• Makane

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Har varit inne på gynakuten idag och fått konstaterat att det är missfall. Så jag får lämna tråden och hoppas återkomma... Stor kram på er och tack för stöd!

  • Makane
    MadeleineH skrev 2014-03-06 19:41:42 följande:
    Hm, känns så fult att skriva om sin egen graviditet på nåt vis när någon har fått missfall.

    Vi var på tillväxt-UL idag, bebisen var bara 3% över medelkurvan, men det var tydligen lite för tidigt att dra några slutsatser från ett UL i vecka 32 sa hon som utförde det... Så gissningsvis blir det ett till längre fram. Men vi fick bekräftat att det var en tjej i magen igen.  

    känn inte så! Tråden är ju till för det.

    Tack igen alla.
  • Makane

    Hej på er! Åååh vilka fantastiska bebisar ni fått! Stort grattis till er. Och lycka till ni som går och väntar på förlossning!

    Efter paus från både familjeliv och försöken är jag tillbaka här. Inte så att vi skyddat oss, men helt slutat med tester och knappt tänkt på ägglossning. Och precis som när vi gjorde likadant i vintras så har jag blivit gravid. Hoppas det får gå bättre denna gången bara!!

  • Makane

    Anna J01, tack så mycket!! Känns helt overkligt och vågar liksom inte tro på det. 4+1, så väldigt tidigt än. Plussade igår efter mensvärk utan mens i två dagar. Hur går det för dig? Du får bebis när som helst har jag förstått!! Gud så spännande!

  • Makane

    Tack angeni och numberthree! När är ni beräknade?

    Stort grattis Kevinsmamma09 till er lille Elliott!

  • Makane
    Maria222 skrev 2014-07-24 20:53:02 följande:

    Grattis Makane också! Vad härligt att få ett plus!


    tack! Ja och oväntat faktiskt. Knäppt det där att de månader vi verkligen försökt har det inte gått, men då vi slutat tänka och kört när vi haft lust har det fått vägen. Hoppas nu bara det går bra hela vägen. Du måste ha kommit långt nu. När är du beräknad?
    konami skrev 2014-07-25 09:57:37 följande:

    Grattis kevinsmamma09 och grattis manke till pluset :)

    Själv vi gått in i v 18 med foglosningar och lite späningsverk i magen så går det bra:) det små puffar i magen mest på kvällar så mysigt


    tack! åh vad mysigt med rörelser. Längtar verkligen tills jag kommer dit.
  • Makane

    Stort grattis Anna!!

    Maria, jag förstår att det känns som en evighet, men gud så skönt att snart vara framme!!

  • Makane

    Åh så fina de är, Madeleine och Anna!

    Själv ska jag till MVC för första gången om en dryg vecka. Och innan dess bär det av till Turkiet en vecka.

    Vilka är vi kvar här som inte fått sina bebisar än?

  • Makane

    Hej på er! Hemma efter en veckas semester på all inclusive hotell I Turkiet. Underbart på så många sätt, men herregud vad jobbigt med detta vansinniga illamående!! Jag är dock samtidigt så glad för det för det kom aldrig igång i våras och det var ett tydligt tecken på att något var på tok. Var på Mvc igår på hälsosamtal och även hon sa att illamående är ett väldigt gott tecken på att allt är som det ska. Sedan frågade hon om fosterdiagnostik, första gången jag fått den frågan, men de andra gångerna har jag ju varit under trettio. Hur har ni andra gjort?

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3