därför får ett betydligt bättre bemötande.

    Hoppas hoppas att du blir bemött bättre i framtiden och att du får de positivaste beskedet av dessa båda alternativen. ❤️

  • BlankaBlanka

    Danisen: Ta det bara lugnt. Jag fick lite ont vid förra IVFen och då tog jag det bara extremt lugnt. Svårt för mig som älskar att promenera och träna. Hoppas det avtar och oroa dig inte för mycket.

  • BlankaBlanka

    Danisen: Det låter ju jättebra med 14 äggblåsor! Varför va läkaren bekymrad?
    Jag hade ju 20 och de var rädda att jag var överstimulerad. Då borde ju 14 vara jättebra! Vet du hur stora de va?

  • BlankaBlanka

    Danisen: Jo det är klart att man hoppas på många ägg. Fast det behövs ju bara ett bra för att det ska bli något.
    Vi har fått ut 10 varje gång men av dem endast 5 mogna.
    Hoppas du mår bättre när du slutat med sprutorna och att du får ut fina ägg :).

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare