Inlägg från: annadenise |Visa alla inlägg
  • annadenise

    Första barnet - BF januari 2014

    jag har aldrig varit i ullared, men de kanske är dags att boka en bussresa dit och shoppa till bebisen:)?

  • annadenise
    johanna3 skrev 2013-08-18 21:56:56 följande:
    Hur ofta träffar ni er bm? Jag träffade min på inskrivning v 10 och nästa är v 25... Tänkte på det där med järntabletterna jag med..

    jag hade oxå besök hos bm i  v.11 och sen inte förän v. 25. Är nu i v.20 (19+5) och ska till bm på torsdag. Jag ringde och bad om att få en extra tid, eftersom att jag varit sjukt trött de sista veckorna och funderar på om de kan va järnbrist? Jag ska åka utomlands 2 ggr i sep. Flyger till mallorca när jag är i v.23 och hem när jag i v.24, och sen åker jag till barcelona när jag är i v.25 och hem i v.26. Är lite nervös för 2 st flygresor, men de borde gå bra. Det är ju inga långa sträckor iaf. Eftersom att jag ska resa så vill jag att bm tar lite blodprover och kollar blodtryck så att allt ser bra ut.

    Är det någon som har flygit runt v.23-26? hur gick det?

    Ring och boka in en extra tid!
  • annadenise
    Tokfrans skrev 2013-08-20 09:18:02 följande:
    ska till bm idag med, ska se om jag gått upp i vikt hade gått ner sist tack vare all illamående, så hoppas jag gått upp :)

    jag har gått upp ca 2,5 -3 kg och går in i v.21 imorgon...jag har fortfarande inte kännt några buffar eller sparkar....
  • annadenise

    Natalie87: Ja vist är det kul, alla vi 3 som har bf 7: jan. Jag vet inte riktigt om det stämmer för min del, för i så fall var min ägglossning väldigt sen den månaden (mens 23:e mars och ägglossning någon gång mellan 17-21) april enligt uträkning med bf datum,kan det stämma undrar jag?)

    kan ju iof vara möjligt eftersom att jag slutade äta p-piller efter 10 år, och de kanske gjorde att ägglosningen blev lite sen?  Sen plussade jag 30 april. tycker de verkar lite konstigt.... Först fick jag bf 31 dec av bm, sen på kub testet vart jag flyttat 3 dagar, och fick bf 3 jan, och på rul i v. 17 vart jag flyttad ytterligare 4 dagar, och fick nytt bf 7 jan. Man får väl ta det med en nypa salt. Däremot vore det så kul att veta på ett ungefär vilken tidpunkt man vart gravid:)

    Jag har 2 kompisar som fött på dagen för bf men det är nog ganska ovanligt tror jag...

  • annadenise
    Smulan 82 skrev 2013-08-21 16:32:00 följande:

    Vart fick du tag i ditt foglossningsbälte?

    jag köpte mitt i butiken babyproffsen. kostade runt 130 kr, helt ok pris tycker jag.
  • annadenise

    Nu har vi beställ en barnvang:) Det blev en brio smile. vi köpte alla 3 delarna, babyskydd, liggde och sittdel. Den kommer i mitten på september...wiiii:)

  • annadenise
    Lunda skrev 2013-08-21 19:11:30 följande:
    Vi har oxå köpt Brio Smile med både ligg-/sittdel och babyskyddet. Vi fick våran redan förra veckan vilket inte riktigt var meningen men nu står den uppe i ett förråd och väntar på att bli använd. Känner mig jättenöjd med valet av barnvagn. Hoppas det känns lika bra när man börjat använda den :)

    jag har 2 kompisar som är nödja med brios smile, så de va därför vi valde den. Den är fin, smidig och väger inte så mycket. Jag gick in en butik, men vände i princip direkt. Jag tyckte inte ens de va nån idé att börja titta på alla barnvagnar då de finns alldeles för många modeller och de är omöjligt att veta vilken man blir nöjd med. Så jag litar på mina kompisar:) vi har provkört den och den verkar bra:)
  • annadenise
    MsBlixter skrev 2013-08-22 12:35:02 följande:
    Hej alla!

    Är gravid, var i vecka 18+1 men idag på ultaljudet så blev jag tillbaka flyttad och är istället i vecka 17+3
    Min BF är den 26 januari 2014 :)

    Jag har lite funderingar men ska inte träffa min BM förrän den 4 september och tänkte att jag kanske kunde bolla lite tankar här under tiden.

    Det är så att jag har väldigt jobbigt att gå uppför. Det gäller backar och trappor. Känner att benen inte riktigt orkar. Är det någon mer som känner så och kanske vet varför? Om det är något jag skulle behöva kolla upp lite mer.

    Tacksam för svar
    Creepu!
    Det är mycket blod som pumpas runt i kroppen, volymen ökar ju mer bebisen växer. Jag är i v.21 (20+1) och flåsar som den när jag går i trappor. vi bor på plan 3 utan hiss, och de är desutom spiraltrapport. Nästan så att jag måste vila halvvägs. Detta flåset har kommit de sista 2 veckorna. Om du mår dåligt eller är orolig så kan du alltid ringa bm eller 1177
Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014