Inlägg från: Anonym (Flyga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Flyga)

    Killar: Tjejer får heller inte napp vid nätdejting

    Jo, Lejonmamman01, det kanske är trubbigt tänkt av mig. Tänk om och gör rätt. Jag är inte alls snobbig i varje fall.

    Allt jag vill är att mysa i soffan med nån trevlig en i höst eller vinter. : ) Och sen om man har nåt gemensamt och intressant att prata om så är det ju bra.

    Xspinell skrev:

    Du skriver att du (har tröttnat på strul)Obestämd

    Men är det inte strul man får i ett förhållande ?
    Speciellt när man blir äldre med barn på olika håll , tycker jag att risken för strul ökar .
    Då brukar det bli många viljor och mycket olika rutiner som ska passa
    alla medlemmar i den nya familjen (rätta mig om jag har fel)

    Min egen erfarenhet är nog att jag fick bara en familj i livet , det var den jag fick med
    barnens mamma efter det tyckte jag nog att det blev mest komplicerat att få allt att fungera igen .

    Eller missade jag något i livets färd på väg mot döden ..Oskyldig

    Kommentar: Tja, jag har ju inte skaffat den första familjen än, så för mig blir det inget strul av detta. Kanske har varit lite för försiktig och rädd att hoppa i galen tunna. Trots att jag varit i flerårigt förhållande. Jag vill nog bara ha ett lugnt liv och göra vardagliga saker. Jag är inte mycket för att gå ut och festa loss totalt och släpa hem nån efter krogen och dylikt. Det var mer ett sådant typ av strul jag syftade på. Klart det kan bli struligt med att få ihop livet med olika familjer, barn, ex, nuvarande etc. En annan typ av strul.  

  • Anonym (Flyga)

    Tack Lilje och Anonym(tjejer också)! Bra inlägg! Jag håller med och du Lilje för fram nåt väldigt tänkvärt om att söka utanför komfortzonen. Tack!

    Ang. Ernst Hugo:s kommentar, tja...jag tycker väl det är ganska normalt att man vill röra på sig, motionera och ser inte det som nåt särskilt ovanligt. Det tycker väl var och varannan människa om.

    Jag menar väl bara att det kan vara kul att vara med nån som kan tänka sig att hänga med på en skogspromenad eller i spåret och som åtminstone är villig att testa och följa med. Nån som har lust att följa med och spela badminton eller pingis på helgerna exempelvis. Om man tänker sig nåt seriöst med en annan människa och vill leva tillsammans i många år så är det roligare desto mer man kan göra tillsammans.

    Tänker inte killar såhär eller? Kul att ha en tjej att göra sådana saker med?  

    Klart man inte behöver göra allt tillsammans men jag tror sådana saker i vardagen kan stärka förhållandet. 

    Jag kommer personligen alltid tycka att utbildning är viktigt. Däremot inte alls lika viktigt hos en respektive. Det jag mer åsyftar där är, som jag tidigare sagt, gemensamma samtalsämnen.

    Det kan man naturligtvis ha ändå, men det vet man aldrig innan man ses. Om man träffar varandra på nätet alltså är det svårt att veta innan.

    Hur tänker ni killar om det här? Är det inte viktigt för er?  

       
     

  • Anonym (Flyga)

    Ja, det är trist för alla killar som inte hittar nån tjej men lika trist för alla tjejer som inte hittar nån kille. 

    Killar har inte ensamrätt på att vara ensamma. Jag tror det finns lika många ensamma tjejer därute som killar.

    Jag är en av dem. Men jag tänker ändå inte låta det tar över mitt liv eller definiera den jag är. OM jag inte skulle träffa nån på, låt oss säga, 10-20-30 år, då kommer jag ändå aldrig ge upp livsglädjen. Jag kommer ändå fortsätta ha mina intressen, umgås med min familj, vänner, utveckla mig själv etc.

    Livet är helt fantastiskt underbart och det finns mycket att vara tacksam för, att vara frisk, leva i ett land där det just nu är en underbar höst som sprakar av gula höstlöv. Såå vackert!! Relation eller ej - det finns så mycket annat i livet också som är intressant, spännande och utvecklande. Gnälla känns onödigt ja.   

  • Anonym (Flyga)

    Anonym(Hur?)....Klart du ska testa nätdejtingen. : ) Jag vet också många som har träffats via nätet. Kör på bara! : ) 
    Hitta en seriös sida, så ska det nog gå vägen. : ) 

  • Anonym (Flyga)

    Ernst Hugo:
    Jag har inte haft tur med min nätdejting så jag kan inte svara på din fråga "Känner du att dessa beskrivningar har fört dig närmare någon man du haft god kemi med och varit intresserad av själv?" när det gäller nätet. Jag har träffat fler killar via mina intressen (också ragg: )) då jag varit med i ca 4 föreningar som har med motion/sport att göra. Och då har det ju självklart varit så att våra gemensamma intressen fört oss närmare varandra.

