• BlankaBlanka

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Hej,

    Jag gör min andra Ivf i januari. Den första fick jag ut tio ägg, fem befruktade och ett 10 poäng insatt. Tyvärr lyckades det inte ändå. Har tidigare haft två missfall ett i vecka 17-18 och ett i vecka 5. Känns som jag har varit med om det mesta... Längtan är dock fortfarande så stor att vi inte ger upp.

    Vi står i kö för Ivf till landstinget i Stockholm. Någon annan som gör det och kan berätta hur snabbt det går när man väl fått tid?Tills dess kör vi privat. Dyrt men värt det.

  • BlankaBlanka

    Hej på er,
    Vi har aldrig fått konstaterat något fel. Jag är 37 år med AMH värde på 3,6 och min kille väldigt bra simmare. Allt ser ju hela tiden så bra ut men det blir ju ändå inget. Hur många försök ska man göra innan man ger upp?

  • BlankaBlanka

    Lisa 236 jag hade en gång något som de trodde var utomhavandeskap. Som tur var det inte det. Det var ett väldigt tidigt missfall. Fick massor av blodprover men allt gick tillbaka till normalt ganska snart.

  • BlankaBlanka

    Nej det är sant. Vi har betalt för 3 privat och har sedan 3 via landstinget. Jag hoppas det tar sig på något av dem. Fysiskt är det inget problem, det är det psykiska som är det svåra...

  • BlankaBlanka

    Hej på er,
    Nu har jag varit på UL och det är 9 stora ägg och 7 små. Det blir äggplock på tisdag. Detta är min andra IVF. Den första misslyckades. Har två missfall bakom mig och försökt bli gravid i snart 3år. Sjukt jobbigt har det varit men hoppet är ju det sista som överger en. Jag gör det korta protokollet och fick förra gången ut 10 ägg. Hoppas på guldägget denna gång.

  • BlankaBlanka

    Danisen:
    Vi är lite i samma sits. Jag var på UL i veckan 9 stora ägg och 7 små. Jag gör det korta programmet och har äggplock på tisdag. Detta är mitt andra försök. Vilket
    försök är det för dig?

  • BlankaBlanka

    Danisen: Jag går på fertilitetscentrum i Stockholm. Det är vårat andra försök men vi har ju två missfall bakom oss sedan tidigare. Jag hoppas allt ser bra ut denna gång med och att vi kanske kan få några till frysen. Vore så skönt med i sättning i redan nästa cykel om denna inte funkar.
    Jag får jobba hemifrån de dagar jag inte kan vara på jobbet. Väldigt snällt av min chef tycker jag. Håller tummarna att allt ser bra ut på onsdag! Vilken dos går du på?
    Jag har haft 125 gonal-f båda gångerna.

  • BlankaBlanka

    Danisen: Vi har också försökt aktivt sedan 2011. Tänk att det gått så lång tid... Jag är 37 år och min kille är 31 år. Jag har bra äggreserv så det talar för oss trots min ålder. Väntar bara på guldägget. Ja det är äggplock i morgon kl 8. Hoppas hoppas det ser bra ut denna gång. Förra gången fick vi ut tio men inget till frysen :(.

    Heidi82: Det var så skönt när jag berättade för chefen. Skönt att slippa den stressen på allt annat. Rekommenderar det verkligen.

  • BlankaBlanka

    Har nu varit på äggplock. Vi fick ut 10 ägg men tyvärr finns det risk för överstimmulering :(. Vi får vänta och se hur jag mår de närmaste dagarna. Annars sa jon att vi kanske får göra ett frysförsök. Fick dock inget till frysen förra gången så jag har ju inte så stort hopp om att det funkar denna . Bara vila och hoppas på det bästa.

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare