Inlägg från: Anonym (Flyga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Flyga)

    Killar: Tjejer får heller inte napp vid nätdejting

    Hej!

    Jag vill med denna tråd dementera några av de myter som jag märkt fluorerar gällande nätdejting hos killar:


    1. Killarna gnäller för det är så synd om dem för att de inte får napp vid nätdejting. Buhu, stackars dem! Det gäller BARA killar, inte tjejer.


    2. Anledningen till att det är så synd om killarna är för att tjejer är alldeles för kräsna och har för höga krav.


    Jag har nätdejtat i ett antal år till och från och heller inte fått napp. Jag har betalat i cirka 1-2 år på en sida när jag var 28-29 år. Nu är jag 33 år och får sällan mejl eller flirtar via en gratis nätdejtingsida jag är ute på.


    Beskrivning av mig: Jag är 174 cm lång, 65 kg (tidigare 60 kg), ser hyfsat söt ut, är trevlig, snäll och framåt. Jag har inte alls några problem att ta kontakt med killarna först, gör det relativt ofta. Däremot är jag heller inte efterhängsen eller för på. Intressen är motion, 3-4 ggr i veckan och läser mycket och har lång utbildning på högskola cirka 7-8 år.


    Mina krav: Jag söker en empatisk kille som motionerar och som har studerat åtminstone 1-2 år på högskola som genererat i ett jobb. En kille med intressen.  

    Det är roligare att ha gemensamma intressen. Jag vill att vi ska kunna motionera tillsammans därav motionsintresse. Jag vill också att vi ska vara intresserade av samma saker t.ex. se samma saker på tv etc. Jag tycker exempelvis om att titta på vetenskapens värld och historiska dokumentärer och det är roligt om man delar dessa intressen. (Idol är inget för mig.) Därför gärna någon som har utbildning eller delar vissa intressen.


    Killar tror att tjejer har så höga krav på killar men det vi egentligen vill är alltså att ha en normal kille som åtminstone kan stå upp för något av de krav vi ställer på oss själva. Det är klart att de som motionerar och vill hålla sig själva i trim och har det som ett stort intresse vill hitta någon med liknande intresse. Varför är detta så provocerande för er?


    Kanske är det dags för er killar att rycka upp er lite, sluta gnälla och visa framfötterna ni också som alla tjejer gör, gå ner i vikt, skaffa er vettiga intressen och en utbildning och ragga på tjejer i er egen ålder. Det är ju så vi tjejer gör i varje fall och det är sådana grabbar vi vill ha.

  • Svar på tråden Killar: Tjejer får heller inte napp vid nätdejting
  • Anonym (Flyga)

    Ha ha...nej Ramiz du missförstår mig, jag skulle absolut inte skriva en presentation på en dejtingsida som jag skrev ovan. Du har helt rätt att det låter som en väldigt trist pres. Det är bara så jag presenterar mig här på FL.

    Det jag vänder mig mot är att en del, i synnerhet killar, tror att det är så lätt för tjejer att träffa killar på nätet. Tyvärr är det ju lätt att få oseriösa mejl. Det är lite si och så med seriösa kontakter.

  • Anonym (Flyga)

    Jag kanske uttryckte mig lite oklart.

    Jag stör mig bara på att vissa killar på vissa trådar här tror att det är så himla lätt att träffa killar för att man råkar vara  tjej.

    Sen försökte jag förklara att de krav man faktiskt har t.ex. intresse för motion eller annat helt enkelt beror på att man vill göra saker tillsammans för att livet blir både roligare och enklare om man har gemensamma intressen.

    Det beror alltså inte på utseendefixering eller fixering vid utbildning eller status eller liknande som en del tycks tro.

    Bara det jag ville förklara och nu har jag sagt det. Tack för mig! Ha en trevlig helg alla :; )

  • Anonym (Flyga)

     


    Vad kul att det gick så bra för dig Anonym(T). Grattis och lycka till med med kärleken. : )  

    Det kanske beror på vilken sida man är inne på?


    Får testa match i stället tror jag ha ha : )

  • Anonym (Flyga)

    Tack för tipset att träffa folk IRL, tobbebobbe. Det kanske funkar bättre.

    Som tjej är det lätt att träffa någon för oseriösa kontakter. Det kan ju ses som en fördel men jag tycker det bara är drygt att få mejl eller träffa nån på krogen som bara är ute efter lite hångel och sex. Kanske är kul när man är 20 eventuellt men inte när man är lite äldre och har tröttnat på strul.

    Klart man vill träffa nån vettig, vem vill inte vara med nån vettig liksom? Där är det lika svårt för tjejer och killar.

    Jag har inte skickat massmejl som killar gör. Däremot har jag skickat många mejl och flirtar som jag inte alls fått svar på. Då har jag noggrant läst nåns profil och sedan skrivit ett mejl utifrån just vad den personen skrivit på sin sida. Det tar ju också mycket tid i anspråk då man faktiskt läser och ställer frågor efter personens profil.

     Sen är det ju så att man ibland börjar skriva och helt plötsligt slutar den andre att skriva tillbaka. Händer alla, oavsett om man är kille eller tjej.  

    När det gäller krav...då är ju personkemi och personlighet viktigt, men det kan vara svårt att skriva på pränt vad det egentligen är. Utseende tycker jag inte alls är så viktigt...men jag kanske tänker annorlunda än andra, vad vet jag.

    Kanske är det lättare att träffa folk i verkligheten när allt kommer omkring...svårt att se personlighet och personkemi via nätet och det är ju avgörande. Ska förhoppningsvis gå på speeddejt i december. : ) Kul! 
      

  • Anonym (Flyga)

    Sen har jag aldrig blivit bjuden eller krävt att bli bjuden på nåt om jag träffat nån dejt för att äta eller så. Det har alltid varit så att var och en betalar för sig även om killen haft hög inkomst och jag varit studerande med låg inkomst. Det har inte varit nån diskussion om det heller utan bara varit självklart.

    Jag har heller inte dejtat flera samtidigt. Det har inte heller mina tjejkompisar gjort men de är i ca 30-40 års åldern. Om det nu har nån betydelse med ålder vet jag ej. 

     

  • Anonym (Flyga)

    Trist påhopp Thotis90, ta inte åt dig! : ( Fortsätt kämpa, skulle jag också ha gjort.

    Back to topic...ivf tack allihop för goda råd som jag definitivt ska ta till mig, pröva betalsajter, träffa folk IRL och försöka inte ha så stelbent attityd till detta med dejting.   

    Det Lilje sa var tummen upp helt klart och något jag funderat på. Kanske är det så att det är lätt att måla upp en bild om hur någon ska vara, även om man inte är medveten om det själv. En mer öppen attityd utan förutfattade meningar är nog en bättre inställning.

    Kanske är också internetdejting mer ytligt än att träffa folk i verkligheten. Man har bara ett kort tag på sig att göra intryck, utbudet är enormt och det är bara ett klick från alla andra sajter och presentationer. Sedan går man i urvalet enbart efter ett antal faktorer och en föreställning om den andre och väljer bort på grund av det. På så sätt kan man nog missa många fina guldkorn som kanske inte gör sig så väl på papper, så att säga.

  • Anonym (Flyga)

    Kanske lite off topic...men jag vill också säga att utseendet faktiskt inte är allt.

    Det finns mycket annat som räknas, en juste kille med bra värderingar är ess i min bok.

    Om nån är juste tycker jag faktiskt att den personen ser snyggare ut per automatik, medan en kille som är otrevlig och dryg per automatik ser mycket sämre ut pga personligheten. Sen tycker ju alla om olika utseenden precis som om olika personligheter.

    Jag är verkligen hooked på killar som är sociala och utåtriktade och har lite karisma. Då blir de genast snygga : )
    Utseendemässigt har jag fastnat för flintskalliga grabbar, fråga mig inte varför he he : )

    Natti natti! Sov sött alla! : )

  • Anonym (Flyga)

    Jag skriver inte bara till de snyggaste killarna då jag inte tycker det är viktigast. 

    Däremot är utbildning något viktigt för mig.

    Pica pica, du kan definitivt ha en poäng där. Jag kanske har tänkt lite stelbent då jag har intresserat mig mest för dem med högskoleutbildning generellt sett.

    Jag har alltid haft inställningen att utbildning är väldigt viktigt. Det ger större möjligheter till rörlighet på arbetsmarknaden, större flexibilitet kanhända med flextider exempelvis (beroende på yrke förstås), högre lön, trygghet, kulturellt kapital och insikt i ett vetenskapligt tankesätt. Om man inte trivs på jobbet behöver man inte gnälla över det hemma, det är bara att byta jobb. : )  

    För mig betyder det också att den personen har insikt i hur det är att vara student som jag faktiskt varit långa perioder i livet och har då förståelse för mig, och hur mitt liv har sett ut. Den personen vet hur det är att leva snålt exempelvis och har förhoppningsvis lärt sig ett ekonomiskt tänk.

    Sedan innebär det förstås att man som person ser långsiktigt och gör nåt nu för att få det bättre sedan. Detta är ett tankesätt som är bra att ha i livet. Allt handlar inte om belöning här och nu, utan att tänka långsiktigt och arbeta mot ett klart utstakat mål. 

    Alla ska göra vad som känns rätt i livet. Klart man kan ha alla dessa insikter utan utbildning. Jag erkänner att jag tänkt stelbent om det här och ska försöka tänka mer öppensinnat. Tack igen för era kommentarer.  

  • Anonym (Flyga)

    Egentligen hade det varit kul att träffa nån man kan prata litteratur och böcker med. Kul om man sett samma filmer eller läst samma böcker. Det hade varit roligt att kunna prata om historia, religion eller filosofi och djupare ämnen. Det tycker jag är intressant.

    Det krävs ingen utbildning för det men är större chans att nån med utbildning är intresserad av det.

    Får fortsätta söka helt enkelt, hade varit härligt med lite höst- och vintermys nu när mörkret kommer. : ) Ha ha! 

    Kram och natt alla!

Svar på tråden Killar: Tjejer får heller inte napp vid nätdejting