    Men visst kan det vara så att det man gör säger nåt om den man är. Motion visar att man tar hand om sig själv, är ett med sin kropp och tar ansvar för sin hälsa. Av samma anledning som man inte röker och snusar eller dricker för mycket. En person som utför nån motionsform visar på en större villighet och nyfikenhet att pröva andra motionsformer, följa med på promenader etc. Kanske blir det roligare i halmen också?? : )

    För mig ses det inte som stora krav att man tar hand om sig själv, bara som normalt.  

  • Anonym (Flyga)

    Anonym(Tjejer också)
    Jag håller med dig. : ) Jag ogillar verkligen rökare/snusare och killar som luktar rök. När jag läser ditt inlägg tänker jag på hur det skulle vara att "tvinga sig själv" att hångla med nån kille som precis haft en cigg i munnen. Lagom avtändande.

    Och det är sant att den enda man kan påverka är sig själv, ingen annan. Det går ju inte att få nån annan att känna nåt den inte gör.

    Det man däremot kan påverka är sig själv och göra det bästa av det man har. Vissa saker går att påverka, andra inte. Det bästa är väl att inse skillnaden och göra nåt åt det som man verkligen kan för att få livet att bli lite bättre. Även om det i vissa fall är tufft och svårt. 

    Sedan kan man faktiskt förändra sin inställning till situationen, även om man inte kan påverka situationen i sig.

      

  • Anonym (Flyga)

    Hur är det för dig nu, Anonym(tjejer också)? Har du hittat nån eller funderar du fortfarande över nån ouppnåerlig, eller var det mer så när du var yngre?

    Alltid kul att känna det där pirret ni pratar om. : ) Saknar! : )

  • Anonym (Flyga)

    Ernst Hugo

    Ja, du har rätt också! Håller med mycket om det du säger och förstår absolut din poäng i ditt inlägg och tycker du verkar vettig.

    Sedan är jag faktiskt inte så frenetisk i löpspåret....jag är mer en normalmotionär...gillar att mysa med chips och dricka framför en bra film (ingen nyttokostfrenesi alls!) men gillar också att motionera några gånger i veckan. Lagom är bäst! Söker inte efter någon elitidrottare eller elitmotionär tagen ur hitlerjungend...

    ...faktiskt har jag motsatta erfarenheter av att de (elitmotionärer/idrottare) ofta tillbringar alltför mycket tid åt sin träning, kost, tider, lopp, tävlingar...allt kretsar kring träning.

    Vill bara vara med en normal kille ju...som faktiskt kan tänka sig att följa med på de där skogspromenaderna eller röra lite på sig.

    Mest på skämt om halmen...väntade mest på nån reaktion från er grabbar... : ) 

     

  • Anonym (Flyga)

    "Jag har ju varit i sitsen att ha haft kvinnor betydligt äldre än mig själv och det kan fungera bra länge men till sist så kommer nog det där med åldersskillnaden ikapp förhållandet på något sätt när man går in i olika livsfaser"

    Anonym (Hmm) Jag tycker det är konstigt....varför skulle åldersskillnaden, kvinnan är 10 år äldre än mannen vara någon skillnad mot, mannen är 10 år äldre än kvinnan? Det finns många förhållanden där mannen är 10 år äldre än kvinnan. Ingen som säger något där om att man är i olika livsfaser, det är vanligt i mina föräldrars generation i varje fall.

    Det handlar väl om personlighet och helt andra saker när det gäller hur ung eller hur gammal man känner sig. Det finns väl 20-åringar som beter sig som 30-åringar och vice versa.

    Jag känner ett par som träffades via internet och är väldigt lyckliga tillsammans, hon 65 och han 55. Hon uppgav på nätdejtingsajten att hon var 10 år yngre. Annars hade de nog inte träffats. Sedan fick hon säga som det var när de träffats några gånger. Tur att den mannen inte var trångsynt. Han tyckte om henne lika mycket oavsett ålder. 

    T.o.m. på speeddejting gör de så här, skriver in att åldern är 30-40 för tjejer och 35-45 för killar. Fattar inte alls varför. Förstår heller inte varför killar fyller i upp till sin egen ålder medan tjejer fyller i både ovan och under sin egen ålder.    

  • Anonym (Flyga)

    Sedan tycker jag väl det är normalt att man har några krav på sin respektive.

    Jag menar inte att man som tjej ska ta en uteliggare från gatan och hålla till godo. Några krav kan man faktiskt få lov att ha utan att det handlar om att man är kräsen.

    Förstår inte heller varför dessa egentligen normala krav ska vara så stor big deal och förstoras upp till det extrema som att man är kräsen eller har för höga kravspecifikationer och dylikt.  

    Som jag sa i min trådstartspresentation, det kanske helt enkelt är dags för killarna att ställa normala krav på sig själva också, som att röra på sig lite, sluta röka, snusa, dricka i mängder och se till att odla lite intressanta intressen och bli lite intressanta för tjejerna. Då kanske tjejerna blir lite mer intresserade, om det nu är det som fattas. I stället för att bara gnälla menar jag.    

Svar på tråden Killar: Tjejer får heller inte napp vid nätdejting